AK Parti'nin yeni binasında yıkım başladı

AK Parti'nin Kent Meydanı'nda taşınacağı yeni binada yıkım başladı

28 Mart 2020 Cumartesi 14:15

AK Parti’nin taşınacağı yeni binada yıkım başladı.

Çorum Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü Kaçak İnşaat Birimi, hafta içinde AK Parti’nin kamuoyuna daha önce taşınacağı açıklanan yeni binayı projeye aykırı hareket edildiği gerekçesiyle mühürlemiş ve tutanak tanzim etmişti. Ayrıca yıkım kararı alınmıştı.

Binanın imar projesine uygun olarak yeniden düzenlenmesi için tebligat gönderilmesinin ardından şu dakika itibariyle binada inşaat firması tarafından yıkım başlatıldı.

Hatırlanacağı üzere AK Parti'nin taşınacağı açıklanan yeni bina inşaat aşamasında iken projeye aykırılık nedeniyle mühürlenerek tutanak tutulmuş, gerekli düzenlemelerin yapılmasının ardından yapılan kontrolden sonra yapı kullanma ruhsatı verilmişti.

Çorum Belediyesi, ruhsat verildikten sonra binanın projedeki aykırılıklarının devam ettiği bilgisini aldıktan sonra ikinci kez mühürleme ve tutanak tutmuştu. Belediye yönetimi partinin taşınacağı kamuoyuna daha önce duyurulan binanın yeniden projeye uygun hale dönüştürülmemesi halinde ilgili yasalar kapsamında yıkım kararı almıştı. Alınan karar doğrultusunda bugün şu dakika itibariyle inşaat firması yıkıma başladı.

Son Güncelleme: 30.03.2020 15:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tevfik 2020-03-28 18:39:59

Bunu hangi cüretle yaparlar , Hem İktidar partisi il başkanlığı , hem başkanı olan hukukçu kişi . Anlamak zor .

Avatar
Hikmet 2020-03-29 00:49:18

Kesilen cezayı ödetinde bir daha cesaret edemesin o Müteaahit olacak sakın belediye affetmesin hakka girerler

Avatar
Inandirici degil 2020-03-29 08:44:37

Eminim altından başka bişey çıkacak.

Avatar
analizci 2020-03-30 17:16:44

Devlet sabreder ama yeri gelince de gücünü gösterir. Bravo...