AK Parti'de yeni dönemde yeni yüzler

AK Parti teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, yeni dönem için kapsamlı çalışma yapıldığını açıkladı.

29 Kasım 2019 Cuma 08:03
AK Parti'de yeni dönemde yeni yüzler

AK Parti teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, 7. Olağan Kongre sürecini basın yayın kuruluşlarının Ankara temsilcileriyle paylaştı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın en önemli talimatının milletin sesine kulak verilmesi, hissiyatının dinlenmesi ve milletin söyledikleri üzerinden kadroları takviye etmeleri olduğunu belirten Kandemir, bu talimata uygun çok geniş bir heyetin çalıştığını ifade etti.
YÜZDE 30 KADIN
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Ömerler ve Haticeler bulmalıyız” talimatını hatırlatan Kandemir, talep ederek partiye gelenlerin olduğunu, bir kısmına da kendilerinin davet götürdüklerini anlattı. Özellikle kadınlara bu süreçte geniş bir alan açmak istediklerini kaydeden Kandemir, “Bizim yüzde 30 kotamız var. Her yönetimde en az yüzde 30 kadın olsun istiyoruz. Listelerimizi buna göre şekillendiriyoruz. Genç ve kadın sayımızda ciddi bir artış olacak. Çokça yeni yüz göreceğiz” dedi.
10 MİLYON ÜYE
AK Parti’nin yeni üye rakamlarını da paylaşan Erkan Kandemir, “Biz üye sayısı olarak Türkiye’nin en çok üyeye sahip siyasi partisiyiz. Bizim dışımızdaki partilerin toplam üye sayısı 2 milyon 691 bin. Tek başımıza bizim üye sayımızsa 10 milyon 397 bin. Memurların üye olamadığını düşünürsek, çok geniş bir tabana sahibiz” diye konuştu.
Yenişafak

Son Güncelleme: 29.11.2019 11:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet 2019-11-29 12:30:52

Bu kafayla yeni yüzler gelse ne değişecek? Ekonomik saldırı altındayız, terörle mücadele masraflı hadi tasarruf edin diyorsunuz, kendinize gelince her lüks birer acil ihtiyaç.

Avatar
eee bu ne şimdi 2019-11-29 09:23:02

akp mersin il başkanının işyerinde kaçak elektrik kullandığı ortaya çıkmış yeni dönem bu mu. gazetelerdede var tutanağıda var. yayınla hadi bunu

Avatar
yandaş medya 2019-11-29 09:28:40

başkanlık gelince hani uçacaktı Türkiye. milli uçak milli tank yerli araba yollardaydı nerde. suriye sınırındaki mayınlar temizlenirken tarıma açılacak deniyordu meğersem suriyeliler rahat gelsin diyeymiş. şimdide iran sınırındaki mayınlar temizleniyormuş. yeni dönemde bu mu acaba. iranlılar mı gelecek...... yoksa başka birşeymi

Avatar
ilginç 2019-11-29 09:52:57

memurlar üye değil demiş. ama belediyelerde çalışan ve diğer kamu kuruluşunda çalışan taşeron işciler ve diğer işciler içinde birsürü üyesi var zaten.(üye olduğu için işe girdiler) hatta birkısmı siyaset yapmaktan çekinmiyor bile

Avatar
Çorum sever 2019-11-29 10:47:54

İnanalım mı hayır

Avatar
İlgincmi 2019-11-29 20:38:30

Haberle ilgili olmayabilir ama hukuken işçiler parti uyesi olabilir hatta meclis uyeside olabiliyor memur kadrosuyla isci kadrosu farkli seyler

Avatar
Vatan 2019-12-03 18:19:36

Londra'nın ortasinda en büyük hastanede İngiltere başbakanı boris Johnson basın mensupları ile hastaneyi geziyor bir hastanın yakını bağırıyor bir saattir acillik hastam bekliyor yazsın basın mensubu göstersin tvler doktor yok hemşire yok ülkemde ALLAH korusun böyle birşey olsa ne yapardık yedi yıldız konforunda hastahaneler İstanbul da ssk müdürünün zamaninida biliyorum tek kelime ile iğrenç gurur verici SİHA larimiz İHA larimiz Bozdoğan ALTAY yüzde yetmise yakın yerli silahlarimiz iyice seyredin teröristleri nelerleyok ediyoruz

Avatar
Dogrumu anladık 2019-12-03 23:16:50

Erkan bey siz. Ömer haticeler cogaltalım diyorsunuz ama işler öyle olmuyor. Helede ayseler haticeler hic olmuyor olmazda. Eşit davranılmıyor.