AK Parti’den ‘çat kapı’ ziyaretler

AK Parti Çorum İl Başkanlığı’nın ev ziyaretleri devam ediyor.

18 Ağustos 2019 Pazar 12:32
AK Parti’den ‘çat kapı’ ziyaretler

AK Parti Çorum İl Başkanlığı’nın ev ziyaretleri devam ediyor.
AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, parti yöneticileriyle birlikte ev ziyaretleri yaparak vatandaşlarla bir araya geliyor.
AK Parti teşkilatları olarak vatandaşların bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da evlerine konuk olacaklarını dile getiren Ahlatcı, “Kapı kapı, ev ev gezerek vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Bizleri evlerinde konuk eden, hemşehrilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Hemşehrilerimizi evlerinde ziyaret ederek, samimiyetlerine, hikâyelerine ortak oluyoruz. Bu misyonu samimiyetle bizlere aktaran ve görev kılan AK Parti Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı her konuda olduğu gibi bu konuda da örnek alıyor ve onun yolunda ilerlemeye devam ediyoruz” dedi.

HASTA VE HASTANE ZİYARETİ

AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, yatan hastalara ziyarette bulundu. 
Kentteki hastaneleri ziyaret eden İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, hem hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulundu, hemde hasta yakınlarıyla sohbet etti.
AK Parti iktidarında sağlık alanında önemli yatırımlar yapıldığını ve yapılmaya da devam ettiğini dile getiren Ahlatcı, “Çorum sağlık hizmetlerinde yapılan yatırımlarla altın çağını yaşıyor. Yatağa bağımlı hastaların hastanede yapılması zorunlu olmayan tedavilerine yönelik evlerinde bakım hizmeti sunuyoruz. Böylece hastalarımızın ev ortamından ayrılmadan sağlık hizmetine kavuşmasını sağladık. Evde sağlık hizmeti ile devletin yardım ve şefkat elini vatandaşımıza uzattık. İnsanlar istedikleri hekime gidebiliyorlar.
Eczaneden eskisi gibi afaki fiyatlara değil, makul fiyatlara ilaçlarını alabiliyorlar. Beş yıldızlı otel konforunda hizmet veren hastanelerde kalıyorlar. Bizde bu hizmet kalitesini daha iyi görebilmek adına sık sık gece gündüz demeden hastanelerimizi ziyaret ederek vatandaşlarımız ile görüşüyor, hem geçmiş olsun diliyor hem de hal hatır soruyor ve taleplerini dinliyoruz” dedi.
İHA


İHA 

Son Güncelleme: 18.08.2019 12:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165