Ahlatcı demiryolundan sonraki hedefini açıkladı

AK Parti Çorum Milletvekili Adayı Avukat Yusuf Ahlatcı, Çorum’a demiryolu yatırımı için söz verirken, müstakil havaalanını yeniden gündeme getirdi.

28 Nisan 2023 Cuma 16:09
Ahlatcı demiryolundan sonraki hedefini açıkladı

AK Parti Çorum Milletvekili Adayı Avukat Yusuf Ahlatcı, Çorum’a demiryolu yatırımı için söz verirken, müstakil havaalanını yeniden gündeme getirdi.
AK Parti Çorum Milletvekili Adayı Avukat Yusuf Ahlatcı, Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası’nı ziyaret etti.
Ziyaretinde Oda Başkanı Ceyhun Baran ve yönetim kurulu üyelerinden bilgi alan Ahlatcı, yaptığı konuşmada, devletlerin gelir kaynağının başında gelen verginin toplanmasında muhasebeci ve mali müşavirlerin önemli görevler üstlendiğini söyledi.

SEÇİMLERDEN ZAFERLE ÇIKACAĞIZ’ İDDİASI

Bütün hazırlıklarını14 Mayıs'ta yapılacak olan seçimlerden zaferle çıkmak adına yaptıklarını belirten Ahlatcı, "Önemli olan bizim için bu seçimlerden zaferle çıkmak bütün hazırlıklarımızı buna göre yapıyoruz ve zaferle de çıkacağız. Çorum ihracat alanında Karadeniz'de birinci, bununla bizler gurur  duyuyoruz. Çorum halkı çok çalışkan, çok becerikli, çok başarılıdır. Anadolu kaplanının bu başarılarının devam etmesi için Çorum'un bazı beklentileri ve ihtiyaçları vardır" dedi.

‘DEMİRYOLU NAMUSUM’

Çorum halkının devletten tek isteğinin demir yoluna en kısa sürede kavuşmalarını sağlamak olduğunu hatırlatan Ahlatcı, "Demir yolu talebi benim artık namusum olmuştur. Demiryolunun ihalesi yapıldı ve yapım işi en kısa sürede başlayacak.”dedi.

‘İLK HEDEFİMİZ ÇORUM HAVAALANI’

14 Mayıs seçimlerinden sonra bütün enerjisini Çorum'a bir müstakil havalimanı kazandırmak için harcayacağını vurgulayan Ahlatcı, "Benim memleketime ne yapılırsa yakışır, benim insanım her şeyi hakediyor. Çorum halkı herşeyin en güzeline layık, çünkü Çorum halkı devletini sever ve devleti için çalışır. Bunun içindir ki bizde Çorum halkının isteklerini yerine getirmek için mücadele edeceğimize inanın" diye konuştu.

‘ÇORUM BİRDEN FAZLA OSB’Yİ HAK EDİYOR’

Çorum'un ikinci, üçüncü OSB hak ettiğini kaydeden Ahlatcı, Çorum'un sanayi alanında büyümesi ile tüm Çorum halkının kazançlı çıkacağını söyledi.

‘MEZHEPSEL AYRIMCILIĞI TAMAMEN REDDİYORUZ’

Çorum'da mezhepsel ayrımcılığın bir tarafa bırakılması gerektiğine işaret eden Ahlatcı, şöyle devam etti: "Birlik olup, el ele verip Çorum'u  kalkındırmamız lazım, özel sektörde önemli atılımlar yaparak Çorum'un daha çok gelişmesini ve kalkınmasını sağlamalıyız. Biz birlik ve beraberlik içerisinde hareket edersek, emin olun ki bu dönem Çorum tüm taleplerine kavuşacaktır. Altılı masanın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu çıkmış Selahattin Demirtaş'ın serbest bırakılması için bana oy verin diyor, peki Demirtaş kim, Apo kim, askerimize kurşun atan kundaktaki çocuklarımızı katleden teröristler değil mi.? Bunun için 14 Mayıs seçimleri domates, soğan, patates, seçimi değil, vatanımızın ve milletimizin istikbalini kurtarma seçimidir. Savunma envanterlerine kazandırılan İHA ve SİHA'ların üretildiği fabrikaları kapatacaklarını söyleyen muhalefete sesleniyorum. İHA ve SİHA'lar sayesinde teröristler inlerinden başlarını çıkaramıyor.”

