Ahlatcı’dan taziye ziyaretleri

AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, taziye ziyaretlerinde bulundu.

19 Aralık 2019 Perşembe 18:12
Ahlatcı’dan taziye ziyaretleri

AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, taziye ziyaretlerinde bulundu.

Ahlatcı ilk olarak küçük yaşta hayatını kaybeden Samet Kaan Gökşen'in Babası Recep Gökşen ve ailesine başsağlığı ziyaretinde bulundu.

Daha sonra Mecitözü’nde merhum Ahmet Berçin'in evlatları Mecitözü AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Erçin Türkan Berçin ve önceki dönem Mecitözü İlçe Kadın Kolları Başkanlığı yapan Ebru Atmaca'ya taziyelerini iletti.

Ahlatcı son olarak, Vali Mustafa Çiftçi ve Müftü Muharrem Biçer ile birlikte İskilip’in eski imamlarından Bekir Gökmen'in oğlu Ulu Cami İmam Hatibi Mustafa Gökmen ve ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Ahlatcı, “Allah ailelere ve sevdiklerini kaybedenlere, geride kalanlara sabır versin. Hakk’ın rahmetine kavuşan kardeşlerimizin mekanı cennet olsun. Rabbim merhametiyle muamele etsin. Sizlerin her zaman yanınızdayız.” Dedi.

Son Güncelleme: 19.12.2019 18:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vali 2019-12-19 21:40:23

sayın editör ,
başlık ve foto protokol için uygun olmuş mu?
Devletin temsilcisi orda iken,
siyasi parti temsilcisini iktidar partisi olsa dahi,
manşet yapmak en hafif tabirle nezaket ve devlet terbiyesine yakışmaz.

Avatar
Aynen 2019-12-20 01:37:54

Başlık Vali ziyareti olacaktı editör