Ahlatcı’dan ilk mesaj

AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, ilk mesajında hep birlikte millete hizmete devam edeceklerini açıkladı.

21 Ocak 2021 Perşembe 20:51
Ahlatcı’dan ilk mesaj

AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, ilk mesajında hep birlikte millete hizmete devam edeceklerini açıkladı.

Kongreyi birlik ve beraberlik ruhu içerisinde tüm tüm Çorum’u gerçekleştirmenin gururunu yaşadıklarını belirten Ahlatcı, başta şahsını il başkanlığı görevine layık gören Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere  genel merkez yöneticilerine, eski ve yeni milletvekillerine, teşkilatın ana kademe yöneticilerine eski ve yeni belediye başkanlarına siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerine, delegelere ve Çorum için elini taşın altına koyan, teşrifleri ile kendilerni yalnız bırakmayan, derdi memleket olan dava arkadaşlarıma ve tüm hemşehrilerine teşekkür etti.

Ahlatcı, hep birlikte millete hizmet yolunda yürümeye devam edeceklerini belirterek, şöyle dedi:

AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı: “Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada Çorumumuzu 2023, ardından da 2053 ve 2071 hedeflerine ulaştırma gayreti içerisinde olacağız. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da belirttiği gibi, “Gücünü ve ilhamını milletten alan, birikimini ve imkânlarını sadece millete hizmet için kullanan” anlayışımızı siyasetin temeli olarak görüyoruz. Vatandaşlarımızın derdini kendi derdimiz bilip, her kesimi kucaklayan, kutuplaştırıcı değil birleştirici bir anlayışla Çorumumuza hizmet etmek en büyük hedefimizdir. Şahsımı İl Başkanlığı Görevine layık gören Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde memleketimizi her açıdan layık olduğu yere elbirliği ile taşımanın gayreti içinde olacağız. Allah güç kuvvet verdikçe, sizler bizden desteğinizi esirgemedikçe, mazlumların sığınağı olan bu ülke için çalışmaya, üretmeye ve hiç kimseyi dışlamadan, ötekileştirmeden, varsa kırık kalpleri tamir ederek, vatandaşlarımızın tamamını kucaklayan vizyonumuzla İnandığımız Yolda Yürümeye devam edeceğiz.

Her kongre partimizde yenilenmeyi getirir. Yenilenerek ilerlediğimiz bu yolda gerçekleşen bayrak değişimleri ise partimizin her daim gücüne güç katar. Bu nedenle yönetim kurulunda bayrağı devreden arkadaşlarıma bugüne kadar sundukları katkılardan dolayı teşekkür ediyor, yeni yönetim kurulunda bulunan arkadaşlarımı da başarılar diliyorum. AK Parti 7. Olağan Çorum İl Kongremizle Memleket İşi Gönül İşi diyen teşkilatlarımızla birlikte yeni bir dönemi başlatmak için yola çıkıyoruz. Kongremizin ve yeni dönemin partimiz, teşkilatımız ve Çorumumuz için hayırlı olmasını diliyor, değerli hemşerilerimi saygıyla selamlıyorum.”

Son Güncelleme: 21.01.2021 21:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorumlu 2021-01-22 06:58:13

Sm bşknım başarıların daim olsun yalnız şu çerkezler çok şımardılar bi ayar verelim ünivetsitede devletin diğer kurumlarında işe gitmeden para alıyorlar kul hakkı sn ahlatçı çorumlu görüşün ne olursa olsun çorum seninle karadağ gibi amasyalı yozgatlı samsundan iş için çoruma adam getirme sn kardeşim

Misafir Avatar
Çerkez 2021-01-22 12:33:59 @Çorumlu

Sen önce çerkes yazmayı öğren cahil ! Nokta yok virgül yok ne dediğin anlaşılmıyor. Daha okunaklı ve anlaşılır yazarsan insanlar sana yardımcı olabilir belki

Beğenmedim! (3)

banner165