Ahlatcı iddialı konuştu, 'Yaparsa Erdoğan ve AK Parti yapar'

20 Nisan 2023 Perşembe 01:39
Ahlatcı iddialı konuştu, 'Yaparsa Erdoğan ve AK Parti yapar'

AK Parti Çorum İl Teşkilatı milletvekili aday tanıtım toplantısı ve iftar programı düzenledi. Programa AK Parti eski Milletvekilleri Agah Kafkas ve Murat Yıldırım’ın yanı sıra bugüne kadar görev yapmış, milletvekilleri, belediye başkanları, il başkanları, merkez ilçe başkanları il genel ve belediye meclis üyeleri, kadın ve gençlik kolları başkanları ile teşkilatta görev almış yönetim kurulu üyelerinin katıldı.

ADAY TANITIMI VE AHDE VEFA İFTARI

AK Parti Çorum Milletvekili Adayı Yusuf Ahlatcı, partisinin milletin sorunlarının çözümünün tek ve gerçek adresi olduğunu savundu.

TSO Fuar Alanı’nda gerçekleştirilen iftara AK Parti'ye hizmet verenlerin ahde vefa iftarında buluştuğunu belirten Ahlatcı, AK Parti’de bugüne kadar görev yapmış, milletvekilleri, belediye başkanları, il başkanları, merkez ilçe başkanları il genel ve belediye meclis üyeleri, kadın ve gençlik kolları başkanları ile teşkilatta görev almış yönetim kurulu üyelerinin katıldığını söyledi.

İftar yemeğini katılanlarla birebir görüşen Ahlatcı, "14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde belirlemiş olduğumuz “Türkiye Yüzyılı” vizyonunun ilk seçimini yapacağız" dedi.

14 MAYIS SADECE TÜRKİYE’NİN SEÇİMİ DEĞİL’

Bu seçimin yalnız Türkiye için değil, bölgemiz ve dünya siyasetinin alacağı yön itibariyle de oldukça kritik bir seçim olduğuna dikkat çeken Ahlatcı şöyle dedi: “Bu millet iki yüzyıldır kendisine biçilmiş olan dar kalıplardan, askeri ve bürokratik vesayetlerden kurtulmuş ve artık hem bölgesinde hem de dünyada oyun kurucu bir noktaya gelmiştir.

‘TÜRKİYE MAZLUM MİLLETLERİN UMUDU’

Türkiye’nin sahada elde ettiği başarılar ve inşa ettiği adil ve hakkaniyetli güç, yalnızca bizim değil, aynı zamanda dünyanın mazlum milletlerinin de umudu olmuştur. Sadece ülkemiz sınırları içinde değil, gönül coğrafyalarımız olan Balkanlar’dan Kafkaslara ve Azerbaycan’a, Orta Asya’dan Afrika’ya kadar yeryüzünün mazlum milletleri için kurtuluş müjdesi olan savunma sanayi atılımlarımız dosta güven düşmana korku vermektedir. Attığımız her adımda inancımızdan ve değerlerimizden aldığımız güçle 20 yıllık Ak Parti iktidarımız, yapılamaz denileni yapmış, başarılamayanı başarmış, düşünülemeyeni düşünmüş, aşılamayanı aşmış bir iktidardır. AK Parti kadroları sadece kuru ve boş vaatlerde bulunmaz, ne ise onun gereğini de yapar ve yapmaya da devam edecektir.

YERLİ VE MİLLİ ÜRETİM VURGUSU

Yerli otomobilimiz TOGG’dan devasa şehir hastanelerine, İHA-SİHA’dan TCG uçak gemimize, Uzay araştırmalarından Hür-Kuş’a, İMECE uydumuza, Kızılelma’ya, kamusal alanda başörtüsü özgürlüğünden Ayasofya’nın ibadete açılmasına, Taksim’e cami yapılmasına, Karabağ’ın işgalden kurtarılmasından Rusya-Ukrayna savaşında tahıl koridoru açılmasına, kendi yeraltı zenginliklerimizin çıkarılmasından Karadeniz doğalgazına ve Mavi Vatan’a varıncaya kadar saymakla bitiremeyeceğimiz pek çok şey hep ortadadır. Uyuyan dev artık uyanmıştır ve dünya siyasetindeki onurlu ve şerefli yerini almıştır.

