Akşener'in o sözünü hatırlattı, 'Tek dertleri Erdoğan'ı devirmek'

MHP Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, Meral Akşener'in '15 Temmuz’da ben başbakan olacağım' sözünü hatırlattı, "Bunların tek derdi Erdoğan'ı devirmek." dedi.

07 Mayıs 2023 Pazar 21:50
Akşener'in o sözünü hatırlattı, 'Tek dertleri Erdoğan'ı devirmek'

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, Meral Akşener'in '15 Temmuz’da ben başbakan olacağım' sözünü hatırlattı, "Bunların tek derdi Erdoğan'ı devirmek." dedi.

MHP Çorum Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, Çorum’un Osmancık ilçesinde şükür duası programlarına katıldı.

İLK ZİYARET KARGI KÖYÜ

14 Mayıs’ta yapılacak olan cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem milletvekilliği seçimleriyle ilgili çalışmalarını sürdüren Kayrıcı,  ilk olarak Kargı Köyü'nde köy muhtarı ve vatandaşlar tarafından karşılandı. Bir süre köylülerle sohbet eden Kayrıcı, 14 Mayıs seçimleriyle ilgili olarak düşüncelerini paylaşarak, hem Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hem de MHP’ye destek istedi.

ÖBEKTAŞ KÖYÜ ZİYARETİ

Kayrıcı, daha sonra Milletvekili Adayı Mete Çakı, Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör,  Merkez İlçe Başkanı Reşit Büzkaya, Ülkü Ocakları Başkanı Orhan Tosik, Kamusen İl Temsilcisi Selim Aydın, Osmancık İlçe Başkanı Satılmış Karatağ, il genel ve belediye meclis üyeleri, önceki dönem il başkanı Arslan Kaynar  ve teşkilat mensuplarıyla birlikte Öbektaş Köyü’ne geçti.

Köy halkının yoğun ilgisiyle karşılanan Kayrıcı, vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada seçimlerin öneminden bahsetti.

ŞER GÜÇLER DEVREDE

14 Mayıs seçimlerine giderken Türkiye’nin içinde bulunduğu durum ve Çorum genelinde değerlendirmelerde bulunarak çarpıcı açıklamalar yapan Kayrıcı, Türkiye’nin büyümesini, bölgesinde oyun kurucu yıldız ülke olmasını istemeyen şer güçlerin, 15 Temmuz’da yapamadığını 14 Mayıs seçimlerinde yapmaya çalıştığını dile getirdi.

Millet ittifakının “15 Temmuz’da ben başbakan olacağım” diyen Meral Akşener dahil şer güçlerin birleştiği bir ittifak olduğunu söyleyen Kayrıcı, “Bunların tek derdi Türkiye güçlenmesin. O’nun için de Tayyip Erdoğan’ı indirmek, Cumhur ittifakını bu seçimde kazanmasının önüne geçmek için her yolu deniyorlar. Millet ittifakı Amerika’nın eline yazıp verdiğini yapıyor. Eğer hükümet yönetimi bunların eline geçerse ülkemizi büyük bir tehlike ve kaos bekliyor. Onun için elimizi vicdanımıza koyup öyle karar vermeliyiz” dedi.

Son Güncelleme: 07.05.2023 21:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Herhalde 2023-05-08 10:50:45

Siz Memleketi Hüdapar'a teslim edin. Sonrada utanmadan Ülkücüyüz deyin. Utanın. Sadece Erdoğan değil Bahçeliye de bay bay

Avatar
Osmancikli 2023-05-07 23:50:26

Senin kazanmani çok isterim güzel insan ,ama reyimizi zafer partisine vereceğiz Suriyeliler gitsin diye , inşAllah secilirsiniz saygılar

Avatar
Kuş 2023-05-08 09:06:53

Sen sağa sola laf atmayı bırak Sinan ATEŞ'e bir taziye dileyemediniz. Cenaze sahibi sizsiniz Taziyeye K. Kılıçtaroglu gidiyor Sırf bu sebeple bile size oy verilmez.
Bu siyasetinizden dolayı tarihin en az oyunu alacaksınız sonra BAHÇELİ'ye bayrak açacaksınız..
size asla oy vermem.

Avatar
Lafa bak 2023-05-08 12:34:37

Lafa bak.. Ya nolucaaadi. Bir siyasi parti secime niye girer, iktidari devirmek icin. Partilerin kurulus amaci iktidar olmaktir. Sonucta Erdogan'da sizin ortakliginizi devirdi 2002'de. Tabi rahmetli Basbug Alparslan Turkes öldükten sonra MHP ve Devlet Bahceli'nin iktidar olmak icin birilerini devirme gibi bir kaygisi olmadigi icin sana anormal gelebilir. Yillardir MHP'yi birilerinin stepnesi yapiyorsunuz, o yuzden tuzunuz kuru. Meclise girelim birseye karismayalim derdindesiniz.

Avatar
osman 2023-05-08 15:33:33

tek dertlerimiz sadece Erdogani devirmek degil,
Bahceliyi de hizbullah işbirlikçilerini de DEVIRMEK

Avatar
osman dayı 2023-05-07 22:34:33

Bir oy MHP'ye bir oy Erdoğan'a diyoruz. Zeki Gül ve Oguzhan Kaya'yı sandığa gömeceğiz.

Misafir Avatar
İskilipli 2023-05-08 09:18:26 @osman dayı

TOSYA YOLUNU YAPTIRACAK

Beğenmedim! (2)
Avatar
Seçmen 2023-05-08 02:34:04

Ülkenin siyaseti içler acısı kimlere kalmış kimseye oy vermiyecegim. Vahit efendi bu ülkenin en büyük sorunu hırsızlık beka meselesi önce yokluk hırsızlık yolsuzluk kuralsizlik adaletsizlikten başlar.

Avatar
SORUMLU 2023-05-08 09:18:34

SURİYELİLERİ GÖNDERİRSE YİNE ONLAR GÖNDERİR

banner165