AK Parti’nin ilk aday adayı meslektaşımız

Çorum’un tanınan, sevilen ve duayen gazetecilerinden arkadaşımız Erol Taşkan, AK Parti’den Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı.

09 Ocak 2023 Pazartesi 19:24
AK Parti’nin ilk aday adayı meslektaşımız

Çorum’un tanınan, sevilen ve duayen gazetecilerinden Hakimiyet Gazetesi  Genel Yayın Yönetmeni arkadaşımız Erol Taşkan, 2023 Yılı Milletvekilliği Genel Seçimleri’nde AK Parti’den Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı.

Kentte yerel gazetecilikte uzun yıllar muhabir ve yönetici olarak görev yapan, insana, topluma ve şehre dokunan haberleri ile dikkat çeken Taşkan, milletvekili aday adaylığı nedeniyle Hakimiyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmenliği görevini bıraktı.

Yıllardır Hakimiyet Gazetesi’nde Çorum’a hizmet eden Erol Taşkan, milletvekili aday adayı olduğunu, bu nedenle de mesleğini bıraktığını kendi gazetesinden duyurdu.

Hakimiyet’te yer alan haberde, “1991 yılında Hakimiyet Gazetesi’yle adım attığım gazetecilik mesleğimi, bugün itibarıyla sonlandırıyorum. Allah kısmet ederse, bildiğimiz ve inandığımız doğrular eşliğinde, Çorum’a Milletvekili olarak hizmet etmek amacıyla yeni bir yola revan oluyoruz. Kendi adımıza önemli bir karar eşiğinde olduğum şu günde, tüm dostlarım başta olmak üzere bütün Çorum kamuoyundan helallik ve dua istiyorum.” diyen usta gazeteci Taşkan, mesleki olarak edindiği tecrübelerini, topluma hizmetin farklı ve önemli bir alanı olan siyaset içerisinde yine Çorum’a aktarmaya niyet ettiğini vurguladı. Taşkan, yayıncılıkta objektiflik ilkesine halel getirmemek için Hakimiyet’teki görevini bıraktığını duyurdu.

Taşkan, aynı zamanda kutsal bir görev olarak kabul ettiği gazetecilik mesleğiyle de her zaman gurur duyacağını, hangi konum ve hangi durumda olursa olsun gazeteciliğin kendisine kattığı değerleri ömrünün sonuna kadar yaşatacağını dile getirerek, “Haberci olarak bu memleketin sosyal, kültürel ve ekonomik hayatına az ya da çok emek verdik. Mesleki anlamda üzerimize düşen görevi büyük bir heyecan ve mutlulukla yerine getirirken, önce insan olmanın sorumluluğunu her daim omuzlarımızda taşıdık. Gazetecilik mesleği ve Hakimiyet ailesinin bir ferdi olmak, bana helal bir geçim kapısı sağlamakla birlikte dua kapılarını da açtı. Her daim garip gurabanın duasına mazhar olabilmenin çabasıyla toplumun dezavantajlı kesimlerine kucak açtık. Bizler, evimizdeki soframızın bereketine inandığımız kadar, işyerimizin de bereketine inandık ve bunun yolunun da samimiyetle çalışmak ve duaya mazhar işlere imza atmak olduğu inancından hiç vazgeçmedik.  Bu şehrin garip gurabasından, meczubundan ve kimsesizinden tutun da, en tepedeki yöneticisine kadar herkesi sevdik saydık. Kendimizi toplumun üstünde değil, hizmetkarı olma çizgisinde tuttuk.  Çok kıymetli ve şerefli bir görev olarak kabul ettiğim milletvekilliği görevi için aday adaylığı sürecine adım attım. Başvuru takviminin belirlenmesiyle birlikte yapacağımız müracaatla siyasi çalışmalarımızı hızlandırıp, gönlümüzün müstesna yerinde kıymeti olan AK Parti’de hizmet etmeye niyet ettik.  Manevi olarak elbette ki her iş nasip meselesidir. Gönlümüzü duaya çevirip, aklımızı da zahiri sebeplere revan edeceğiz. Kıymetli Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın takdirleriyle şekillenecek olan Milletvekili listesinde yer almayı Allah bize nasip ederse, niyetimizi bozmaksızın bu kutlu görevle birlikte ülkemizin başarıyla yol aldığı Türkiye Yüzyılı vizyonunda, milletin hizmetkarlığına talepkârız. Bu vesileyle başta mesai arkadaşlarımızdan, gazetemiz yönetim kurulu üyelerinden, okurlarımızdan ve bütün hemşehrilerimden hem helallik diliyorum hem de dualarını ve desteklerini talep ediyorum."dedi.

Son Güncelleme: 09.01.2023 22:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Adnan 2023-01-09 20:24:16

Demek tam emekli oluyorsun erol. Bi Loto oynamışsın ya tutarsa?

Avatar
AdAM 2023-01-09 22:06:35

Neden olmasin simdiki vekillerden daha iyi vekillik yapabilir

Avatar
Demokratik 2023-01-09 23:59:55

Medeni cesaretinden dolayı Erol Beyi kutluyorum. Hayırlı olsun.

Avatar
Doğrucu davut 2023-01-10 01:31:10

Erol bey e sorsan şimdi en büyük ak partili bnim der ama gazetesinde ak parti çorum yerel siyasetçilerini barındırmayan alttan muzzffere çalışan bir profil mi aday olacak mış sana kaldıysa bu iş yapacak birşey yok

Avatar
Erol Taşkan 2023-01-09 19:43:48

Adam gibi adamdır. Çorum da ihtiyaç sahibi bir çok insana yardımcı olmuş ve hayır hasenat için vesile olmuştur. Allah yolunu açık etsin.

Avatar
Vatandaş 2023-01-09 22:41:26

Ak parti tamamen dibi bulur.Partiye daha genç dinamik kariyerli adaylar lazım.

Avatar
Emekli Çorumlu 2023-01-09 21:55:51

Şaşırdıkmı Hayır yazdıklarına yorumlarına haber yaptıklarına bakınca

Misafir Avatar
Emekli Çorumlu 2023-01-10 16:33:05 @Emekli Çorumlu

Bi haber sitesinde akp nin adaylarını yayınlamışlar Çorumu akp adayları AHMET SAMİ CEYLAN
OĞUZHAN KAYA
EROL KAVUNCU
SERAP YILDIRIM

Beğenmedim! (7)
Misafir Avatar
Emekli çorumlu 2023-01-10 00:39:22 @Emekli Çorumlu

Hiç yayınlamasaydınız daha iyi olurdu yazının dört te birini sansürlemişsiniz bari son cümlesini yazıyım belki yayınlarsanız aday adayı olmaktan öte gitmez

Beğenmedim! (1)
Avatar
Ömer Oğuz Taşkan 2023-01-09 23:16:53

Hayırlı uğurlu olsun. Memleketimize ve milletimize hayırlar getirsin.