TÜRKİYE YÜZYILI'NDA YAPILACAKLAR

AK Parti 2002’den bu yana geçen yirmi yılda, başka milletlerin belki de yüz yılda ancak yapabilecekleri işleri başarmış ve milletimizin yüzünü ak etmiştir. Ak Parti kadroları her daim milletimizin yanındadır. Sadece seçim zamanı sahada değildir. İyi gününde kötü gününde her daim milletin yanında ve hizmetindedir. Yıkılan şehirlerimizi en kısa sürede yeniden ayağa kaldıracak ve milletimizin yüzünü güldürecektir. Yirmi yıldır olduğu gibi çözüm Ak Parti’dedir, yaparsa yine Ak Parti kadroları yapacaktır.

MUHALEFETE SAYDIRDI

Karşımızda ise maalesef milletimizin AK Parti ile elde ettiği kazanımları yıkmaya, durdurmaya, bitirmeye azmetmiş bir ittifak var. Bunlar, bırakın memlekete bir çivi çakmayı yahut eser üretmeyi, Ayasofya’yı yeniden müze yapacaklar, İHA-SİHA’ları durduracaklar, ordumuzu felç ederek sınırlarımıza teröristleri yığacaklar, ülkemizi özerk bölgelere ayıracaklar, bizi yeniden İMF’ye muhtaç edecekler. Öyle bir ittifak ki içinde yerli ve milli olan neredeyse hiç kimse yok, hiçbir şey yok. FETÖ’den PKK’ya, PYD’den emperyalist istihbarat örgütlerine kadar hepsi bir araya gelmiş, bu aziz milletin kutlu yürüyüşünü engellemek için fırsat kolluyorlar. Ama Allah’ın izni ve milletimizin basireti ile hiçbirine geçit vermeyeceğiz. Herkes iyi bilsin ki, biz bu toprakların asli unsuruyuz, kimseye verecek bir karış toprağımız da yoktur, feda edecek özgürlüklerimiz de yoktur.

Yirmi yıldır olduğu gibi bundan sonra da Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde ve aziz milletimizin de desteğiyle insanlık ve medeniyet yolunda bayraktarlık yapmaya devam edeceğiz. Yirmi yıldır gencinden yaşlısına, kadınından erkeğine, işçisinden memuruna, sanayicisinden köylüsüne, şehit ve gazisinden emeklisine sahip çıkan Ak Parti, bundan sonra da milletimizin sorunlarının çözümünün tek ve gerçek adresidir.

MEHMET AKİF’İN MISRASI İLE BİTİRDİ

Bu seçim geleceğimize sahip çıkma seçimidir. Bu seçim özgürlüklerimize sahip çıkma seçimidir. Bu seçim topraklarımıza, ülkemize, birlik ve beraberliğimize sahip çıkma seçimidir. İstiklal Marşı şairimiz merhum Mehmet Akif’in dediği gibi; Sahipsiz olan memleketin batması haktır; Sen sahip olursan bu vatan batmayacaktır."

SUNGURLU’DA SEÇİM ÇALIŞMASI

AK Parti Çorum Milletvekili Adayı Av. Yusuf Ahlatcı, seçim çalışmalarını Sungurlu ilçesi ile sürdürdü. Ahlatcı, önceki gün Milli Savunma Bakan Yardımcısı Muhsin Dere, AK Parti Milletvekili Adayları Oğuzhan Kaya ve Zeki Gül, il ve ilçe teşkilat yöneticileri ile birlikte Sungurlu ilçesinde Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaret etti.

BARUT, FİŞEK VE KAPSÜL FABRİKASI

Yapılan açıklamaya göre; Yusuf Ahlatcı ve beraberindeki heyet, 4 bin dönüm araziye temeli atılan Küresel Barut, Nitrogliserin ve Nioroselüloz ile Kapsül ve Fişek fabrikalarından oluşan savunma sanayi yatırımlarını incelemelerde bulunarak, görevlilerden bilgi aldı.

‘BU YATIRIMLAR ÇORUM VE SUNGURLU’YU KALKINDIRACAK’

Sungurlu’ya yapılan savunma sanayi yatırımların Çorum’a yapılan en önemli yatırımlardan birisi olduğuna dikkat çeken Ahlatcı, Sungurlu’nun ve Çorum’un kalkınmasında büyük bir rol alacağını söyledİ.