GEZİ OLAYLARI VE 15 TEMMUZ

15 Temmuz ve Gazi olaylarının ülkeye büyük zarar verdiğini vurgulayan Ahlatcı, bu milletin devlete zarar verenlerle 14 Mayıs'ta hesaplaşmak için sandık başına gideceğini ifade etti. Ahlatcı, terörün bu zamana kadar Türkiye'ye maliyetinin bir trilyon doları bulduğunu kaydetti.

‘TÜRKİYE BÜYÜK DEVLET’

Türkiye'nin yangınlarla, sellerle, depremlerle sarsılmasına rağmen hala ayakta olduğuna işaret eden Ahlatcı, "Bununla gurur duymalıyız. Ülkemizin ne kadar kuvvetli olduğunu bu zamanlarda görmüş olduk. Türkiye Cumhuriyeti çok güçlü ve büyük bir devlettir. 15 Temmuz darbe girişimi ve gezi olaylarının Türkiye'ye maliyeti 100 milyarlar civarında. bütün dünya ülkeleri ekonomik yönden korona virüs salgınından etkilendi. Türkiye ise  alınan tedbirler sayesinde fazla etkilenmedi.

‘HEMŞEHRİLERİMİN ANKARA'DA BİR EVİ OLACAK’

Ahlatcı, Çorum halkının 14 Mayıs'tan sonra Ankara'da bir evlerinin ve bir odalarının olacağını söyledi.

‘İÇİMİZDEN BİRİNİ VEKİLİMİZ OLARAK GÖRMEK İSTERİZ’

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Oda Başkanı Ceyhun Baran, " Bizi anlayan, içimizden birisini,  Ankara'da  vekilimiz olarak görmek istiyoruz. Bundan sonra sizin öncülüğünüzde sıkıntılarımızı ve taleplerimizi bakana ulaştırmayı temenni ediyoruz. Bir maliyeci olarak sizleri oralarda görmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 28.04.2023 15:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
crm 2023-04-28 16:33:00

Son iki dönemdeki millet vekillerinin çapsızlığı maalesef Çorumun hakkı olan havalimanı ve demiryoluna kavuşamadı. fakat bir gerçek var ki kimse değiştiremez....yaparsa AK parti yapar, gerisi vızırtı.

Avatar
iskilipden 2023-04-28 16:17:29

İNşAllah yapılır. Çorum İskilip Tosya duble yolu İskilip'in KIRK YILDIR ÖZLEMİ, ARZUSU, SEVİNCİ oldu Sayın Vekil adayından bu konu hakkında bir görüş söylem bekliyoruz. AYRICA İskilip Meslek Yüksek Okulu, İskilip Kale Restaroyonu hakkında TAKİPÇİ OLMASINI,. İskilip Çankırı yolunun duble yapımı konusunda girişimde bulunmasını özellikle talep ederiz.

Avatar
ÖZ İSKİLİPLİ 2023-04-28 16:20:59

İskilip'in meselesi nedir? bilen varmı?
TOSYA İSKİLİP YOLU,
İSKİLİP MESLEK YÜKSEK OKULU,
İSKİLİP KALESİ,
İSKİLİP ÇANKIRI YOLU,
İSkilipde bulunan derelerin ISLAHI, daha var yazsam çok yazdın derler yazmayım

Avatar
Mehmet 2023-04-28 18:26:45

Iskilip yolunu bitirdinmi eski baskan. Tutamayacagin soz verme

Avatar
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar 2023-04-28 18:30:44

Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı Başkanı olduğu müddetçe ÇORUM'a ne HAVALİMANI, ne de DEMİRYOLU gelmez. Boşu boşuna beklemeyin, daha çok beklersiniz.

Avatar
Çorumsuz 2023-04-28 19:39:30

Kaç seçimdir üç vekil çok oluyor efendim, 2'ye hatta mümkünse 1'e inmeli ki görelim. Köyüne istasyon yapılan Yozgat yanımızda. Ders alacağız artık biraz.15 yıldır sadece sözlere 3 vekil fazla hakikaten... Hele bu icraatsızlıkta...

Avatar
Türkoğlu 2023-04-28 20:03:48

Önce sarmasa yolunu yap boş boş konuşuyorsunuz Çorum'a nokta kadar faydaniz yok anca yemeyi aşağılamaya biliyorsunuz

Avatar
Aykırı çerkez 2023-04-28 21:13:41

He he başkan eminim yaparsın