AK Parti’ye kutlama ziyaretleri

AK Parti İl Başkanlığı'na seçilen Av. Rumi Bekiroğlu’na kutlama ziyaretleri başladı.

30 Ocak 2015 Cuma 13:15
 AK Parti’ye kutlama ziyaretleri


AK Parti İl Başkanlığı'na seçilen Av. Rumi Bekiroğlu’na kutlama ziyaretleri başladı. Geçtiğimiz Pazar günü yapılan 5. Olağan İl Kongresinde İl Başkanı olarak seçilen, önceki gün de Seçim Kurulu Başkanlığından mazbatasını alarak resmen göreve başlayan Bekiroğlu, ziyaretçilerini ağırlamaya başladı.


AK Parti Alaca İlçe Başkanı Ümit Tokgöz, Alaca Belediye Başkanı Muhammed Esat Eyvaz, Sungurlu İlçe Başkanı İlyas Özkan, İlçe Kadın Kolları Başkanı Havva Özata, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Fatih Atalay, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Osmancık İlçe Başkanı Necmettin Tatar, Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, eski İlçe Başkanı Av. Oğuzhan Kaya, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Yücel, AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu'na hayırlı uğurlu olsun ziyaretinde bulundular.


AK Parti Alaca İlçe Başkanı Ümit Tokgöz ve İlçe Belediye Başkanı Muhammed Esat Eyvaz, Bekiroğlu ve yeni yönetim kurulu üyelerine başarılar dileyerek, her zaman Alaca İlçe Teşkilatı olarak yanlarında olduklarını söyledi.


AK Parti Sungurlu İlçe Başkanı İlyas Özkan, İlçe Kadın Kolları Başkanı Havva Özata, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Fatih  Atalay ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri de Bekiroğlu ve yönetimini kutlayarak, başarılar diledi. Sungurlu heyeti, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da İl Teşkilatı'nın yanında olduklarını, desteklerini her zaman esirgemeden devam ettireceklerini ifade ettiler.


AK Parti Osmancık İlçe Başkanı Necmettin Tatar, Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, eski İlçe Başkanı Av. Oğuzhan Kaya, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve beraberindeki heyet de, partinin yeni yönetimini tebrik etti. Osmancık heyeti, her seçim döneminde olduğu gibi Haziran ayında yapılacak milletvekilliği genel seçimlerinde de AK Parti'nin oy oranlarını zirveye çıkarması yönünde birlikte hareket edeceklerini, partinin Çorum'daki çıtasını daha yükseğe taşıyacaklarından hiçbir kuşkularının olmadığını dile getirdiler.


AK Parti İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu ise, gerek kongre öncesinde ve kongre sırasında, gerekse mazbata töreninde desteklerini esirgemeyen ilçe ana kademe, kadın ve gençlik kolları başkan ve yönetim kurulu üyelerine, ilçe belediye başkanlarına ve tüm teşkilat mensubu arkadaşlarına teşekkür ederek, temsil noktasında bu kutlu görevi ilçe teşkilatlarının destekleriyle daha da güçlendireceklerini vurguladı.


Bekiroğlu, ‘Yeni Türkiye Yeni Güç, Hedef 2023’ parolasıyla çıktıkları bu yolda daha iyi hizmetler gerçekleştirmek için var güçleriyle çalışacaklarını, kendilerine güvenenlerin güvenlerini boşa çıkartmayacaklarını, güçlü bir kadro ile devraldıkları bu görevi layıkıyla yerine getireceklerini söyleyerek, kendisini ziyaret eden tüm partililere ve dostlarına teşekkür etti.




Son Güncelleme: 30.01.2015 13:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.