AK Parti-MHP buluşması

AK Parti yönetici ve milletvekili adayı seçim gezisi sırasında MHP Seçim Bürosu'nu ziyaret etti.

12 Haziran 2018 Salı 17:38
AK Parti-MHP buluşması

AK Parti teşkilat yöneticileri ve milletvekili adayı MHP’yi ziyaret etti.

MHP’nin kent merkezindeki seçim bürosuna gerçekleştirilen ziyarete AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar ve AK Parti 2. Sıra Milletvekili adayı Oğuzhan Kaya katıldı.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, Kaya ve Akar ile birlikte İnönü Caddesi, Saat Kulesi Hürriyet Meydanı ve Üçdutlar Caddesi’nde seçim gezilerini sürdürdü.

Esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden AK Parti heyeti, 24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimleri için destek istediler.

Seçim gezileri sırasında MHP seçim koordinasyon merkezini ziyaret eden Karadağ, "Cumhur ittifakı millet aklı diyerek millet davasına sahip çıkan Milliyetçi Hareket Partisi’nin Çorum seçim koordinasyon merkezine ziyarette bulunuyoruz. MHP'li kardeşlerimize çalışmalarında başarılar dileriz” dedi.

Cumhur ittifakının temellerinin 15 Temmuz’da atıldığını hatırlatan Karadağ, şöyle dedi; “Cumhur ittifakının ruhunu da Yenikapı ruhu oluşturmaktadır. Masa başında kurulmuş bir ittifak değil bu aziz milletin bir mutabakatıdır. Aynı zamanda siyasal ve toplumsal dayanağı olan, siyasal ve toplumsal tabanı olan, büyük bir millet hareketinin sorumluluğunu taşıyan bir ittifaktır. 24 Haziran'da bütün vesayet odaklarının oyunlarına rağmen birlik ve beraberliğimizi asla bozamayacaklarını ve ne kadar güçlü bir Türkiye olduğumuzu tüm dünyaya bir kez daha göstereceğiz."

MUHTARLARLA İSTİŞARE

AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ ve 3. Sıra Milletvekili Adayı Erol Kavuncu, seçim çalışmaları kapsamında Sungurlu’da mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya geldi.

Sungurlu İlçe Başkanı İlyas Özkan’ın açış konuşmasının ardından Toplantıda muhtarların sorun ve sıkıntılarını dinleyen Karadağ ve Kavuncu, çalışmalar ve projelerle ilgili muhtarları bilgilendirdiler.

Muhtarların Ramazan ayı ve akabinde Ramazan Bayramlarını kutlayan Milletvekili adayı Erol Kavuncu, Cumhurbaşkanının kendisini taziye için aradığını ve tüm Çorum halkına selam söylediğini kaydetti.

Muhtarların halkın önderleri olduğunu ifade eden Kavuncu, köylerin ve muhtarların sıkıntılarının kendileri için önemli olduğunu vurguladı.

AK Parti milletvekili adaylarının hepsinin evlerinin Çorum'da olduğunu hatırlatan Kavuncu, milletvekili seçildikleri takdirde yine Çorum halkıyla iç içe olacaklarının altını çizdi.

AK Parti’den milletvekili adayı gösterilmesi sürecinden de bahseden Kavuncu, "Cumhurbaşkanımız bizi bu davaya daha çok hizmet edeceğimizi bildiği için aday göstermiştir" dedi.

Muhtarlardan destek isteyen Kavuncu, Çorum ve Çorum halkına hizmet için milletvekili adayı olduğunu söyledi.

“Tek amacımız Çorum halkına, kardeşlerimize elimizden geldiğince hizmetlerin en güzelini sunmaktır” diyen Kavuncu, şöyle devam etti; “Bu anlamda seçim çalışmalarımızda muhtarlarımızın da desteğini arkamıza almak istiyoruz. Milletvekili seçildiğim takdirde sürekli muhtarlarımızla iletişim içinde olmaya devam edeceğiz. Muhtarlarımız bizim buradaki gözümüz ve kulağımız olacaktır. Bu vesileyle de ilimizin, ilçemizin ve köylerimizin sorunlarını birinci ağızdan dinledik. İnşallah Allah nasip ederde bu göreve gelirsek belirlediğimiz tüm sorunların çözümü noktasında gece ve gündüz çalışacağımızın sözünü veriyoruz” diye konuştu.

Muhtarların istek ve temennilerini dinleyen Karadağ, ”Bizlerin amacı sizlerle istişare yaparak yapılacak her hizmeti birlikte yürütmektir”

AK Parti ile birlikte muhtarlara verilen önemin arttığına dikkat çeken İl Başkanı Karadağ da,. “Cumhurbaşkanımız her ay külliyede muhtarlarımız ile bir araya gelerek onların taleplerini dinliyor. Çünkü muhtarlarımızın milletimizin yapı taşıdır. AK Parti döneminde muhtarlarımızın birçok özlük hakları iyileştirildi. Muhtarlarımızın adam olduğunu hatırlattı. Muhtarlarımıza çok destek verildi. Sizler, bizlerle köylü vatandaşımız arasında köprüsünüz. 24 Haziran’dan sonra da daha birçok destek muhtarlarımıza verilecektir” şeklinde konuştu.

Muhtarlığın özveri isteyen gönüllülük esasına dayalı bir meslek olduğunu belirten Karadağ, “Hiçbir geliri olmadan, mahallesi, ili ve ilçesi adına hizmet veren muhtarlarımız maalesef bugüne kadar hak ettiği ilgiyi, değeri görmüyordu. Uzun bir aradan sonra nihayet Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın duyarlı davranışı karşısında muhtarlarımız hatırlanmış, külliyede üst üste yaptığı toplantılarla muhtarların bir anda Türkiye gündemine gelmesine vesile olmuştur. Bizler her zaman muhtarlarımızın yanındayız. Ülkemizin içerisinde bulunduğu şu günlerde muhtarlarımızın ülkemiz adına dik duruşları bizleri onurlandırmaktadır. Düzenlemiş olduğumuz istişare toplantısına katılımlarından ötürü herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Son Güncelleme: 12.06.2018 18:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.