AK Parti’den Osmancık adayı adayı

Çorumlu işadamı Salih Osman Fındık, 2014 Mahalli İdareler Seçimleri’nde AK Parti’den Osmancık ilçesinden belediye başkanlığı için aday adayı olduğunu açıkladı.

12 Ekim 2013 Cumartesi 13:37
 AK Parti’den Osmancık adayı adayı


Çorumlu işadamı Salih Osman Fındık, 2014 Mahalli İdareler Seçimleri’nde AK Parti’den Osmancık ilçesinden belediye başkanlığı için aday adayı olduğunu açıkladı. 

Parti binasında AK Parti Osmancık İlçe Başkanı Oğuzhan Kaya ve partililerle birlikte basın toplantısı düzenleyen Fındık, daha sonra seçim bürosunun açılışını yaptı. Ak Parti İlçe Başkanı Oğuzhan Kaya resmi olarak adaylığını açıklayan ilk isim olan Salih Osman Fındık’ı tebrik ederek “Yaşının genç olmasına rağmen girişimciliği, geniş ufku ve vizyonu ile siyaset yapacak olgunlukta, ilçemiz belediye başkanlığına yakışacak enerjiye sahip bir kardeşimizdir. Bundan böyle aday adaylık sürecinde, nasip olursa da adaylık sürecinde birlikte çalışacağız. Partimize ve ilçemize hayırlı olsun” dedi.

“Halka hizmet Hakka hizmettir” anlayışı ile Osmancık’a hizmet etmek için yola çıktığını vurgulayan İşadamı Salih Osman Fındık, “Siyaset her türlü kaynağı yerli yerinde kullanarak insana hizmet etme sanatıdır. Siyaseti, bir makam mevki, şan şöhret yada sen ben kavgasının çok ötesinde görüyorum. Bu ülkenin evlatları olarak bizler milletimizin imkânları ile yetiştik ve bu günlere kadar geldik. Bu ülkenin en iyi okullarında eğitimimizi tamamladık. Hal böyle iken bizler kendi kabuğuna çekilerek, küçük dünyalarında ufak mutlulukların peşinde koşanlardan olamayız, olmamalıyız. Şimdi biz de milletimize hizmet etmek için çok çalışarak onlara vefa borcumuzu ödemeliyiz.” dedi.

Osmancık’a hizmet etmek noktasında kendisini yeterli gördüğünü ifade eden Fındık, “Milletimizin gelecek hedeflerini gerçekleştirmede gayretimizle, çabamızla sizlere, ilçemize, Osmancığımıza katkı sağlayarak arkamızda güzel izler bırakabilirsek şeref duyarız. Amacım kubbede hoş bir sada bırakıp bu aziz milletin hayır duasını almaktır. İşte siyaseti bu noktada bir araç olarak görüyor ve millete hizmet bakımından bu aracı etkin bir biçimde kullanmak gerektiğine inanıyorum.

Halka Hizmet etme yolunda gelinen her noktada, insanların kendilerini bir bayrak yarışçısı olarak görmeleri gerektiğine inanıyorum. Bu bakış açısıyla hareket ederek aslolanın Osmancığımıza dolayısıyla bu cennet vatanımıza artı değerler katmak için gayretimiz her zaman sürecektir. Biz bu yola ‘Halka hizmet Hakka hizmettir.’ düsturuyla yola çıktık. Rabbim bu düsturun rehberliğinden bizleri ayırmasın” dedi.

Bu bakış açısına sahip olanların zor ve zahmetli bir yolculuğa çıktıklarını iyi bildiklerini dile getiren Fındık, “Bizler böyle bir yolculuğa çıktık. Bu yolculuk içerisinde birçok zahmeti, türlü türlü çileyi barındırıyor. Bunu gayet iyi biliyorum. Bunun yanında zahmetsiz rahmet olmayacağını da iyi biliyorum. Bu düşünce ve inançla, güzel ilçemize, Osmancığımıza hizmet etme noktasında kendimizi yeterli görüyor, sizlerin teveccühü ve teşkilatlarımızın desteği ile Belediye Başkanlığına aday adaylığımı huzurlarınızda açıklıyorum.Rabbim bize bu kutlu görevi hayırlısı ile nasip ederse İnsan merkezli bir belediyecilikle ön plana çıkacağız. ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın.’ anlayışıyla hareket ederek bütün hemşerilerimizin huzur ve mutluluğu için çalışan bir belediyecilik anlayışını benimseyeceğiz. Zorlaştıran değil kolaylaştıran olacağız” diye konuştu.

Fındık, aday adaylığı açıklamasının ardından Org. Ahmet Çörekçi Caddesi’ndeki seçim bürosunun da açılışını yaptı. Dualarla açılışı yapılan seçim bürosunun açılış kurdelesini Ak Parti İlçe Başkanı Oğuzhan Kaya ile birlikte Salih Osman Fındık kesti.


SALİH OSMAN FINDIK’IN ÖZGEÇMİŞİ

1980 yılında Almanya’nın Köln şehrinde, gurbetçi bir ailenin en küçük oğlu olarak dünyaya geldi. İlköğrenimini Almanya'da tamamlayan Salih Osman Fındık, ortaöğrenimini Osmancık İmam Hatip Lisesinde ve lise eğitimini de Osmancık Lisesinde tamamladı.

1997 yılında lisans eğitimine Konya Selçuk Üniversitesi’nde başlayan Salih Osman Fındık, 2002 yılında Fen Edebiyat Fakültesinden mezun oldu. Aynı yıl aynı okulda, Sosyal Bilimler Enstitüsünde İletişim Bilimleri üzerine yüksek lisans eğitimini de tamamladı.
Fındıklar Grup Yönetim Kurulu Başkanlığını halen sürdürmekte olan Salih Osman Fındık; çalışma hayatı içerisinde çok sayıda başarıya imza attı. Birçok Avrupa ülkesinde bulunan Salih Osman Fındık, MÜSİAD ve OSMİAD başta olmak üzere birçok sivil toplum kuruluşunda ve spor kulüplerinde aktif görevler aldı.

Almanca ve İngilizce bilen Salih Osman Fındık lisanslı futbolcu ve lisanslı yüzücü olup, evli ve bir çocuk babasıdır.

(İHA)



Son Güncelleme: 12.10.2013 15:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165