‘AK Parti kaosa teslim olmaz’

AK Parti Çorum Milletvekili Dr. Cahit Bağcı, yaşanan terör olayları ile Türkiye'nin huzurunu...

23 Temmuz 2015 Perşembe 10:16
 ‘AK Parti kaosa teslim olmaz’


AK Parti Çorum Milletvekili Dr. Cahit Bağcı, yaşanan terör olayları ile Türkiye'nin huzurunu hedef alanların ellerinin boş çıkacağını ekonomik verilerle ortaya koydu. 5 ayda Türkiye'ye 1722 uluslararası firmanın yatırım yaptığını belirterek, Türkiye'de bulunan uluslararası firma sayısının 44 bin olduğunu söyledi.


İstihdam Fuarı açılış töreninde konuşan Cahit Bağcı, hiç bir zaman bu tür kaos ortamlarına teslim olmadıklarını belirten Cahit Bağcı, Türkiye'yi geleceğe taşımanın her zaman öncelikleri olduğunu vurguladı.


Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun terör karşısında diğer siyasi liderlere yaptığı çağrının karşılık bulması gerektiğini dile getiren Cahit Bağcı, "Siyaset sorumluluk gerektirir, kimse sorumluluğu üzerinden atamaz." dedi.


Her şeye rağmen Türkiye'nin yatırım çekme konusundaki başarısını devam ettirmesinin önemine işaret eden Bağcı, son 5 ayda Türkiye'ye gelen uluslararası firma sayısının 1722 olduğunu ve toplam uluslararası firma sayısının da 44 bin olduğunu hatırlattı.


İstanbul'da havalanan uçak sayıları ve yolcu sayıları ile ilgili istatistikleri de paylaşarak ekonominin durumuna olumlu örnekler gösteren Bağcı, "Belirsizlik ve istikrarsızlığın faturası artmadan uzlaşma sağlanmalıdır." dedi.




Son Güncelleme: 23.07.2015 10:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.