AK Parti'yi eleştirenler hain mi?

İnternethaber Yazarı Süleyman Özışık, bugün kaleme aldığı yazısında önemli bir soruna dikkat çekti

08 Ocak 2019 Salı 10:25
AK Parti'yi eleştirenler hain mi?

İnternethaber Yazarı Süleyman Özışık, bugün kaleme aldığı yazısında iktidar partisinin içinde yer alan bazı gruplarda görülen önemli bir soruna dikkat çekti.

Hata ve yanlışları dillendiren gazetecilerin AK Parti  ve Erdoğan karşıtı’ ilan edildiğini, partiye zarar vermekle suçlandığını, karalanıp yaftalandığını vurgulayan Özışık, AK Parti’yi savunan seçmen kitlesi içinde oluşan bu kesimin tek işinin “Dost acı söyler” düşüncesiyle eleştiren samimi kesimi takibe almak ve eleştiri yaptığı anda yaftalamak olduğunu aktardı.

Gazeteci Süleyman Özışık’ın AK Parti'yi eleştirenler hain mi? başlıklı yazısından özet bir bölüm şöyle “…Seçimden önce partinin yaptığı hataları yazdığında, “Hayrola! Tam da seçim öncesi bunları neden yazmaya başladın. Amacın partiye zarar vermek mi?” diye suçlama yöneltiyor. Bu kesimin amacı partiye ya da davaya katkı sunmak değil. Tek amaçları var. AK Parti’nin yaptığı yanlışları “Dost acı söyler” düşüncesiyle eleştiren samimi kesimi takibe almak ve eleştiri yaptığı anda yaftalamak. “Kalemini kaça sattın?” diyeni de var, Fetö’cü damgası vuranı da…

Yapılan yolsuzluğu mu eleştirdin? O zaman hainsindir. Teşkilatın hatasını mı yazdın? O zaman çıkarcısındır. Belediyenin hizmetini mi eleştirdin? Kesin CHP’lisindir. Ya da milletvekili tercihlerinin yanlış olduğunu mu dile getirdin? Fetö’cünün önde gidenisindir.

Bahsini ettiğim bu kesim seçim sonrası ne yapıyor biliyor musunuz? Partinin oyları düştüğünde başlıyor saldırmaya…

Kimileri ise AK Parti’nin hiçbir şart ve şekilde eleştirilemeyeceğini hatta uyarılamayacağını savunuyor. Üzücü olan şu ki, bu kesim bunları yaparak partiye büyük hizmette bulunduğuna inanıyor. 25 milyonu bulan devasa bir teşkilata dönüşmüş bu parti farkında olarak ya da olmayarak belli başlı hatalar yapacak ve yapıyor da… Dışarıdan bakan bazı gözlerin, yapılan bu hatalar karşında dostane uyarıda bulunması gerekiyor.

Bunları yazmayacak, eleştirmeyecek miyiz?

Sadece ahbap çavuş ilişkisiyle kendi adamlarını belediye başkanı ya da milletvekili yapmak isteyenlerin kişisel ikbal çabalarına değinmeyecek miyiz?

Nedir bu kara çalma, nedir bu yaftalama çabası?...

Son Güncelleme: 08.01.2019 10:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Adem 2019-01-08 11:38:16

Fetöcü:)