AK Parti'ye sert karşılık

AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlacı’nın dün yaptığı açıklamalara MHP kanadından sert karşılık geldi.

29 Mart 2019 Cuma 17:26
AK Parti'ye sert karşılık

AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlacı’nın dün yaptığı açıklamalara MHP kanadından sert karşılık geldi.

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Arslan Kaynar ve Belediye Başkan Adayı Kenan Şahin, bugün saat 16.00’da parti binasında düzenledikleri basın toplantısında, AK Parti’nin yerel yöneticilerini eleştirdiler.

AK PARTİ YÖNETİCİLERİNİ SUÇLADI

MHP Belediye Başkan Adayı Kenan Şahin, AK Parti’nin yerel temsilcilerinin seçim propaganda döneminin başından bu yana CHP ile yarıştıkları şeklinde söylemlerde bulunduklarını belirterek, “AK Parti il ve ilçe yöneticileri CHP tarafgiri gibi konuşuyorlar. Sosyal yardımların kesileceğini söylüyorlar. Tehdit ve şantajla seçim almaya çalışıyorlar. Biz yandaşları beslemeyeceğiz. Kaynak aktarmayacağız.” dedi.

Şahin, bir belge göstererek, AK Parti’de görev yapan bir parti görevlisinin belediyeden maaş aldığını iddia etti.

CUMHUR İTTİFAKI RUHUNA AYKIRI HAREKET ETMEDİK

MHP İl Başkanı Arslan Kaynar ise, Çorum’da seçim döneminde hiçbir zaman Cumhur İttifakı’nın ruhuna aykırı hareket etmediklerini belirterek, “AK Parti yerel yöneticileri sürekli CHP ile yarışıyoruz diyerek MHP’yi yok saydılar. MHP’ye gönül verenlere karşı talihsiz açıklamalar yaptılar. AK Partili kardeşlerimiz bu sefer MHP, bu sefer Kenan Şahin deyin.” Diye konuştu.

MHP İl Başkanı Arslan Kaynar, toplantı sonrası yaptığı yazılı açıklamada ise seçim sürecini değerlendirerek seçmene mesaj verdi.

İşte o açıklama:

Cumhuriyet tarihinin en kilit, en kritik, milli beka açısından  en stratejik seçimlerden birisi olan “31 Mart Mahalli İdareler  Seçimleri” yapılacaktır. Çorum iradesini sandığa yansıtacak, beş yıllık süre için emaneti ehline

teslim edecektir. MHP İl Teşkilatı olarak haftalardır birinci olduğumuz anketlerde, son  düzlükte de birinci olarak girmenin mutluluğunu yaşıyoruz.Şu an en yakın rakibimizin iki puan önünde götürdüğümüz sürecin bugünden  sonra kararsızların çok daha azalacağını hesap ederek, seçim gününe kadar farkın bir iki puan daha artacağını öngörüyoruz.

Allah’ın izniyle 31 Mart’ta Çorumda ‘’Milliyetçi Hareket Partisi galip  gelecektir. Merkezde ve ilçelerimizde Milliyetçi Hareket Partisi’nin şahlanışını  dosta düşmana göstereceğiz. Verilecek oyların büyük kısmının vatandaşlarımız tarafından "emanet"  olarak verildiğinin farkındayız. Cumhur İttifakı'ndaki ortağımız AK Parti'nin seçmeni ile birlikte CHP'nin milli kanatından da oldukça destek görüyoruz. İnşaallah bu emanetlere gözümüz gibi bakacağız.

Kıymetli vatandaşlarımızın partimize, belediye başkan adayımıza, belediye ve il genel meclis üyesi adaylarımıza gösterdikleri destek için ne kadar teşekkür etsem azdır. Rabbim hepinizden razı olsun. Teşkilatımızın ehliyet, liyakat ve sadakat desturundan hareketle belirlediği adaylarımızın vatandaşlarımız karşısında da aynı şekilde karşılık bulması bizi daha da mutlu etmiştir. Hamdolsun bugün sokakta bizleri gördüklerinde gözleri parlayan  vatandaşlarımızı gördükçe ne kadar isabetli tercihler yaptığımızı daha iyi anlıyoruz.Vatandaşlarımız müsterih olsun!

Bilgisine, birikimine, donanımına son derece güvendiğimiz Kenan Şahin ilimize "tertemiz geçmişi ile şaibesiz bir başkan" olarak altın dönemini  yaşatacaktır! Ve çok kıymetli hemşehrilerimiz layık oldukları şehrül eminle  tanışacaktır. Bu süreçte her türlü zorluklara rağmen bizimle yol arkadaşlığı yapan teşkilat mensubu arkadaşlarıma, gecesini gündüzüne katıp  çalışmalarımızda yanımızda olan kardeşlerime, dualarını bizlerden eksik  etmeyen büyüklerime şükranlarımı sunuyorum.

Seçim kampanyası döneminde her türlü fitne-fesat akımına karşı koyduk, akıl bulandırmaya, karamsarlık aşılamaya çalışan hiç kimseye ne değer  verdik ne de itibar ettik. Partimizi karalamaya, siyasi tutumumuzu sulandırmaya, adaylarımızı yıpratmaya kasten teşebbüs edenler hakkında ülkücü ahlaka uygun şekilde gereken cevabı verdik.Herşeyi gören bilen Çorumlu vatandaşlarımızda gereken en güzel cevabı  sandıkta verecektir. Hemşehrilerimize olan inancımız tamdır.

Seçimlerin vatanımıza milletimize hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Tüm Çorumlu vatandaşlarımızı 31 Mart’ta sandığa gitmeye davet ediyorum.Tekraren Partimize ve adaylarımıza gösterdikleriilgiden dolayı tüm  vatandaşlarımıza saygılar sunuyorum."

Son Güncelleme: 29.03.2019 20:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorumlu 2019-03-29 22:54:30

MHP ENTERASAN BİR SEÇİM STRATEJİSİ İZLİYIR. Biri Kenan şahin’e Söylesin, Cumhur ittifakını Chp ile değil Alp ile yaptılar. MHP adayı sanki Chp adayına çalışıyor. Akp kazanır ama, ÇORUM Kenan Şahin’in sağa yakışmayan söylemini unutmaz

Avatar
tolga 2019-03-29 21:25:44

Sakin ol şampiyon..

Avatar
salih 2019-03-29 23:24:58

Bu sefer MHP.Bu sefer Kenan ŞAHİN.Oylar MHP' ye.

Avatar
boşver 2019-03-29 21:21:58

????????????????????

Avatar
Vatandaş 2019-03-30 14:42:08

Aynı gün birer saat arayla başkanlar engellileri ziyaret etti Halil İbrahim beyin içtenliği çocuklara yaklaşmasına hayran kaldık, şefkat doluydu bir saat sonra Kenan bey geldi engelli çocuklarımıza uzaktan el salladı git bi başını okşa hayır dualarını al kesinlikle arada dağlar kadar fark var. Aday olmak var bir de İnsan olmak içten olmak empati kurmak var ! Seçeceğimiz kişilere dikkat edelim..

Avatar
İyi heri kenan bey, 2019-03-31 00:57:33

Suyunu çıkardın.

banner165