AK Parti hatalarını düzeltme sözü verdi

AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma buluşmasının...

19 Temmuz 2015 Pazar 15:30
 AK Parti hatalarını düzeltme sözü verdi


AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma buluşmasının gündemi olası erken seçim oldu. Törende yapılan konuşmalarda erken seçim için hazır olunması gerektiği vurgulanırken, oy oranlarını uyarı olarak kabul edip mesajın gerektiği gibi okunacağı mesajı verildi.


AK Parti Çorum Milletvekilleri Salim Uslu, Dr. Cahit Bağcı, Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, AK Parti eski Milletvekili Murat Yıldırım, AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç, ilçe başkan ve belediye başkanları, parti yönetim kurulu üyeleri ve partililerin katıldığı bayramlaşma saat bayramın ilk günü saat 14,30’da gerçekleştirildi.


KIRGINLIK YOK TEK VÜCUDUZ


Bayramlaşma töreninin açılış konuşmasını yapan AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, Ramazan Bayramı’nın hayırlı olmasını temenni ettiği sözlerinde, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, “Küskünlüğün ve kırgınlıkların bitmesi gereken bir zaman yaşıyoruz. AK Parti ailesi olarak kırgınlık yok, tek vücuduz, yek vücuduz.” dedi.


HUZUR VE GÜVEN ORTAMINDA BAYŞRAM KUTLUYORUZ


AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç, Türkiye olarak huzur ve güven içerisinde bir bayram kutlandığını aktardığı selamlama konuşmasında, “Dünya Müslümanları’nın tümüne. Allah bizim gibi huzur ve güven içiresinde bayramlar yaşatsın.” duasını ifade etti.


YİĞİT DÜŞTÜĞÜ YERDEN KALKAR


AK Parti Eski Milletvekili Murat Yıldırım, AK Parti’nin 7 Haziran seçimlerinde 13 yıllık tek başına kurduğu iktidarı paylaşmak zorunda kaldığını, bunun kendilerini üzdüğünü söyledi.


“Yiğit düştüğü yerden kalkar.” diyen Murat Yıldırım, seçimlerde milletin gösterdiği tablolara göre, parti yönetiminin çalışmalar yürüttüğünü, neticenin milletin hayrına şekillenmesini temenni ettiğini dile getirdi.


Hemen seçim olacak gibi çalışılması gerektiğinin altını çizen Yıldırım, “Vatandaşımız AK Parti biraz kendine gelsin, kendisine çeki düzen versin dedi. Bize, AK Parti olarak nerede hata yaptığımız konusunda düşünmemizi söyledi. Millet bizi ikaz etti. Bu ikazları alıp, yeniden Büyük Türkiye’nin inşası ve imarı için güçlü bir hükümet kurun dedi. Milletin verdiği ikazları doğru okuyup, tekrar daha güçlü bir şekilde kazanabilmenin yegane yolu birleştirici olmaktır.” dedi.


KUSURLARIMIZ ANLAYIP GEREĞİNİ YAPACAĞIZ


AK Parti Çorum Milletvekili Dr. Cahit Bağcı, AK Parti olarak 13 yılda var olan kusurları tek tek tespit edip, gereğini yapacaklarını söyledi.


Partisinin bayramlaşma töreninde konuşan Dr. Cahit Bağcı, hata ve kusurlardan iyi bir yenilenme ile yeni bir yol haritası ortaya konacağını belirterek, her engelin aynı zamanda bir fırsat anlamına geleceğinin unutulmaması gerektiğine işaret etti.


AK Parti’nin mazlumun ve ezilenlerin gür sesi olmaya devam edeceğini ifade eden Bağçı, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun çabasının hükümet kurma yönünde olduğunu, Cumhurbaşkanlığı’nın meşruiyetini asla tartışma konusu yaptırmama kararlığının ortaya konduğunu, bu konu dışındaki tüm konuların müzakere edilebilir olduğunu söyledi.


ÇORUM OLARAK KENDİ ÖZELEŞTİRİMİZİ YAPMALIYIZ


7 Haziran seçimlerinin sonucunu değerlendiren Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, 7 Haziran seçimlerinin mutlak galibinin AK Parti olduğunu, kimsenin %41’i görmezden gelemeyeceğini belirterek, “Milletin verdiği dersi iyi okumayıp, kendinde kusur aramayan, eksik bulmayan her kişi bu işten kaçıyor demektir.” dedi.


Sözlerinin tümünü önce kendi nefsi için söylediğinin altını çizen Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Çorum teşkilatları olarak kendi özeleştirilerini mutlaka yapmaları gerektiğini söyledi. Belediye olarak kendi adlarına bunu yapacaklarının mesajını veren Külcü, “Bizim derdimiz iktidar olmak derdi değildir. Biz milletin dertlisiyiz.” diye konuştu.


REHAVETE KAPILMA LÜKSÜMÜZ YOK


AK Parti Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu, AK Parti olarak rehavete kapılma lükslerinin bulunmadığını, görev ve sorumluluklarının farkında olduklarını ifade etti.


Her başarının birlik ve dirlik içerisinde yakalanabileceğini söyleyen Milletvekili Ceritoğlu, daha çok çalışmaya ve verilen görevleri yapmaya hazır olduğunu sözlerine ekledi.


TEŞKİLAT OLARAK MUHASEBE YAPMAK ZORUNDAYIZ


AK Parti Çorum Milletvekili TBMM İdare Amiri Salim Uslu, seçim sonuçlarına üzüldüklerini, sonuçların kendilerine verdiği mesaj ve dersleri iyi okuyup, teşkilatlar olarak muhasebe yapmak durumunda olduklarını söyledi.


İRİ İRİ LAF EDENLER NEREDE


Koalisyon çalışmalarını takip eden ve gereğini yapacak olanların var olduğunu hatırlatan Salim Uslu, teşkilatların da üzerine düşeni yapması gerektiğini bildirdi. Kendilerinin her zaman halkın içinde olduklarının altını çizen Uslu, “Biz buradayız, seçimden önce de Seçimden sonra da halkın içindeyiz. Seçimden önce iri iri laf edenler nerede?” diye sordu.


BİRLİKTE OLUP, SEÇİME HAZIR OLMAYA MECBURUZ


Salim Uslu, bayramlaşma konuşmasını şöyle devam ettirdi; “Birlikte olmaya ve seçime hazır olmaya mecburuz. Üç vekil çıkardık ama bir miktar oransal olarak oy düşüşü yaşamış durumdayız. Bizler bu milletin kazanımlarına sahip çıkmaya devam edeceğiz. “


KİMSENİN KÜSTÜRÜLMESİNE İZİN VERMEMELİYİZ


“Kimsenin küsmesine, küstürülmesine göz yummamalıyız. Safları sıklaştırmanın tam da zamanıdır. Ayıp aramak yerine ayıpları örtmeliyiz. Birbirinin defosunu aramaya başlarsak, diğer partilerden bir farkımız kalmaz. Bu davanın insanları, her biçildiğinde daha gür geldi. Özeleştiri yaparak, eksiklerimizi telafi ederek yola devam etmeliyiz. Bilmeden incittiğimiz kardeşlerimiz varsa, helallik isteyip yolumuza devam ederiz.”


BİZ GELELİM BİLE DİYEMEDİLER


“Seçim öncesi kampanyalarında bize oy verin biz gelelim bile diyemediler. Bize oy verin AK Parti gitsin dediler. Bu seçimler Ahmet’in ya da Mehmet’in milletvekili seçilme meselesi değil. Kil kalır, kim gider? Hepsi nasiptir, kaderdir.”







Son Güncelleme: 19.07.2015 15:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165