Akaydın kendi kendini bitirdi

GENAR Araştırma Şirketi Genel Müdürü Mustafa Şen, yerel seçimler yaklaşırken Yeni Akit Gazetesi'ne bazı değerlendirmelerde bulundu.

22 Ekim 2013 Salı 00:36
 Akaydın kendi kendini bitirdi

GENAR Araştırma Şirketi Genel Müdürü Mustafa Şen, yerel seçimler yaklaşırken Yeni Akit Gazetesi'ne bazı değerlendirmelerde bulundu.

İstanbul'da AK Parti'nin yüzde 50, CHP'nin ise yüzde 30 bandında olduğunu belirten Şen, Antalya'da ise Mustafa Akaydın'ın kendisini bitirdiğini savundu.

"AK Parti, İstanbul'da kimi aday gösterirse göstersin kazanır. Kadir Topbaş tekrar aday gösterilirse adaylar içerisinde en yüksek oyu alır. Mustafa Sarıgül karşısına rakip olarak çıksa bile Topbaş, 10 puanlık fark ile seçimi kazanır" dedi. Mustafa Şen Ankara'da Melih Gökçek'in, İzmir'de ise Binali Yıldırım'ın aday gösterilmesi durumunda bu bölgelerde de AK Parti'nin seçimi kazanabileceğini belirtti.

Şen'in Çorumlu Mustafa Akaydın ile ilgili değerlendirmesi şöyle: "Antalya'da mevcut başkan CHP'li Mustafa Akaydın, 4 yıldır Antalya'yı bitirmekle meşguldü. İki hafta önce başörtüsüne dair söylediği o ağıza alınmayacak sözle de kendisini bitirmiş oldu. Hem Antalya mahvoldu, hem de kendi siyasi kariyerini bitirdi. Bu seçimde CHP, Mustafa Akaydın'ı aday yaparsa, rakip partiler çok sevinir. Akaydın aday olursa da kazanamaz. CHP'nin geçen seçimde Antalya'da kazanma sebebi çok basitti. AK Parti adayı Menderes Bey, CHP seçim tarzı bir kampanya yürüttü, Mustafa Akaydın ise AK Parti seçim tarzı bir kampanya yürüttü. Menderes Bey kaybetti, Akaydın ise kazandı. Aslında Antalya'da Akaydın kazanmadı, kazanan AK Parti seçim stratejisiydi."





Son Güncelleme: 22.10.2013 10:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.