Ahlatcı'nın Çorum hedefi: Zirve

30 Nisan 2023 Pazar 19:19
Ahlatcı'nın Çorum hedefi: Zirve

AK Parti Çorum Milletvekili Av. Yusuf Ahlatcı, Çorum FK'nin şampiyonluk yolunda emin adımlarla yoluna devam etmesini örnek göstererek, "bu şehri de aynı ruhla zirveye çıkaracağımızdan emin olun."dedi.

İşte Ahlatcı'nın o mesajı:

Önce düşün. Sonra inan. Daha sonra düşle.Sonra çok çalış ve en sonunda cesaret ederek yap!
O zaman şampiyonluklar gelecektir. Çorum FK'yi bugün inanmış bir takım, sabreden, strateji kuran bir teknik heyet, ümidini yitirmeyen bir taraftar ve hep beraber geleceğe duyulan özlem zafere taşımıştır. Her zaman, hep beraber ve kimseye hakkımızı yedirmeden bu şehri de aynı ruhla zirveye çıkaracağımızdan emin olun."

AHLATCI’DAN EV ZİYARETLERİ

Bu arada AK Parti Milletvekili Adayı Yusuf Ahlatcı, seçim çalışmaları kapsamında hemşehrilerinin hanesine misafir oluyor.
Vatandaşların gösterdiği sıcak ilgi için, ‘Gönlünü vermedikçe gönül bulamazsın’ düşüncesinden hareket ettiğini belirten Ahlatcı, halkın sevgisine layık olmak için çabaladığını. 7'den 70'e herkesin sevgisini kazanmanın kendisi için en büyük mutluluk olduğunu söyledi.
Ev sohbetleri kapsamında bu defa Ulukavak Mahallesi Osmancık Caddesi'nde ikamet eden  Raife Baltalı isimli vatandaşın evine konuk olan Ahlatcı,  "Ankara’da gönlü güzel hemşehrilerimin teveccühleri ile Çorumumuzun gönlü güzel hemşerilerime hizmet vereceğim" dedi.

‘ÇOCUKLARIMIZIN GELECEĞİ İÇİN AK PARTİ'YE OY VERİN’

14 Mayıs'ta yapılacak seçimlerin öneminden bahseden Ahlatcı, çocukların geleceği için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti'ye destek verilmesi gerektiğini söyledi.

‘BUNLARI 14 MAYIS’TA SANDIĞA GÖMECEĞİZ’

Cumhur ittifakının bu vatanın ve bu milletin sigortası olduğunu belirten Ahlatcı, vatandaşlardan askerimize ve vatandaşlarımıza kurşun sıkan teröristlerle işbirliği yapan 7'li masaya oy vermemelerini istedi.

KİMLER KATILDI?

Ahlatcı’ya ev ziyaretinde kendisine; Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir ve il yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 2023-04-30 19:25:10

Tabi tabi ne demezsin zirveymiş, kendi yandaş vatandaşın evine ziyaret et, körler sağarlar birbirini ağırlar…

Avatar
Millet 2023-04-30 19:28:30

Merkez ilçe teşkilatının ayarladığı ev ziyaretleri ne güzel, esnaf ziyaretini yapıyorsunuz zaten bide evlerinemi gidiyorsunuz? Çorum’un sadece Ulukavak mahallesimi var her mahalleye gidin çat kapı yapın.

Avatar
Reis 2023-04-30 19:30:48

Önceki seçimdeki hedefi tutturdun da ondan sonra zirveyi yakala…

Avatar
Teşkilat 2023-05-01 00:02:45

Teşkilattaki adabınız zirve yapmış çorum da iyi dillerdesiniz işe alma vaadiyle hayırlı olsun. Anladınız siz…

Avatar
Vatandaş 2023-05-01 08:45:53

Fotoğraf hiç hoş değil bu fotoyu chp verse demediğinizi bırakmayız kendileri yapınca ses çıkmaz

Avatar
Halk 2023-04-30 19:32:42

Sen de kendine zeki gül koruma al yanına…

Avatar
Teşkilat 2023-04-30 19:34:59

Koskoca Ulukavak mahalle teşkilatından bu kadarmı katılım olmuş,

Avatar
Teşkilatta adap var 2023-04-30 22:19:53

Vatandaşın evine tüm teşkilat mı gitsin , yorum için yorum komik olmuş