AK Parti şehit ve gazileri unutmadı

AK Parti İl Başkanı Avukat Rumi Bekiroğlu 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Haftası nedeniyle...

18 Mart 2015 Çarşamba 17:29
 AK Parti şehit ve gazileri unutmadı


AK Parti İl Başkanı Avukat Rumi Bekiroğlu 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Haftası nedeniyle  Kıbrıs ve Kore Gazileri Derneği ile Şehit Aileleri Derneği’ni ziyaret etti. Bekiroğlu, ziyaretlerde şehit ve gazilik makamlarının Allah katında çok yüce olduğuna değinerek, kendilerinin de her zaman yanlarında olduklarının bilinmesini istedi.


Her iki dernekte de dernek yöneticileri tarafından ilgi ve memnuniyetle karşılanan AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu’na teşekkür ederek, “Bu zamana kadar bizleri ilk kez ziyaret eden AK Parti İl Başkanı oldunuz, bunun için de ayrıca teşekkür ediyoruz.” dediler.


AK Parti Yöneticilerinden Mustafa Kılıç, Oğuzhan Kaya ve Adnan Tığlı’nın da katıldığı ilk ziyaret, Kıbrıs ve Kore Gazileri Derneği’ne gerçekleştirildi.  Ziyarette konuşma yapan Bekiroğlu, ‘’Bu vatan için bu millet için, kimileri yola çıkmış ama şehit olamamış. Gazilerimiz de şehitlerimiz gibi önemlidirler, küçümsenemezler. Bu abilerimize hem siyaseten, hem de küçükleri olarak sahip çıkmak bizim görevimizdir.’’ dedi.


Kıbrıs ve Kore Gazileri Derneği Muharrem Gül ve dernek üyesi gaziler, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.


AK Parti heyetinin ikinci ziyaret durağı Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Cafer Eker ve yönetim kurulu üyeleri oldu.


Burada da günün anlam ve önemine dair gelişen sohbette, vatan için canını feda eden şehitlerimiz ve canını hiçe sayarak cephelere koşan gazilerimiz yâd edildi.

 



Son Güncelleme: 18.03.2015 17:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.