AK Parti'den İskilip çıkarması

AK Parti Çorum Milletvekili Adayları Çorum'un İskilip ilçesinde gövde gösterisi yaptı.

26 Nisan 2023 Çarşamba 19:48
AK Parti'den İskilip çıkarması

AK Parti Çorum Milletvekili Adayı Av. Yusuf Ahlatcı, İskilip halkının terör örgütleri ile masaya oturan 6'lı masaya oy vermeyeceğini söyledi.

AK Parti Çorum Milletvekili Adayları Yusuf Ahlatcı, Av. Oğuzhan Kaya, Zeki Gül, Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, Çorum eski Milletvekili Murat Yıldırım, seçim çalışmaları kapsamında Çorum’un İskilip ilçesini ziyaret etti. Çorum heyetini AK Parti İskilip İlçe Başkanı Yusuf Kaya ve çok sayıda partili karşıladı.

İSKİLİP'TEN 6'LI MASAYA OY YOK’

Devlet Bahçeli Caddesi üzerindeki seçim bürosunun açılışında konuşan AK Parti Çorum Milletvekili Adayı Ahlatcı, 6’lı masa ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun kapalı kapılar ardında teröristlerle pazarlık yaptığını iddia ederek, İskilip’ten 6’lı masaya oy çıkmayacağını savundu.

‘İSKİLİP’İN HİZMETKARIYIM’

Coşkulu bir kalabalık ile seçim bürosunu açmaktan onur duyduğunu belirten Ahlatcı, “14 Mayıs seçimleri sadece bizim için önemli değil, tüm dünyada, Amerikası, Avrupası, terör örgütleri dahil herkes merak ediyor. Biz buradan Cumhurbaşkanımıza güçlü bir destek vermemiz gerekiyor Ben şuna inanıyorum ki, tüm teşkilatlarımız bir arada güçlü bir şekilde 14 Mayıs'ta sahada olduğumuzu herkes sonuçları ile beraber görecek. Ben bu açılışımıza icabet ettiğiniz için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”dedi.

‘İSKİLİP KARARINI VERMİŞ’

İskilip'in şimdiden kararını verdiğini belirten Ahlatcı,  ilçe halkının reisinin ve AK Parti’nin yanında  olduğunu savundu. Ahlatcı, şöyle devam etti: “Meclis’te Çorum'u en iyi bir şekilde temsil edeceğim. Vatandaşlarımızın teveccühü ile güzel İskilip’imize hizmet etmekten onur duyacağım.Tarih kokulu İskilip yine desteğini gösterdi. Aziz ilçemizin her zaman hizmetkarı olacağım" dedi.

14 MAYIS ONLAR İÇİN ZEHİR OLACAK’

14 Mayıs AK Partililer için bayram olacak. Bunun aksine terörist başı Abdullah Öcalan'ın heykelini dikmek isteyenlere de 14 Mayıs zehir olacak. Allah Türkiye’nin başından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ışığını eksik etmesin."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilipli 2023-04-26 22:15:28

Yıllarca TOSYA İSKİLİP YOLU dendi, Çorum İskilip arası ve İskilip Bayat Çankırı arası gidiş gelişli yol YARIM bekliyor. Müteahhit bilmez kardeşim iş bitim tarihi vardır. Tarih şu bu tarihde bitecek denir telefon ettim başlayacak bitecek OLMAZ.
MESLEK YÜKSEK OKULU NE OLUCAK?
Ankara Samsun arası kırıkkaledeki trafik yoğunluğu nedeni ile Pursaklar, Çankırı, Bayat, İskilip, Çorum güzergahı tercgh edildi. Yollar bozuk ve dar hanği yıldayız böyle dar ve bozuk yol olurmu diyen diyene
BU GÜZERGAH DUBLE YOL OLARAK yapılmalı. İskelip kale restarasyonu bekliyor İlçe %80 oy veriyor hizmet?
belediye seçimleri göz önüne alın İCRAAT FİKİR ÖNERİLER PROJELER NELER NEYİ YAPTIRACAKSINIZ açık açık söylenmeli Belediye seçimlerine dönmesin
Dost acı söyler ama ÇALIŞMALISINIZ İHTİYAÇLAR NELER NOTLARONIZ NEDİR?

Avatar
Vatandaş 2023-04-26 23:14:38

şunların tipine bak hiç cumhurbaşkanını temsil eden tip varmı bunlarda…

Avatar
Çorumsuz 2023-04-26 23:01:34

Kişilerden bağımsız; şu elleri birleştirip yukarı kaldırarak, yükselen ceket omuzları içine kafayı gömüp, belde orantısız açılma yapan tuhaf pozu vermekten neden ısrar ediyor insanlar anlamıyorum.. Boylar farklı, heybetler farklı, kıyafetin oturumu farklı, takımdan çok karmaşa anlatıyor bu poz...

Avatar
Kenan 2023-04-26 23:24:11

tahminler
2 - 2 deniyor
2 - 1 -1 düşünülmez olursa reis ne yaptınız Çorum ne oldu der önceki dönem vekilleri de yatırımlar yozgat A gitti demezler mi acaba? ama ÇALIŞAN KAZANIR. ÇORUM VE İLÇELER YATIRIM ALMALI VAADLER İL VE İLÇELERE NEDİR?

Misafir Avatar
Çorumlu 2023-04-27 10:08:48 @Kenan

Vekiller liderler gölgesinde yattı durdu

Beğenmedim! (0)
Avatar
Kule. .. 2023-04-27 19:22:04

Ya siz İskilip'e "İskilip dolması" yemeğe mi gittiniz. Başka bir şey yapacağınızı sanmıyorum,gezer gezer gelirsiniz.Söylemi bol ama eylemi olmayan bir gezidir.