AK Parti'den Vali ziyareti

AK Parti Teşkilat yöneticileri ile Belediye Başkan Adayı Aşgın, Vali Mustafa Çiftçi’yi ziyaret etti.

30 Kasım 2018 Cuma 13:07
AK Parti'den Vali ziyareti

AK Parti Teşkilat yöneticileri ile Belediye Başkan Adayı Halil İbmrahim Aşgın, Vali Mustafa Çiftçi’yi ziyaret etti.

Ziyarette AK Parti İl Teşkilat Başkanı Murat Günay Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Aşgın Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Fatih Temur ve Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir hazır bulundu.

Ziyarette konuşan Başkan Adayı Aşgın, Çorum'u birlikte yöneteceklerini, şehri tanıdığını ve dinamiklerini çok iyi bildiğini, seçildiği takdirde işbirliği ve odiyalog içinde çalışacaklarını, toplumun tüm kesimlerine hizmet götüreceklerini, tevazu, samimiyet ve gayreti ön plana çıkaracaklarını belirterek, "Görevimizi bitirirken de iyi ki böyle bir belediye başkanı vardı dedirterek ayrılmayı ve huzuru ilahide de bunun hesabını eng üzel şekilde vermeyi Allah nasip etsin." dedi. Aşgın, Vali Çiftçi'nin çok kısa sürede Çorumlu'nun sevgisini kazandığını kaydetti.

Vali Mustafa Çİftçi de, Aşgın'ın zor bir göreve talip olduğunu belirterek, "Sizi heyecanlı gördüm. insanların nasıl karşılandığı değil, görevleri bittiğinde nasıl uğurlandığı önemli. Görevimizi alnımızın akıyla tamamlama arzusundayız." diye konuştu.

Son Güncelleme: 30.11.2018 13:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.