Ahlatcı zafer şarkılarına hazırlanıyor

AK Parti Çorum Milletvekili Adayı Av. Yusuf Ahlatcı, 14 Mayıs seçimleri için iddialı konuştu: 'Kadeş Meydanı'nda zafer şarkılarını birlikte söyleyeceğiz.'

21 Nisan 2023 Cuma 23:36
Ahlatcı zafer şarkılarına hazırlanıyor

AK Parti Çorum Milletvekili Adayı Av. Yusuf Ahlatcı, 14 Mayıs seçimleri için iddialı konuştu: 'Kadeş Meydanı'nda zafer şarkılarını birlikte söyleyeceğiz."

ALİŞAN YAŞAR VE HEYETİ KARŞILADI

Çorum’un Mecitözü ilçesinde seçim çalışması yapan Ahlatcı, ilçenin bütün sorunlarını çözeceklerini savunarak, 14 mayıs seçimlerinde Cumhur İttifakı’na destek istedi.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın parti yöneticileri ile birlikte gittiği Mecitözü İlçesi'nde AK Parti Mecitözü  İlçe Başkanı Alişan Yaşar, köy ve mahalle muhtarları ile partiler tarafından karşılandı. Parti binası önünde kendisini bekleyen vatandaşlarla bayramlaşan Ahlatcı, daha sonra partisinin toplantısına katıldı.

ERDOĞAN VE AK PARTİ’YE DESTEK İSTEDİLER

Toplantıda İlçe Başkanı Alişan Yaşar, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın ve AK Parti Milletvekili Adayı Yusuf Ahlatcı birer konuşma yaparak, Cumhurbaşkanlığında Cumhur İttifakı Adayı Recep Tayyip Erdoğan'a, milletvekilliği seçiminde tercihlerini AK Parti'den yana kullanmalarını talep etti.

AŞGIN’A HİZMET TEŞEKKÜRÜ

Konuşmasına Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın'a yaptığı hizmetler için teşekkür ederek başlayan Ahlatcı, belediyenin hizmetlerinin sadece Çorum merkeze bağlı kalmadığını ve ilçelere kadar uzandığını söyledi.

‘KAPI KAPI GEZECEĞİZ’

Bu hizmetlerin devamı için yapılacak seçimlerde Cumhur İttifakına destek isteyen Ahlatcı, "Cumhurbaşkanı Adayımız Recep Tayyip Erdoğan 'ı tekrar seçerek Kadeş Meydanı’nda zafer şarkılarını söylememiz lazım. ABD Türkiye'deki işbirlikçileri ile Cumhurbaşkanımızı yıkmaya çalışıyorlar birbirleri ile asla benzeri olmayan altılı masa partileri ABD işbirlikçileri olarak bir araya nasıl geldiklerini görüyoruz. Çorum'dan 4 milletvekilini alarak Cumhurbaşkanımızın elini güçlendireceğiz. Kalan 20 günde kapı kapı dolaşarak, seçimi zaferle sonuçlandıracağız.”dedi.

KAYMAKAM MECİTÖZÜ’NÜN SORUNLARINA DİKKAT ÇEKTİ

AK Parti heyeti daha sonra Mecitözü Kaymakamı Mustafa Atış'ı makamında ziyaret ederek, bayramını kutladılar. Kaymakam Atış'ın Mecitözü'nün sorunlarının çözümü noktasında sürekli kapılarını aşındıracaklarını söylemesi üzerine Ahlatcı, Mecitözü'nün bütün sorunlarını çözeceklerini ifade etti. Kaymakam Mustafa Atış, Ahlatcı'ya çıktığı bu yolda başarılar diledi.

Son Güncelleme: 22.04.2023 19:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 2023-04-22 20:19:44

Sizden hiç bir halt olmaz

Avatar
Gören göz 2023-04-22 20:33:24

İl başkanı iken sözün geçmiyordu Vekil olunca boş laftan öte gitmez..

Avatar
Çorumlu 2023-04-22 20:41:51

Ya rabbi kibir abidelerine fırsat verme.Amin

Avatar
Doğru 2023-04-22 20:48:38

3 millet vekilini 2 mv düşürmek başarı ise zafer şarkıları doğru olur. Yada Ahlatçı garanti olduğu için kendi adına zafer şarkıları söylecektir.

Avatar
Hakkı 2023-04-22 21:52:21

Doğru kendi çıkar belki ikinci de çıkabilir ama bsşkası imkansız

Avatar
İskilipli 2023-04-22 22:29:40

İ
skilip Tosya yolu Çankırı- Bayet vö İskilip Ankara ( Çankırı kavşaeı) HALEN VE HALEN BEKLİYOR

Misafir Avatar
Çorum... 2023-04-22 23:46:46 @İskilipli

Seçimden sonra ilk iş sizi Yozgata baglattiracaz, nazinizi birada oblar çeksin!

Beğenmedim! (0)
Avatar
Naciye 2023-04-23 02:03:33

Osmancık devlet hastanesi kantini 1 aydır kapalı bı ilgenseniz ,yetkililerle bi gorusulsede millet madur olmasa

Avatar
Bayramdan bayrama,seçimden seçime... 2023-04-23 05:20:27

Sen olmazsan AHL ah bu hayat çekilmez,(hababam).