AK Parti’de yönetim 40’a çıkarılıyor

Yusuf Ahlatcı'nın yeniden aday gösterildiği AK Parti İl Kongresi'nde yönetim kurulu 30’dan 40’a çıkarılacak.

19 Ocak 2021 Salı 09:38
AK Parti’de yönetim 40’a çıkarılıyor

AK Parti’nin 7. Olağan Çorum İl Kongresi bugün gerçekleştirilecek.

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Fuar Kompleksi’nde saat 11.00’de başlayacak.

Kongrede, mevcut İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı yeniden aday olacak.

Kongreye AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal katılıyor.

Kongrenin Divan Başkanlığı AK Parti Kırşehir Milletvekili ve Çorum İl Koordinatörü Mustafa Kendirli’nin yapması bekleniyor.

600 delegenin oy kulanması beklenen kongrede yönetim kurulu üye sayısı 30’dan 40’a çıkarılacak. 40 asil ve 20 yedek yönetim kurulu üyesinin yanı sıra Disiplin Kurulu’na 3 asil 2 yedek toplam 5 kişi, Demokrasi ve Hakem Kurulu’na 5 asil 5 yedek toplam 10 kişi, Büyük Kongre Delegesi olarak 9 kişi seçilecek.

AK Parti İl Başkanı Ahlatcı kongreye dair mesajında şöyle dedi; “Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde 2023-2053 ve 2071 hedeflerimiz doğrultusunda durmaksızın çalışmaya devam ediyoruz. Birlik beraberlik içerisinde icra edeceğimiz 7. Olağan Çorum İl Kongremizin öncelikle Çorum’umuza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Memleketimin güzel insanlarına sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Çorum 7. Olağan İl Kongresi genel başkanımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımlarıyla gerçekleştirilecektir.”
 

Son Güncelleme: 19.01.2021 13:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.