AK Parti’den YURT-KUR ziyareti

AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri Kredi Yurtlar Kurumu Müdürü Erol Kavuncu ve Müdür Yardımcısı Mehmet Bal’ı makamında ziyaret etti.

12 Ekim 2013 Cumartesi 09:52
 AK Parti’den YURT-KUR  ziyareti


AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri Kredi Yurtlar Kurumu Müdürü Erol Kavuncu ve Müdür Yardımcısı Mehmet Bal’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan KYK İl Müdürü Erol Kavuncu, “Gençlik gelecek için bir teminat olarak düşünülmelidir. Biz bu anlayışla gençliğimize gereken desteği veriyoruz. Gençlik için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Çorum'da üniversitenin gelişmesiyle beraber yurt imkanlarının da gelişmesini hedefliyoruz. Yeni yurt binamızda 3'er, 2'şer ve 1'er kişilik odalarda mini buzdolabı, çalışma masaları, her odada lavabo-banyo, 24 saat sıcak su, sınırsız internet ve açık büfe yemek imkanları veriliyor. Bu imkanlar gençliğimiz hak ettiği imkanlardır.” dedi

AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Erhan Akar da, “Gençliğe yapılan yatırım son on yılda ciddi bir atılım gerçekleştirdi. Bundan on yıl öncesindeki yurt imkanları düşünüldüğünde bugün gelinen nokta hayal bile edilemiyordu. Bugün gezdiğimiz yeni yurt binamızdaki imkanlar gençliğe ne kadar önem verildiğinin çok açık bir göstergesidir. Eskiden gençlerimizin yurtlarda kalabalık odalarda, sıcak su saatlerini beklemek zorunda kaldıklarını biliyoruz. Artık yurtlarımızdaki o eski görüntülerden uzak, üniversite gençliğinin her imkânını karşılayacak bir tablo ile karşı karşıyayız. Gençliğe yapılan bu yatırımların hiç yavaşlamadan sürdürüleceğinden eminiz.” diye konuştu.

Ziyarette AK Parti Çorum İl Gençlik Kolları Başkanı Erhan AKAR ile birlikte, Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Ahmet Bayraklı, Üniversiteler Başkanı Ünal Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri Yunus Özdemir ve Samet Nalçacı da hazır bulundu.




Son Güncelleme: 12.10.2013 09:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.