Aile Bakanı Çorum’da

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Çorum’a geldi.

29 Kasım 2019 Cuma 11:55
Aile Bakanı Çorum’da

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Çorum’a geldi.

Bakan Selçuk, sabah ilk olarak Kadın Kooperatifleri Bölge Buluşması’na katıldı. 6 ayrı kentten temsilcilerin iştirak ettiği buluşma, Hitit Üniversitesi Ethem Erkoç Salonu’nda gerçekleştirildi.

Bakan Selçuk, Çorum Valiliğini ziyaret ederek brifing aldı. Ardından Çorum Belediyesi’ni ve AK Parti İl Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Akkent Mahallesi’nde bakanlığına bağlı Çocuk Evleri Sitesi ve Engelsiz Yaşam Merkezi’ni ziyaret eden Bakan Selçuk, fabrika ziyareti ve Sungurlu Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi açılışını yaptı. Bakan Selçuk, Sungurlu Akçakent’te şehit evini ziyaret ettikten sonra Ankara’ya dönecek.

BAKAN TALEPLERE OLUMLU CEVAP VERDİ
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk Vali Mustafa Çiftçi’yi ziyaret etti. Ziyarette Çorum Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü, İşkur İl Müdürlüğü ve ilçelerin talepleri iletildi. Taleplerin karşılandığı açıklandı.

BELEDİYE TESİSLERİNİ İNCELEDİ

Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Çorum Belediyesi ve Buhara Kültür Merkezi ve Engelli Eğitim Merkezi’ni ziyaret etti. Bakan Selçuk, ayrıca Ahlatçı Altın Rafinerisi’nde incelemelerde bulundu.

SUNGURLU’DA AÇILIŞ VE ŞEHİT EVİNE ZİYARET

Bakan Selçuk, Sungurlu Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi açılışını yaptı.

Ayrıca 2017 yılında Tunceli'nin Pülümür ilçesinde polis helikopterinin düşmesi sonucu şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Yavuz Selim Karaman'ın Sungurlu'daki baba evini ziyaret etti.

Son Güncelleme: 30.11.2019 00:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ÜMİT 2019-11-29 13:43:09

Aileyi sadece kadından oluşan sanan Baba ve Çocukları Aile bireyi görmeyen adını bile anmayan dan Aile bakanımı olur.Allah yardımcımız olsun

Avatar
Nafaka 2019-11-29 13:50:49

Aile bakanlığı ömür boyu nafakaya direniyormuş niye yeni aileler kurulmasın diye aile olmak topluma zarar veriyor herhalde

Avatar
Adalet 2019-11-29 13:57:14

Yeni doğan evladına bakmasın diye kreş parası verip çocuğu anneden mahrum bırakan,evde oturup yeni doğan çocuğuna bakan anneyi cezalandırmak hiç adil değil. Kadını anne rolünden üstün bir rol çizmek doğru değil.Bu rolü çizenlere yazıklar olsun

Avatar
sinan 2019-11-29 14:21:41

erol bey yoklar mı? fotoğraflarda göremedim de.

Misafir Avatar
Sıradan görev 2019-11-29 16:03:51 @sinan

Bu tür bakan ziyaretlerinde vekillere eskiden refakat görevlendirilmesi yapılıp yolluk ödeniyordu.Muhtemelen ödenmeye de devam ediliyordur.Bu sebeple sıraya konulmuş olabilir.

Beğenmedim! (0)
Avatar
Mağdur 2019-11-29 16:58:58

Böyle bakanlık olmaz kadına kooperatif açmayla iki el sıkmayla bu iş bitmez. Nafaka nafaka dediniz zinalar arttı en çok sizin hükümetinz zamanında oldu bunlar. Yeni aile kuracak adam tazyik hapsinden içeri giriyor çıkınca yine icralık bu hak değil adelet değil. Yeyip içip gezin bakalım sizinde sonunuz hüsran olur inşAllah

Misafir Avatar
KOLLUK 2019-11-29 18:03:53 @Mağdur

araçta sigara içene ceza kesen kolluk
korkarım araçta fuhşiyattan men edemeyecek hale gelecek.
aids hiv virüsü bulaşma artış kişi oranında dünyanın 1 numaralı ülkesi haline
geldi.
başanma hızı en cok bu dönemde oldu,
evlilik oranları en çok bu dönemde düştü,
nüfus artış hızı 1.99 kritik sınırın altına indi.
bu dönemin en büyük icraatları olarak tarihe geçti.
varol yaşaaaa. ankaraya merhaba.

Beğenmedim! (0)
Avatar
bakan 2019-11-29 13:39:58

bakın, bakan el sıkmış eli aşınmamış... :) elinizi uzatmaktan kimse korkmasın yani :)

Avatar
3 cocuk 2019-12-01 22:04:45

3 çocuk dedi bakan oldu. 3 çocuk yapanlar açlıktan ölecek bakan :) masAllah siz iyisiniz

Avatar
Vatansever 2019-12-03 17:24:33

Lütfiye ilksen ceritoglu kurt Bakanın yanına partisini sevenleri yaklastirmismi partimizi gerçekten içten seven onu partiden uzaklaştırır ALLAH şahittir Lütfiye ilksen ceritoglu kurt partisini başkanını seven kişiyi nasıl uzaklaştırdı ALLAH biliyor başka şeye gerek yok