AK Parti binası ikinci kez mühürlendi

Çorum Belediyesi AK Parti'nin Kent Meydanı'ndaki taşınacağı açıklanan yeni binayı projeye aykırılıklar nedeniyle ikinci kez mühürledi

26 Mart 2020 Perşembe 18:36
AK Parti binası ikinci kez mühürlendi

MUSTAFA DEMİRER

AK Parti’nin Kent Meydanı’ndaki taşınacağı açıklanan yeni binaya ikinci kez tutanak tutuldu.

Edindiğimiz bilgilere göre, Çorum Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü Kaçak İnşaat Birimi, iki gün önce AK Parti’nin kamuoyuna daha önce taşınacağı açıklanan yeni binayı projeye aykırı hareket edildiği gerekçesiyle mühürledi ve tutanak tanzim etti. Ayrıca yıkım kararı alındı.

AKSİ TAKDİRDE YIKILACAK

Binanın imar projesine uygun olarak yeniden düzenlenmesi için tebligat gönderilmesi kararı alınırken, aksi takdirde yıkılacağı öğrenildi.

Hatırlanacağı üzere AK Parti'nin taşınacağı açıklanan yeni bina inşaat aşamasında iken projeye aykırılık nedeniyle mühürlenerek tutanak tutulmuş, gerekli düzenlemelerin yapılmasının ardından yapılan kontrolden sonra yapı kullanma ruhsatı verilmişti.

Çorum Belediyesi, ruhsat verildikten sonra binanın projedeki aykırılıklarının devam ettiği bilgisini aldıktan sonra ikinci kez mühürleme ve tutanak tutmuş oldu. Belediye yönetiminin partinin taşınıacağı kamuoyuna daha önce duyurulan binanın yeniden projeye uygun hale dönüştürülmemesi halinde ilgili yasalar kapsamında yıkım kararı alacağı ve suç duyurusunda bulunacağı ifade ediliyor.

TEŞKİLAT BAŞKANI AÇACAKTI

Hatırlanacağı üzere AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, AK Parti’nin taşınacağı yeni binanın açılışını Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’in yapacağını açıklamıştı.

Son Güncelleme: 28.03.2020 15:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
tolga 2020-03-26 19:30:57

Belediye doğru olanı yapmış. bildiğim kadarıyla inşaat yapıyor binayı.. ak parti il başkanlığı mülk sahibi olarak değil kiracı olarak binayı kullanacak diye biliyorum..

Avatar
Ben yaptım oldu mantığı 2020-03-26 19:13:33

Belediye yönetimini tebrik ederim. Eğer bu işi başarırlarsa diğer kacak insaatlarada gereğini yaparlar.

Avatar
Şakir 2020-03-26 19:19:43

İnşAllah belediye bu uygulamayı bütün kaçak binalara yapar. Tebrik etmiyorum. Çünkü görevi.

Avatar
Mert 2020-03-26 18:49:49

Mahvettiniz partiyi Yazıklar olsun

Avatar
Rifat 2020-03-26 18:58:57

İyi olmuş Belediye yi tebrik ederim. Şimdi parti Başkana tepki göstermemeli .

Avatar
Kızı belediye de memur 2020-03-27 08:01:21

Ak partililerin belediye ye torpil ile yerleşen memurlari da işten atılsın da göreyim. Bu yapı kacak olduğu için mühürlenmiş olabilir

Avatar
Yusuf 2020-03-26 19:33:33

Sn Demirer bir kere bins ak partinin değil ruhsatı mülkiyeti başka bir şahsın. Ak parti kaçak inşaat yapıyor algısı hoş drgil. Hukuken de bu seni sıkıntıya sokar.
Ikincisi SnbBelediye Başkanı Halil İbrahim Âşgın görevini yapmış. Eğer müdahale etmeseydi yanlış yapmış olurdu. Sn Âşgın doğru olanı yapmış

Misafir Avatar
Demirer yalnız değil 2020-03-26 21:24:47 @Yusuf

Şehrin göbeğinde milletin gözünün önünde göstere,göstere plana aykırı iş yapılacak,iktidar partisi kullanacak diye kimseler ses çıkarmayacak.Mühürlenme işlemi yapılmadığı takdirde belediyenin sorumlu birimleri de kaçak binaya göz yummak işleminden dolayı,görevi ihmal ve kötüye kullanma durumu ile karşı,karşıya kalacaktır.

Beğenmedim! (0)
Misafir Avatar
mehmet 2020-03-26 19:41:04 @Yusuf

yusuf bey neden medya mensuplarını bu iş sizi sıkıntıya sokar diyerek imalı bi şekilde tehditvari konuşuyorsunuz. NASIL Kİ BELEDİYE İŞİNİ YAPMIŞ HABERİ YAZAN MUSTAFA BEY DE İŞİNİ YAPMIŞ.

Beğenmedim! (1)
Avatar
Mertçe 2020-03-27 09:48:43

Belediye su faturasına gecikme zammı almaya devam ediyor. Ne kadar duyarlı belediyemiz var değil mi? insanlara sokağa çıkma derken su faturasına indirim yerine aksine gecikme zammı . Bu işler lafla olmuyor sayın AŞGIN hakkımız haram olsun.