‘AK Parti’nin rakibi yine AK Parti’dir’

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, yerel seçimlerde AK Parti’nin rakibinin yine AK Parti olduğunu belirterek, seçimlere rakipsiz girdikleri yorumunda bulundu.

24 Eylül 2013 Salı 22:57
 ‘AK Parti’nin rakibi yine AK Parti’dir’


AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, yerel seçimlerde AK Parti’nin rakibinin yine AK Parti olduğunu belirterek, seçimlere rakipsiz girdikleri yorumunda bulundu.  Köse, “Kimse içimize nifak sokamaz, biz seçimlere kendi rekorumuzu kırmak için giriyoruz.” dedi.

Turgut Özal İş Merkezi’nde düzenlenen AK Parti Merkez İlçe Danışma Meclis Toplantısı, Ayhan Boyraz’ın başkanlığında oluşan divan tarafından gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, Kadın Kolları Başkanı Arife Betül Gülgün, parti yöneticileri, belde başkan ve belde belediye başkanları ile çok sayıda partilinin katıldığı toplantının açılış konuşmasını Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse yaptı. Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün de sunum yaptığı toplantıda konuşan Mustafa Köse, parti çalışmaları hakkında bilgi verirken, seçimlerde partisini rakipsiz olarak ilan etti.

Mustafa Köse, konuşmasında şunları söyledi, “Her sandıkta, her mahallede aktif insan sayımızı artırarak seçimlere gidiyoruz. Sandım danışma meclis toplantılarına iki ay önce başladık.

‘Her 4 seçmenden birisi AK Parti üyesi’

190 bin seçmenle el sıkışıp hasbihal edeceğiz. Şeklen değil, bunu kalben yapacağız ve herkesle gönül bağı kuracağız. Tüm bu çalışmalar teşkilatımızın yanısıra, tüm partililerimizin desteğiyle gerçekleşiyor. Yaptığımız ziyaretlerde, aldığımız tüm talepleri gerekli mercilere ileterek, çözümüne katkı sağlıyoruz. Genel merkezimizin belirlediği % 25’lik hedefi yakaladık. Her 4 seçmenden birisi partimiz ailesinin bir ferdidir ve biz bu sayıyı artırmak için elimizden geleni yapacağız.

‘Köy yollarını unutanlar, köylüyü hatırlar oldu’

Biz hiç kimseyi ayırt etmiyoruz. Partilimiz ya da karşı taraftan kim olursa olsun herkesin ayağına gidiyoruz.  Merkez ilçe olarak nerede bulunmamız gerekiyorsa oradayız. Köy yollarını unutanlar, bizlerle birlikte köyleri hatırlamaya ve anlatmaya başladı. Şunu bilsinler ki biz köylü kardeşlerimizle gönül bağımızı çoktan kurduk.

‘Hesabı önce Allah’a sonra millete veririz’

Biz gücümüzü milletten alıyoruz. Birileri bize hesap soracağını söylüyor, biz hesabımızı önce Allah’a sonra milletimize veririz. Hesap sormaya kalkanlar, unutmasınlar ki bu millet ilk seçimde gereken dersi onlara verecektir.

Külcü’ye özel teşekkür

Belediyelerimiz, İl Genel meclisimiz hizmetlerini layıkıyla sürdürüyor. Çorum’un çehresi değişti, bu hizmetler yatarak olmuyor. Belediye Başkanımıza, yardımcılarına ve ekibine teşekkür ediyorum. Belediyelerimiz hizmetleriyle halkımızın gururu oluyor.

‘Kimse bizi nifak tohumuyla yıkamaz’

Kimse boş laflarla siyaset yapmaya kalkmasın. İnsanları yanıltanlar, dersini sandıkta alacaktır. AK Parti’nin bu seçimdeki rakibi yine AK Parti’dir. Biz kendi rekorumuzu kırmak için çalışıyoruz. Kimse bizim aramıza nifak tohumu atmasın. Bizi yenemeyenler, içimize atacakları nifaklarla başarılı olabileceklerini zannediyor.”

Ceylan’a başsağlığı

Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, Kastamonu’da yaşanan kazada hayatını kaybeden  Engin Ateş’in AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan’ın teyzesinin oğlu olduğunu belirterek, Ceylan’ın cenazesi nedeniyle toplantıya katılamadığını duyurup, Ceylan’a başsağlığı diledi.






Son Güncelleme: 24.09.2013 23:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165