Ahlatcı'dan sürpriz ziyaret

AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı'nın dün akşam iskilip'i ziyareti sürpriz olarak yorumlandı.

27 Şubat 2019 Çarşamba 10:36
Ahlatcı'dan sürpriz ziyaret

AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı dün akşam İskilip’i ziyaret etti.

İl Yürütme Kurulu Üyeleri’nin de hazır bulunduğu ilçe ziyaretinde AK Parti İlçe Başkanlığı ziyareti Atatürk Orman Çiftliği’nde Belediye Başkanı Recep Çatma, belediye meclis üyeleri ve adayları ile istişare yapıldı. Ahlatcı ve beraberindekiler hastane acil servisini de ziyaret etti.

Yerel haber sitesi İskilip'in Sesi, Ahlatcı’nın ziyaretini 'sürpriz ve âni' olarak yorumladı.

GECE ACİL SERVİS ZİYARETİ

AK Parti’den yapılan açıklamada ise Ahlatcı, hastane ziyareti sırasında hastalarla yakından ilgilenerek hastaların istek ve taleplerini dinledi. Ahlatcı, İskilip hastanesinin şartlarının yeterli olup olmadığını ve belediye başkan adayı Recep Çatma'nın hizmetlerini sordu.

HER SALI BİR İLÇEDE TOPLANTI

AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, hafta  salı günleri ilçe yönetim kurulu toplantılarına katılıyor.

AK Parti’den yapılan açıklamaya göre, Ahlatcı akşam saatlerinde parti yürütme kurulu üyeleri ile birlikte İskilip'e ani bir ziyaret düzenledi. İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Pazartesi günleri il yönetim kurulu toplantılarının ardından her hafta Salı günleri ilçelerde yapılan yönetim kurulu toplantılarına il yürütme kurulu üyeleriyle birlikte katılarak ilçe teşkilatlarının seçim çalışmalarını ve diğer teşkilat çalışmalarını yerinde inceliyor.

Ahlatcı, teşkilat ziyaretinde şu mesajı verdi "Cumhurbaşkanımız Çorum benim kalem dedi bende kalemize görev aldığım günden itibaren sahip çıkıyorum.  Bu sadece bir yerel seçim değil bu seçim Cumhurbaşkanlığı sisteminin ilk seçimi ve İskilip ilçemiz Ak Parti’nin kalesi ve 31 Mart’ta önceki seçimlerden daha yüksek oy alarak Cumhurbaşkanımıza desteğimizi sonuna kadar sürdüreceğiz. Bu yolda kefenini giyen vatanı ve milleti için canını hiçe sayan milleti ve mazlumların yanında olan liderimiz önderliğinde yolumuza devam edeceğiz. HDP Anadolu'da CHP’nin güçlü olduğu yerde CHP’yi, İYİ Partinin güçlü olduğu yerde İyi Parti’yi destekliyor.

Amacımız ülkemizin bekası için bu seçimlerde de en yüksek oyu alarak İskilip'te yeniden belediyemizi kazanacağız.

Gençlik Kollarımız yeni seçmenlerimize 18-25 arası gençlerimize biz büyüklerin neler yaşadığını, hastane kuyruklarını, ilaç kuyruklarını, milletini dinleyen milleti ile hareket eden Adnan Menderes’in, Turgut Özal’ın ve Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ülkesini milletini devletini ve bayrağını düşünürken nelere maruz kaldığını anlatacaklar ki yeni neslimiz bugünlere nasıl gelindiğini öğrenecek.

Gençlerimizin ve özellikle İskilip Gençlik Kollarımızın başarılı çalışmalarını yakından takip ediyor ve sizlerle gurur duyuyorum her platforma da bizlerin göğsünü kabartıyorsunuz. Sizlere sonsuz teşekkür ediyorum. Kadın kollarımız, bizlerin en önemli yapı taşlarımızdan birisidir. Bizim giremediğimiz her haneye rahatlıkla girebilen gönüllü elçilerimizdir.

Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın sizlere ne kadar önem ve değer verdiğini biliyorsunuz. Gerek ana kademelerimizde gerek gençlik kollarımızda, Milletvekilliğinde, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeliklerinde sizlerin de yer alması için talimatlar vererek aktif siyaset içerisinde olmanızı istemektedir."

Teşkilat toplantısı akabinde İskilip İlçe Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Recep Çatma ve İlçe Belediye Meclis Üyeleri Adaylarıyla bir araya gelen Ahlatcı, "Gece gündüz demeden tüm teşkilat üyelerimizle meclis üyelerimizle birlikte sahada yatıp kalkacağız. Amacımız her zaman olduğu gibi İskilip’te kazandığımız bir oy ile ülkemizde refah seviyesine katkı sağlayacağız. Saflarımızı sıkı tutarak çıktığımız bu kutlu dava yolunda emin adımlarla 2023 ve 2053 hedeflerimize Allah’ın izniyle hep birlikte ulaşacağız" dedi.

Son Güncelleme: 27.02.2019 16:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilipden 2019-02-27 17:41:59

TOSYA İSKİLİP YOLU BEKLENTİSİ var Açıklama yokmudur?
İskilip Çorum yolu bitirilkemidir.
İskilipde Terminal yanında halk ve belediyece kaba inşaatı biterek üniversiteye devir edilen bina BEKLİYOR Eğitim çarkıra katılması bekleniyor.
Reis YOZGATA MÜJDELER VERDİ.
ÇORUM A yada ilçelerine polis eğitim merkezleri Askeri birlik türünden eğitim atılımları yapılmalı.
İlçemiz erimemeli. Küçülkemeli.

Avatar
İskilip 2019-02-27 17:55:30

İskilipde kültür merkezi, gençlik merkezi, sinema-tiyacro salonu,ihtiyar lokali yoktur.
Hanımlar için eğitim binaları yoktur. İhtiyaçtır.
Hastane ve cezaevinden boşalan binalar değerlendirilmelidir.

Avatar
İskilipli 2019-03-04 12:46:35

iskilip devlet hastanesinde neden uzman doktor yok.. gelen neden ilk fırsatta gidiyor?