Ahlatcı'dan teşkilatlara 'Rekor oy' mesajı

AK Parti Çorum Milletvekili Av. Yusuf Ahlatcı, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimi sonrasında ilk kez konuştu.

21 Mayıs 2023 Pazar 12:40
Ahlatcı'dan teşkilatlara 'Rekor oy' mesajı

AK Parti Çorum Milletvekili Av. Yusuf Ahlatcı, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimi sonrasında ilk kez yerel ve yaygın basının temsilcileri ile buluştu. Ahlatcı, 14 Mayıs seçimlerine ilişkin herhangi bir değerlendirme yapmazken, 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erodğan'ı rekor bir oyla seçme çağrısında bulundu.

Vefa ve Teşekkür Programı’ adı verilen açıklamaya teşkilatlar ve basın mensupları katıldı.

VEFA VE TEŞEKKÜR PROGRAMI

Millet Bahçesi’nde bulunan İskele Park’ta düzenlenen programa AK Parti İl Başkanı Murat Günay, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Fatih Temur, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Bektaş, ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları, il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, Ahlatcı’nın il başkanlığı döneminde birlikte çalıştığı mesai arkadaşları ve basın mensupları katıldı.

TEŞEKKÜR ETMEK İÇİN BULUŞTU

Programda kısa bir selamlama konuşması yapan Milletvekili Ahlatcı, şöyle dedi: “Bugün sizlerle bir arada olmanın mutluluğunu ve gururunu hissediyorum. Sizler, AK Parti teşkilatımızın en önemli unsurlarından birisiniz ve hepimiz için çok değerlisiniz. Bugün burada, sizlere minnettarlığımızı ifade etmek ve teşekkür etmek için bir araya geldik.

28 MAYIS VURGUSU

Geçmişte gösterdikleri özveri ve gayretleriyle, AK Parti Çorum teşkilatı olarak güçlü bir performans sergilememize yardımcı oldukları için tüm mesai arkadaşlarımı tebrik ediyorum.

Sizler sayesinde, partimizin aldığı başarılara inanıyorum ki bir yenisini daha 28 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı seçiminde liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı rekor bir oyla seçerek ekleyeceğiz inşallah. Bugünkü Vefa Programı'nın amacı, sizlere şükranlarımızı sunmak ve sizlerle paylaşmaktır. Sizlerin bize kattığı değer, çok büyük ve önemlidir. Sizleri bir kez daha saygıyla selamlıyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum”

GÜNAY'DAN TEŞKİLATLARA 28 MAYIS MESAJI

AK Parti İl Başkanı Murat Günay da, tüm teşkilat mensuplarından 28 Mayıs seçimleri için çalışmalarını istedi.

İKİ İSMİN DOĞUM GÜNÜ KUTLANDI

Programda ayrıca Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir ve İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Bektaş’a doğum günü sürprizi de yapıldı.

Son Güncelleme: 21.05.2023 12:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hoca... 2023-05-21 13:19:00

Ülkeyi uçuruma atanlara oy verilmesi durumunda çocuklara kalacak ülke de yok olacaktır.İyi düşünün, iyi karar verin ve çocukların geleceğini kurtarın değerli Çorum'lu hemşehrilerimiz.

Avatar
İmam hatipli 2023-05-21 17:24:57

akparti il teşkilatı sınıfda kaldı bunun bir bedeli olmalı sandık müşahitlerini bile ayarlamışlar samimi bir arkadaş görev almak için teşkilata gidiyor muhatap bulamıyor

Avatar
Aslinda olan! 2023-05-21 19:41:06

Sayin vekil tesekkur edecekseniz size oy verenlere gorevinizi yaparak edin, teskilatin size katkisi devede kulak bile degil eseas tesekkur edilecekleri goz ardi edip korler sagirlar birbirini agirlar oynamayalim lutfen malum beklenti buyuk bu sefer.

Avatar
Yerli 2023-05-21 21:35:55

İlkkez Cumhuriyet Halk partisine oy vermiştim anlaşılan ikincisi de sizin olmayacak...rahmetlik Sakıp Ağamın sözleri geldi aklıma... bilen bilir.derdi ki rahmetli VAH VAH VAH Benim memleketime...

Avatar
Osman 2023-05-21 21:20:49

Parti ye bir derdi için giden ne teklif edildiğini biliyoruz

Avatar
Ahl 2023-05-21 21:16:40

Kuzen omuz omuza.

Avatar
Ak Parti 2023-05-22 11:03:41

Kafanızı kumdan çıkarın ve bazı gerçeklerle yüzleşin.
Ak Parti;
Gençlik Kolları
Kadın Kolları
Mahalle Temsilcileri
İl ilçe yönetiminden ibaret değildir.
Size oy veren seçmeni unutup her ortamda kendiniz çalıp kendiniz oynuyorsunuz.
Reis için en hayırlı işi yapınız ve Çorum Ak Parti teşkilatlarını tamamen tasfiye edip adam akıllı insanlar ile yola revan olunuz yoksa 5 yıl sonra 2 mv de yalan olur.

Avatar
SEÇMEN 2023-05-22 11:55:35

PARTEMENTO belirlendi. Aylık Çoruma yapılan yatırımlar açıklanmalı. Hedef /yapılan işlemler aylık olarak açıklanmalıdır. HALK BİLGİLENDİRİLMELİDNİR. Bu iktidar / muhalefet ayrımı olmadan herkes çalışsın ÇORUM İÇİN. Dümdüz arazi her şey yakışır Çoruma tarım ve hayvancılık gelişmelidir.