AK Parti gençliği TBMM’de

Çorum AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Erhan Akar ile 45 kişilik yönetim kurulu üyeleri TBMM de 24. Dönem 4. Yasama yılının ilk grup toplantısına katıldılar.

08 Ekim 2013 Salı 15:05
 AK Parti gençliği TBMM’de


Çorum AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Erhan Akar ile 45 kişilik yönetim kurulu üyeleri  TBMM de 24. Dönem 4. Yasama yılının ilk grup toplantısına katıldılar.

Yapılan açıklamaya göre, büyük bir coşku ile katıldıkları grup toplantısında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmasını alkışlarla desteklediler. AK Partili gençler k daha sonra Çorum Milletvekilleri Salim Uslu ve Cahit Bağcı ile bir araya gelerek TBMM şeref kapısında hatıra fotoğrafı çektirdiler. Ziyarette Çorum AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan ile İl Başkan Yardımcısı Eyüp Arslan da
bulundu. 




Son Güncelleme: 08.10.2013 15:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.