AK Parti seçime kilitlendi

AK Parti seçim hazırlıklarını devam ettiriyor. Sandık kurullarını oluşturmanın ardından mahalle ve...

15 Mart 2015 Pazar 17:32
 AK Parti seçime kilitlendi


AK Parti seçim hazırlıklarını devam ettiriyor. Sandık kurullarını oluşturmanın ardından mahalle ve köy temsilcileri için eğitim çalışması başlatan AK Parti, Büyük Otel'de düzenlediği toplantıyla 120 mahalle ve 760 köy temsilcisine eğitim verdi.


AK Parti Ankara Milletvekili TBMM Adalet Komisyon Başkanı Ahmet İyimaya, AK Parti Çorum Milletvekilleri Salim Uslu, Cahit Bağcı, Murat Yıldırım, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç, ilçe teşkilat ve belediye başkanları ile mahalle ve köy temsilcileri katıldığı toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, her sandık başında 9 kişilik sandık kurulu üyesi bulunacağını, sandıklara sahip çıkmanın yanısıra, köylere ve mahallelere de sahip çıkma seferberliği başlattıklarını söyledi.


Bekiroğlu, teşkilat otomasyon sistemi hakkında bilgi verdiği parti yöneticilerinden tüm faaliyetlerini sisteme kaydetmelerini istedi.


AK Parti Milletvekilleri Murat Yıldırım, Cahit Bağcı ve Salim Uslu da sırasıyla birer konuşma yaparak partililere seçimlerin önemi ve teşkilat çalışmaları hakkında bilgi verirken, son olarak kürsüye davet edilen AK Parti Ankara Milletvekili TBMM Adalet Komisyon Başkanı Ahmet İyimaya, kendine has konuşma üslubu ile Çorum hakkındaki görüşlerini paylaşarak, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.


Uslu’dan tavsiyeler


AK Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu, Büyük Otel'de düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmasında, AK Parti Milletvekili Aday Adayları'na tavsiyelerde bulunarak, muhalif partilerin eleştirilerine benzer açıklamalar yapıldığına dikkat çekerek, "Çorum'u bütünleştireceğiz açıklaması yapan arkadaşlar ya ne söylediğini bilmiyor ya da CHP'nin iki uçlu siyasetine hizmet ediyor." dedi.


AK Parti'nin bir takım olarak çalışmalarını sürdürdüğünü söyleyen Salim Uslu, kendisinin milletvekili adayı olduğunda yaptığı açıklamaları hatırlatarak, "Biz o gün yola çıkarken, bu güne kadar hizmet eden arkadaşlarımızın hizmetlerini bıraktıkları yerden devralarak hizmetlere devam edeceğiz dedik. Bugün ne yazık ki kimi arkadaşlarımızın sözleri muhalif partilerin eleştirilerine benziyor. Lütfen kimse ayrılık gayrılık varmış gibi bunun imasında bile bulunmasın." diye konuştu.


‘Çıtayı yüksetmeliyiz’


7 Haziran'da AK Parti'nin yedi düvele karşı mücadele vereceğine işaret ederek seçimlerin önemine vurgu yapan Salim Uslu, tüm partilerin AK Parti karşısında nefret ve kin söylemleriyle birleşerek aşağılama siyaseti güttüklerini, bu durumların göz önünde bulundurularak 7 Haziran seçimlerinin öneminin çok iyi algılanması gerektiğini belirtti.


Enerji dolu teşkilat


Milletvekili Cahit Bağcı, 7 Haziran’a her yönüyle hazır ve enerji dolu bir teşkilatla hazır olduklarını belirterek, Çorum’un ve AK Parti’nin çıtasını daha da yükseklere taşımak için çalışmalara devam edeceklerini ifade etti.


“Seçiliriz ya da seçilmeyiz, bunlar nasip kısmet işidir. Biz her şartta partimiz, ilimiz ve memleketimiz için çalışmaya devam edeceğiz.” sözleriyle herkesin titizlikle çalışması gerektiğine işaret eden Cahit Bağcı, AK Parti’nin tüm hizmetlerinin teşkilat üyeleri ve partililer tarafından çok iyi anlatılması gerektiğini bildirdi.


Çalışmaya devam edecek


El birliği ile çalışmanın önemine de değinen Bağcı, 7 Haziran seçimlerinin önemine dikkat çekti.


Milletvekillik süresi üçüncü dönem kuralı gereği seçimlerle birlikte sona erecek olan AK Parti Çorum Milletvekili Murat Yıldırım, yeni arkadaşlarını meclise göndereceklerini ve kendisinin de gecesini gündüzüne katarak partisi ve Çorum için hizmet etmeye devam edeceğini dile getirdi.


Partililerinden helallik isteyen Yıldırım, AK Parti hizmetlerini özetlediği konuşmasında, sadece 4+4+4 eğitim sisteminin bile tüm yıllara bedel bir adım olduğuna işaret etti.


"Sonuna kadar yanınızdayım ve gecemi gündüzüme katarak çalışmaya devam edeceğim." diyen Yıldırım, teşkilat çalışmalarının önemini ve prensiplerini aktardı.



Son Güncelleme: 15.03.2015 17:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165