AK Parti’den örnek karar

AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı, il genel meclisi üyeleriyle yaptığı toplantıda zorunlu olmayan komisyonların kaldırılmasına karar verdi.

18 Temmuz 2019 Perşembe 17:12
AK Parti’den örnek karar

AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı, il genel meclisi üyeleriyle bir araya geldi.
Parti binasında gerçekleştirilen ve il başkanı Yusuf Ahlatcı'nın başkanlığında gerçekleştirilen AK Parti İl Genel Meclisi grup toplantısında il genel meclisindeki komisyonlarla ilgili düzenlemeye gidildi.
Konuya ilişkin yapılan açıklamada, “AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı başkanlığında toplanan AK Parti İl Genel Meclis Grup toplantısında zorunlu komisyonlar haricinde bulunan diğer komisyonların verimli çalışmadığı düşünülerek tasarruf sağlanması için kaldırılıp ihtiyaç olduğunda yeniden değerlendirilmesi şeklinde kapatılmasına karar verdi. 
Meclis kararı ile kurulan Araştırma geliştirme (AR-GE) komisyonu, Gençlik ve Spor Komisyonu, Turizm Komisyonu, Aile ve Engelliler, Tarım ve Hayvancılık komisyonlarının tamamen, ileride ihtiyaç olduğunda yeniden değerlendirilmesine karar verildi.

İHA

Son Güncelleme: 19.07.2019 19:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
tebrikler 2019-07-19 08:13:20

olumsuz şeylere onlarca yorum yapılıyor.bu haberler nedense karşılık bulmuyor. son zamanlardaki en güzel işlerden biri.tebrikler sayın başkan.

Avatar
abdullah 2019-07-18 17:46:49

Bu komisyonun normal normal . Çalıştırılamaması anormal.

Avatar
RAMAZAN 2019-07-19 11:53:11

Tebrikler başkanım ALLAH Razı olsun. Bence bunu genel merkezde dikkate almalı ve her ilde bu tarz neidüğü belirsiz komisyonlar kapatılmalı. 4-5 komisyon yeter hatta 2-3 tane. bu kapatılan komisyonlardaki elemanlar buralara kaydırılır, ağırlık verilirse daha iyi sonuçlar alınacaktır.

Avatar
Kırgın Akp 2019-07-19 12:27:34

Komisyonların olması gayet normal çalıştıramıyorsanız o zaman problem sizde demekte. Sor komisyonu kaldırılır mı gençlere ulaşmakta ki en iyi araç

Avatar
Ömer 2019-07-20 10:53:08

Kardeşim komisyonların olmasında bir sıkıntı yok olmasın diyenleri anlamıyorum spor komisyonu tarım komisyonu gidiyor birilede doğru karar diyor doğru olan şu idi o komisyonların gercek önergelerle çalıştırılması ama yusuf beye birileri belliki gaz vermiş

Avatar
orhan 2019-07-23 09:06:48

Yerinde karar. O komisyonlar bugüne kadar neyi araştırmış ve çözüm önermiş; hiç. Çorum'da olimpik havuz var mı? gibi araştırmalar.

banner165