AK Parti’den CHP ve MHP’ye bayram ziyareti

AK Parti Çorum Teşkilatı yöneticileri, Kurban Bayramı dolayısıyla CHP ve MHP İl Başkanlıkları’nı ziyaret ettiler.

17 Ekim 2013 Perşembe 13:40
 AK Parti’den CHP ve MHP’ye bayram ziyareti


AK Parti Çorum Teşkilatı yöneticileri, Kurban Bayramı dolayısıyla CHP ve MHP İl Başkanlıkları’nı ziyaret ettiler.

AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan öncülüğündeki ziyaretlere Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, Gençlik Kolları Başkanı Erhan Akar ve bazı parti yöneticileri katıldı.

Ülke ve memleket meselelerinin de gündeme geldiği bayram ziyaretlerinde konuşan siyasiler, birlik ve beraberlik mesajları vererek Çorum halkının ve tüm İslâm âleminin Kurban Bayramı’nı kutladılar.

Bayramın üçüncü günü gerçekleşen ziyaretlerde AK Parti heyetinin ilk durağı ana muhalefet partisi oldu. CHP İl Başkanı Cengiz Atlas ve bazı parti yöneticilerinin ev sahipliğindeki ziyaret neşeli bir atmosferde gerçekleşti.

Kurban Bayramı nedeniyle TBMM’de grubu bulunan siyasi partileri ziyaret eden AK Parti heyetinin ikinci durağı MHP oldu.

MHP İl Başkanı Ercan Daşdan ve Merkez İlçe Başkanı Zeki Aşkın ile bazı bazı parti yöneticilerinin ev sahipliği yaptığı ziyarette bayramların anlam ve önemi vurgulanarak toplumsal birlik ve beraberlik mesajları verildi.






Son Güncelleme: 17.10.2013 13:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165