Ahlatcı doğalgaz sözü verdi

AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı, Alaca’nın tamamını doğalgaza kavuşturacakları sözünü verdi.

21 Şubat 2019 Perşembe 17:40
Ahlatcı doğalgaz sözü verdi

AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı, Alaca’nın tamamını doğalgaza kavuşturacakları sözünü verdi.

Ahlatcı, İl Başkan Yardımcıları Av. Murat Günay, Av. Ercan Daşdan, Mustafa Kılıç ve Kadir Arslan ile birlikte Alaca teşkilatını ziyaret etti. Yeni ilçe binasının hayırlı olmasını temennisinde bulundu.

Genel siyasete ilişkin değerlendirmelerde bulunan Ahlatcı, “15 Temmuz ve 24 Haziran’da başaramadıklarını bu seçimlerde başarmak amacıyla bir araya gelen CHP, HDP, iyi Parti VE SP’yi millet olarak ülkemizin geleceği için birlik ve beraberlik içinde 31 Mart’ta hezimete uğratacağız.” Dedi.

İlçenin sorunlarına da dikkat çeken Ahlatcı, Alaca’nın tamamını doğalgazla buluşturmak bunun yanı sıra çevre yolu ve ilçe içindeki yolların yapılacağı sözünü vererek, “Alaca bana emanet. Allah’ın izniyle hepsini yerine getireceğiz.”dedi.

Son Güncelleme: 22.02.2019 15:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilipli 2019-02-21 19:44:45

Tosya İskilip sözünü Sayın BAŞKANDAN İSTİYORUZ.
İskilip Çorum yolu yapımının bitirilmesini 4 gözle BEKLİYORUZ öte yandan üniversiteye devir edilen İskilip terminali yanında hal ve belediye işbirliği ile yapılan BİNA NEDEN EĞİTİM İÇİN NE BEKLENİYOR.
İlçemizde kapalı spor salonu tiyatro salonu sinema salonu kültür merkezi ihtiyar konağı hanımlar lokali yoktur Egsersiz parkları ihtiyaçtır İHTİYAÇ.
İlçemiz eriyor.
Lütfen yolumuzu YAPALIM İLÇEYE DEĞİL TÜM ÇORUM VE İLÇELERE FAYDASI OLUR.
SÖZ MÜ BAŞKANIM?

Avatar
King Kong 2019-02-26 16:48:35

Alacalılar gerçekten sabırlı. Şehir içi yollar, sokak araları içler acısı durumda. Ne doğru düzgün asfalt var ne kaldırım. Köyden farkı yok.