Ahlatcı’dan kayıt sonrası ilk mesaj

AK Parti 28. Dönem Çorum Milletvekili Av. Yusuf Ahlatcı, TBMM'ye kaydını yaptırdı, Çorum için ilk mesajını verdi.

30 Mayıs 2023 Salı 15:41
Ahlatcı’dan kayıt sonrası ilk mesaj

AK Parti 28. Dönem Çorum Milletvekili Av. Yusuf Ahlatcı, Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne kaydını yaptırdı. Meclis çalışanları ve yaygın basın kuruluşlarının temsilcilerine  leblebi ikramında bulunan Ahlatcı, ayrıca sosyal medya hesabından mutluluğunu paylaştı.
Ahlatcı, şöyle dedi.

‘ARTIK ÇORUM İÇİN ŞAHLANMA VAKTİ’

"Bugün, Çorum'umuzu temsilen 28. Dönem Milletvekili olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde kaydımızı yaptırdık. Hamdolsun. Seçimlerimiz bitti ve şimdi memleketimiz için, tüm vatandaşlarımız için çalışma vakti geldi. Birlik ve beraberlik içinde, 28. Dönemde tüm Çorum'un vekili olarak hizmet edeceğiz. Ankara'da, memleketimiz Çorum'a ve tüm Türkiye'ye hizmet için var gücümüzle çalışacağız. Memleketin layık olduğu tüm hizmetleri yerine getirmek için sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlarla birlikte çalışacağız. Artık Çorum için şahlanma vakti. Başlayan Türkiye Yüzyılı'nın en değerli ili Çorum ve Çorumlular olacaktır. Çorum'un daha da ileriye taşınması ve halkın refahının artması için gayret edeceğiz.

‘ÇORUM’U EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİZ'

Çorum'u en iyi şekilde temsil edecek ve Ankara'da Çorum'un sesini güçlü ve etkili bir şekilde duyuracağız. Türkiye'ye hizmet etmek için var gücümüzle çalışacağız."

Son Güncelleme: 30.05.2023 14:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Birbilen 2023-05-30 20:20:36

“Artık Çorum için şahlanma vakti“ deniliyor ise bugüne kadar Çorum’a bir şey yapılmadığının ikrarı anlamına gelmiyor mu? Bazen istenmese de Allah söyletir!

Avatar
Kenan 2023-05-31 05:01:36

YHT, Havaalanı birde şehir içi tranvay hattı olmalı bir seçmen olarak haftalık rapor istiyorum TBMM de bu hafta Çoruma/ iyçelerine şunu/bunu kezandırdım ös.diye açıklamalar istiyorum. Ben seçmenim oy öerdim öe açıklama istemek hakkım mı? evet

Avatar
İskilipli 2023-05-30 16:27:03

Allahım Hayırlı etsin.
İskilip Tosya Yolunun açılmasına vesile olunmasını, Çorum İskilip Bayat Çankırı yolunun da duble şekilde yeniden düzenleme yapılmasını, İskilip Kale Restarasyonunun bitirilmesini TÜM İLÇECE BEKLİYORUZ.
Yürü bakalım kim tutar. Tüm Çorum ne düşünüyor sanki Çorum çukur tüm yatırımlar etrafımızdan dolanıyor. bitsin bu artık Çorum ve ilçelerde nimetten faydalansın artık.

Avatar
Vatandaş 2023-05-30 18:07:37

Hayırlı uğurlu olsun sayın vekilim.
Sizin vekil olmanız Çorum için büyük bir kazanım.
Başarılar dilerim.

Avatar
Hoca... 2023-05-31 18:34:33

Çorum'a treni, uçağı getir de, hizmetini ondan sonra görelim. Eğer ki en önemlisi tren ile uçak gelmezse Çorum'a, ne yaparsan yapın, hiç bir işe yaramaz.
Çorum'lunun karşısına çıkıp da tren ve havaalanı dışında hiç bir şey
konuşmayın.

Avatar
tebrik 2023-05-31 10:23:44

Hayırlı muvaffakiyetler dilerim.
Allah yüz akıyla hizmet etmenizi nasip etsin.

Avatar
Öz Çorumlu 2023-05-31 10:27:44

H(ak) davamıza hizmet edeceğine gönülden inandığımız doğru adamla ve doğru adımlarla yola devam!
Tebrikleri sayın vekilim.

Avatar
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar 2023-05-31 14:10:01

İnşAllah bol bol fotoğraf çektirmessiniz. Bize boş boş fotoğraf çektirip yalandan yatırımlar geliyormuş gibi pozlar vermezsiniz İnşAllah. Çorum bu zamana kadar çok çok iyi uyutuldu. Bundan sonrada uyutulmaya devam mı edecek göreceğiz. Çorum Yatırımlardan her zaman mahrum edildi. Bakalım bundan sonra neler olacak hep beraber göreceğiz. Aldıkları oyların hakkını verecekler mi, vermeyecekler mi göreceğiz. Bakalım.....