‘YAPARSA ERDOĞAN YAPAR, YAPARSA AK PARTİ YAPAR’

Vatandaşın Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a güvendiğini belirten Ahlatcı, vatandaşın ağzından Yaparsa Erdoğan Yapar, Yaparsa AK Parti yapar’ sözlerinin sık sık dillendirildiğini ifade etti. AK Parti’nin sanayide Türkiye’ye çağ atlattığını kaydeden Ahlatcı, Türkiye’nin artık kendi ürettiği İHA’ları, SİHA’ları ve Akıncı’ları olduğuna vurgu yaptı.

‘6’LI MASA HAZIMSIZ’

6’lı masanın bu yapılan yatırımların hazımsızlığını yaşadığına işaret eden Ahlatcı, savunma sanayinde yapılan yatırım ve hamleleri görmemezlikte gelerek, itibarsızlaştırmaya çalıştıklarını savundu. Bundan sonrada bu tür yatırımları Çorum’a kazandırmanın gayreti içerisinde olacaklarını belirten Ahlatcı, hizmet ve yatırım sürecinin devam etmesi için vatandaşlardan Cumhurbaşkanı ve AK Parti’ye destek vermesini istedi. Sungurlu OSB ziyaretinin ardından partisinin Sungurlu İlçe Teşkilatı’nın ‘Teşkilat Vefa İftarı ‘ programına iştirak eden Ahlatcı, yoğun katılımdan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

'ÇORUM’UN UÇ BEYİ SUNGURLU’

AK Parti Çorum Milletvekili Adayı Av. Yusuf Ahlatcı, Sungurlu’da düzenlenen Teşkilat Vefa İftar programında birlik ve beraberlik mesajı verdi.

AHLATCI: ‘AK PARTİ SEVGİSİ SALONLARA SIĞMIYOR’

İftar yemeğinde muhalefete seslenen Ahlatcı, AK Parti sevgisinin salonlara sığmadığını fotoğraf karelerine bakarak anlamalarını istedi. Sungurlu halkına partisine gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür eden Ahlatcı, Türkiye Yüzyılına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde çıkılan bu yolculukta Çorum olarak birlik ve beraberlik içerisinde en büyük katkıyı sağlayacaklarını söyledi.

‘AK PARTİ KAZANACAK, SUNGURLU KAZANACAK’

Çorum’un ve Sungurlu’nun kalkınması için atılacak tüm adımların atılacağının sözünü veren Ahlatcı, bunun içinde 14 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’ye destek istedi. Yapılan çalışmalarla Türkiye'nin artık parmakla gösterilen bir ülke olduğuna vurgu yapan Ahlatcı, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerin ardından da deprem konutlarının hızlı bir şekilde yapılmaya başlandığını hatırlattı.

‘TERÖR ÖRGÜTLERİYLE PAZARLIK YAPANLARA BU MİLLET PRİM VERMEZ’

Türkiye'nin birliği, beraberliği, kardeşliği için verilecek oyların büyük öneminin olduğunu hatırlatan Ahlatcı, terör örgütleri ile pazarlık yaptığını iddia ettiği muhalefete bu milletin gerekli dersi vereceğine inandığını kaydetti.

‘ÇORUM YİNE TARİH YAZACAK’

Çorum’un önceki seçimlerde olduğu gibi yine 14 Mayıs’ta da tekrar tarih yazacağını belirten Ahlatcı, partisine gösterdikleri yoğun ilgi nedeniyle Sungurlu halkına ve organizasyon içinde ilçe teşkilatına teşekkür etti.

‘VATANDAŞ VE ESNAF AK PARTİ’YE GÜVENİYOR’

Ahlatcı, seçim çalışmaları kapsamında Sungurlu İlçesi’nde esnaf ziyaretinde bulundu. İlçede esnafı ziyaret eden Ahlatcı, güzel teveccühlerle karşlandıklarını, sokakta vatandaşlarla birebir görüşerek sorunlarını dinlediklerini vurguladı.

