AK Partili vekillere sahada takip

AK Parti milletvekillerinin, 2023 seçimleri öncesinde sahada yapacakları çalışmalar, Genel Merkez tarafından dijital takibe alınacak.

13 Temmuz 2021 Salı 10:46
AK Partili vekillere sahada takip

AK Parti milletvekillerinin, 2023 seçimleri öncesinde sahada yapacakları çalışmalar, Genel Merkez tarafından dijital takibe alınacak. Milletvekillerinin cep telefonlarına yüklenen bir yazılım aracılığıyla vekiller sahada oldukları süre içerisinde yaptıkları gezileri, programları, faaliyetleri ve çalışmaları anlık olarak sisteme kaydedecek; milletvekillerinin performansları genel merkez tarafından değerlendirilecek.

TBMM Genel Kurulu’nun bu hafta da çalışarak 1 Ekim’e kadar tatile girmesi öngörülüyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçen hafta katıldığı bir programda, “Meclis’in ara vermesiyle birlikte hepimiz arazide, meydanlarda olacağız. Arazide yapacağımız çalışmaları genel merkeze raporlayacağız. Grup başkanvekillerine raporlayacağız. Hangi arkadaşlarımız ne kadar nasıl çalışma yaptı, hangi ilimizin durumu nedir ne değildir, bunları sizlerden alacağız. Yoksa bir turistik seyahat olarak illerimize gideceksek nafile” ifadelerini kullanmıştı.

ANLIK KAYDEDİLECEK

Önümüzdeki haftadan itibaren sahaya inecek AK Partili vekillerin sahada yapacakları çalışmalar, Genel Merkez tarafından dijital takibe alınacak. Milletvekillerinin cep telefonlarına yüklenen bir yazılım aracılığıyla sahada yaptıkları  çalışmaları anlık olarak sisteme kaydedilecek.

Kaynak: Milliyet

Son Güncelleme: 13.07.2021 19:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ALİ 2021-07-13 18:03:13

Ahmet sami her proğram da insanları yarım saat bekletiyor. Böyle saygısız ve ego sahibi bir vekilimiz var.

Avatar
Çorum 2021-07-13 21:58:17

Reise oy var yemin ederim ama size oy yok. Yeter artık çoruma ne yaptılar.

banner165