AK Parti’de seçim hazırlıkları

AK Parti Genel Merkezi tarafından yapılan ‘Sandığa Sahip Çıkıyoruz’ adlı çalışma Çorum Merkez ve ilçelerde gerçekleştirildi.

07 Mart 2015 Cumartesi 20:41
 AK Parti’de seçim hazırlıkları

AK Parti Genel Merkezi'nin Türkiye genelinde başlattığı 'Sandığa Sahip Çıkıyoruz' çalışması merkez ilçe, ilçeler ve mahallelerde gerçekleştirildi. 

AK Parti’den yapılan açıklamaya göre, Gülabibey, Buharaevler, Akkent, Ulukavak, Çöplü, Çepni, Üçtutlar, Kunduzhan, Kale, Yavruturna, Yeniyol, Karakeçili, Mimarsinan, Bahçelievler Mahallesi, Düvenci Beldesi ile 202 köy ve ilçelerde ilçe koordinatörlerinin takibiyle yapılan çalışmaya İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu, İl Başkan Yardımcıları Eyüp Arslan, Adem Oğuzhan Kaya, Merkez İlçe Başkanımız Av. Yaşar Anaç, Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Yasin Özübek, Yönetim Kurulu üyeleri Eyüp Şahan ve Ayhan Hallı katıldı.

AK Parti Merkez ilçe Yaşar Anaç, sandık kurullarını ziyaretinde yaptığı konuşmada, şöyle dedi: "7 Haziran 2015 seçimlerine yönelik yaptığımız bu çalışma tüm mahallelerimizde ve köylerimizde yapılmaktadır. Biz bu toplantılarda üyemiz olan olmayan bütün seçmenlerle irtibata geçmek partimizin politikasını, davamızın amacını, halkımıza hizmet etmenin önemine değinerek 7 Haziran'da yapılacak seçimlerde anayasa değişikliği için 400 milletvekili hedefimize neden ulaşmamız gerektiğini belirtiyoruz. Partimizin misyonu ve vizyonu halkımıza hizmet bu vesileyle hakka hizmet düsturuna sahip olduğumuzu göstermekteyiz. Biz teşkilatlar olarak her zaman halkımızın hizmeti için buralardayız ve sizlerin yanındayız. Bu çalışmalar birliğimizi, beraberliğimizi, sosyalleşmemizi artırmak için yaptığımız çalışmalardan bir tanesidir. Yapılacak seçimlerin ülkemize milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum." 

İl Başkanı Rumi Bekiroğlu ise, yaptığı açıklamada, şu görüşleri dile getirdi: "2015 seçimlerine yönelik yapmış olduğumuz bu çalışmalar sadece bizim partimizde yapılmaktadır. Diğer partilerde böyle bir çalışma yapılmamaktadır. Sandıktaki seçmenlerimize yaptığımız bu çalışmalar bizimle dava, gönül yoldaşı olan olmayan tüm seçmenlerimizi bir araya toplamak partimizdeki yapılan icraatları ikinci Yeni Türkiye için gerekli olan anayasa değişikliğindeki milletvekili sayımızı elde etmemiz açısından önemlidir. Bu yüzden bu çalışmalarımızı önemsiyoruz. Yaptığımız bu toplantılarda hem yerel hem genel ülke meselelerimizi konuşup tek vücut olduğumuzu göstermekteyiz. Bizler bu seçimler için var gücümüzle çalışıp sandığa sahip çıkarak oy patlaması yapacağımızı düşünüyoruz. Bizler vatan millet sevdalısıyız. Halkla hak için hizmet yapan dinini seven ayrımcılığa karşı olup kimseyi küstürmek gibi bir davamız yoktur. Çalışmalarımızı Allah rızası için yapmakta ve Allah yolunda koşmaktayız. Yapılan hizmetler sadakadır. Bizler de sadakamızı insanlarımıza hizmet edecek yaptığımızı düşünmekteyiz. Partimizin amacı halkımızın daha müreffeh bir hayat sürmesi için her alanda en iyi imkanları sağlamak için çalışmaktayız. Başkaları gibi kendini düşünen değil milleti için canını dişine takan gerekirse sağlığını kaybeden ama milletine kendini adayan bir cumhurbaşkanının ve başbakanın büyük ekibi içerisinde bir parçayız. Buharaevler Osman Gazi parkında yapılan sandık yönetim kurulu toplantısı bizim için ayrı bir öneme sahiptir. Buraya verilen Osman Gazi ismi bizim için geçmişimizi hatırlatır. Geçmişini bilmeyen bir nesil yok olmaya mahkumdur bu yüzden biz geçmişimizi bilmeliyiz ki çocuklarımız da bilsin ve kimlerin torunları olduğunu öğrensin. Bizler Alparslan'ın, Osman Gazi'nin, Fatih Sultan Mehmet'in torunlarıyız diyebilsinler ve neler yapabileceklerini görsünler. Yapılan bu çalışmalarda teşkilatlarımızın her zaman yanındayız. Durmaksızın çalışmaya devam edeceğiz. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.”

Son Güncelleme: 08.03.2015 15:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.