‘SANAYİ ŞEHRİ SUNGURLU AK PARTİ’YE DESTEĞİNİ GÖSTERECEK’

Sungurlu’nun 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’ye desteklerini sonuna kadar vereceğine şahit olduklarını kaydeden Ahlatcı, Türkiye’de istikrarın devam etmesi için Cumhur ittifakına sahip çıkılması gerektiğini belirterek, 14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala 7 gün 24 saat var güçleri ile çalıştıklarını ifade etti.

ÇORUM FK’Yİ KUTLADI

AK Parti Çorum Milletvekili Adayı Yusuf Ahlatcı, şampiyonluk yolunda İnegölspor'u 2-0 net bir skorla yenmeyi başaran Çorum Futbol Kulübü'nü kutladı. Çorum Futbol Kulübü ile İnegölspor arasında oynanan maçı tribünden izleyen Ahlatcı, şampiyonluk yolunda büyük bir engeli daha aşmanın mutluluğunu yaşadıklarını, bundan sonra da bütün maçları kazanarak 1.lige çıkacaklarını iddia etti. Başta Çorum Futbol Kulübü Başkanı Oğuzhan Yalçın olmak üzere teknik heyet ve futbolcuları bu güzel galibiyet için kutlayan Ahlatcı, takıma sahip çıkan taraftarlara teşekkür etti.

Son Güncelleme: 20.04.2023 00:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorumlu Seçmem 2023-04-20 03:00:11

Ya neyi yaptı Çorum 'a Ak Parti, park, hastane, devlet binası, adalet sarayı falan, bunlar yatırım mı!? Ak Parti Çorum'a Yüksekova'ya yaptığını yapmadı...
Ak Parti yaparmış yok ya, hani havaalanımız???? Artık adını bile söylemez oldunuz havaalanını??

Avatar
Hadi 2023-04-20 07:10:18

Artık bu büyük laflara hiç inanmıyorum.
Soğan 18 ₺ olmuş, kıyma 300 ₺ ilk defa bu Ramazan'da pahalı diye Pide alamadım.. Mahvettiniz ..

Avatar
Vatandaş 2023-04-20 04:48:30

Sungurlu iftar mitinğ havasına dönmüştü Çorum il merkezde havanızı aldınız değilmi sizde gördünüz seçmeninizin azaldığını oraya gelende zaten parti teşkilatlarından veya yerini garantileyenler normal vatandaş seçmen varmı sizde biliyorsunuz bu seçimde kaybedeceğinizi…

Avatar
Çorumlu 2023-04-20 09:48:55

Nerde sn asc niye destek vermiyo secime bakin ne olduğu belli oldu iste bunu gor sn cumhur baskanim senin emrinde corum

Avatar
Millet 2023-04-20 04:52:00

Vatandaş size G…. gülüyor herşeyiniz yapmacık, sahte herkes anladı sizi merak etmeyin, hangi bir vatandaşın derdini çözdünüz yanınızdakiler çevrenizdekiler hep aynı kişiler o ziyaret ettiğiniz yerler arkanızdan havanızı alırsınız diyor. Seçimden seçime ziyaret et oh gel keyfim gel

Avatar
Reis 2023-04-20 04:56:59

Salon boş masaların çoğu boştu hep parti teşkilatından kişiler vardı gerçek ak partili vatandaş neredeyse yok denecek kadar azdı zaten parti teşkilatına baksana biz ak partili gibi görünüp ak partiye oy vermeyenlerdeniz der gibiler bahabeyden gelenler sanki oy verecekmiş gibi biz de yedik Ahlatcı, o yanındaki bayanlar chp ye oy verenler değilmi?

Avatar
Boş vekiller 2023-04-20 05:11:34

Oğuzhan kaya il merkezinde hangi vatandaşın derdine derman olmuş, zeki gül desen aynı zaten son aday seçilemeyecek işte seçime kadar işini halletmeye bakıyor o da zaten Ahlatcı da kendini garanti görüyor geçmiş olsun çorum

Avatar
İskilipden 2023-04-20 04:21:34

İskilip ilçesinin yıllardır ARZUSU ve ihtiyacı olan YOLLARA bir çözüm olucakmı. Tosya İskilip yolu, İskilip Çorum ve Çankırı İskilip yolu lütfen bir üçoklamü varmı acaba