Alaca AK Parti’de seçim

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Alaca Gençlik Kolları 4. Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirildi.

19 Ocak 2015 Pazartesi 14:30
 Alaca AK Parti’de seçim


Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Alaca Gençlik Kolları 4. Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirildi. Tek liste usulü yapılan genel kurulda mevcut başkan Emre Çağlar, yapılan oylama sonucunda tekrar başkanlığa seçildi.


İlçe parti merkezinde gerçekleşen genel kurula Belediye Başkanı Muhammet Eyvaz, İlçe Başkanı Ümit Tokgöz, Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Büküş, parti yönetim kurulu üyeleri ve gençlik kolları üyeleri katıldı.


Genel kurulda ilk olarak İlçe Başkanı Ümit Tokgöz bir konuşma gerçekleştirdi. Tokgöz, konuşmasında AK Parti ile oluşan yeni Türkiye ve gençlik kollarının önemine değindi. AK Parti Alaca Gençlik Kolları Teşkilatı’nın bugüne kadar başarılı çalışmaları olduğunu vurgulayan Tokgöz, yeni oluşacak yönetiminde bu başarı bayrağını üst kademelere taşıyacağına inandığını ifade etti.


Ardından konuşan Belediye Başkanı Muhammet Eyvaz ise, gençlik kollarının bir teşkilatın en önemli unsurlarından olduğunu kaydederek, AK Parti’nin dinamizmi ve heyecanı gençlik kollarıyla yakaladığını söyledi.


Son olarak konuşmasını gerçekleştiren Gençlik Kolları Başkanı Emre Çağlar da, 2 yıl önce devraldığı gençlik kolları başkanlığını hep daha ileriye taşımaya çalıştığını dile getirerek, bu dönemde tecrübe kazandığını, kazandığı tecrübelerle yeni dönemde de daha aktif olacaklarını vurguladı.


Yapılan konuşmaların ardından seçime geçilirken, 260 delegenin oyunu alan Emre Çağlar tekrar başkan oldu.


Emre Çağlar başkanlığında oluşan yeni Gençlik Kolları yönetimi şu şekilde:


Bektaş Aşkın Güler, İlyas Çobanoğlu, Savaş Coşgun, Savaş Ünalan, Ersan Doguz, Mücahit Yurt, Yakup Çiçek, Aycan Kumaş, Enes Demir, Emrah Özdemir, Mehmet Bayat, Murat Soğan, Ali Ağı, İbrahim Gündugan, Fatih Topal, Kadir Yekebaş, Aytekin Yundam, Emrah Yalçın, Elvan Şahin.


İl Delegeleri:


Emre Çağlar, Bektaş Güler, İlyas Çobanoğlu, Savaş Coşgun, Savaş Ünalan, Fatih Topal, Yakup Çiçek, Ali Ağı, Enes Demir, Emrah Özdemir, Mehmet Bayat, Murat Soğan, İlhami Sak, Muhammed Şirin, Ersan Doguz, Kadir Yekebaş, Aytekin Yundam, Emrah Yalçın, Elvan Şahin, Sinan Özüm, Muhittin Koçak, İbrahim Gündugan, Sefa Bulut, Adnan Gündoğan, Ziya Akyol, Ahmet Güzel, Akif Aksoy, Efkan Nazar, Burak Dilmen, Serdar Tufan, Sezai Şahin, Murat Şahin, Adıgüzel Benli, Aycan Kumaş, Gökhan Coşkun, Mücahit Yüksel, Nazım Şirin, Kerem Yundam, Sefa Doğan, Furkan Kağızman, Müfit Özden, Emre Aykaç, Yasef Çoşgun.


'AK Parti olarak farklıyız’


AK Parti İlçe Başkanı Ümit Tokgöz, Gençlik Kolları 4. Olağan Genel Kurul  Toplantısı’nda bir konuşma yaptı. Tokgöz, AK Parti olarak farklı bir teşkilatlanmaya sahip olduklarını belirterek, “Ak partiyle artık bu ülkenin en köklü partisi haline gelmiştir. Biz bu dönemimizde de mahalle teşkilatlarımızı kurmaya başladık. Mahalle teşkilatlarımızın özelliği de 10 kişilik yönetim kurulundan oluşuyor. Gençlik kolların da aynı şekilde mahalle teşkilatlanması olacak. Kadın kollarımız da aynı şekilde teşkilatlanıyor ve okullarımızda da teşkilatlanacağız” dedi.


2001 yılında Türkiye’de farklı bir lider ve farklı bir sesin ortaya çıktığını hatırlatan Tokgöz, “Başlanan bu kutlu yürüyüşte 2014-2015 yılına kadar Türkiye Dünya’nın en büyük 16. ekonomisinden oldu. Orta Doğunun lider ülkesi oldu. IMF’ye borç verebilecek bir ülke haline geldik. Görüyoruz Cumhurbaşkanımız Osmanlı ruhuna hitap ediyor. Etrafımızdaki komşularımızın çektiği sıkıntıları görüyoruz. 2010 yılında dünyada kriz varken Türkiye güllük gülistanlık hale geldi” diye konuştu.


Verilen desteklere teşekkür eden Ümit Tokgöz, “Bu kutlu yürüyüşe verdiğiniz destekten dolayı teşekkür ediyorum. Gençlik kollarında hizmet veren başkanlara üyelere teşekkür ediyorum. Bugün yeni görev alan arkadaşlar ak gençliğin, ak kadroların bayrağını ileriye doğru dalgalandıracaklarına inanıyorum. Biz ak parti olarak daha farklı teşkilatlanan bir partiyiz. Ak parti olarak alacalı seçmenlerimizin gösterdiği teveccühten dolayı çalışmalarımızı her dönem arttırıyoruz. Bu kutlu bir yürüyüştür. Bu yürüyüşte herkes çalışmalarımızda Muhammet Eyvaz ve Ümit Tokgöz gibi elinden geleni yapmaya çalışacak. Partimiz her gün açık, bütün arkadaşlarımızı bekliyoruz” şeklinde konuştu.  


 ‘Gençler teşkilatın en önemli unsuru’


Belediye Başkanı Muhammet Eyvaz, gençlik kollarının bir teşkilatın en önemli unsurlarından olduğunu ifade etti. AK Parti Alaca Gençlik Kolları 4. Olağan Genel Kurul Toplantısında konuşma yapan Belediye Başkanı Muhammet Eyvaz, gençlik kollarının bir teşkilatın en önemli unsurlarından olduğunu kaydederek, AK Parti’nin dinamizmi ve heyecanını gençlik kollarıyla yakaladığını söyledi. Alaca’nın kazanmış olduğu tüm yatırımlarda, gelişmesinde ve güzelleşmesinde gençlerin büyük emeği olduğunu vurgulayan Başkan Eyvaz, “2002 yılından itibaren tüm seçimlerde AK Parti’nin yükünü sırtında taşıyan, gençlik kollarında görev almış tüm gençlerimizdir. AK Parti’nin ak gençliğine canı gönülden teşekkür ediyorum” dedi.


AK Parti’nin Türkiye genelinde yeni bir teşkilatlanmaya gittiğini hatırlatan Eyvaz, konuşmasını şöyle sürdürdü: “AK Parti, yeni bir Türkiye, yeni bir Anayasa diyor. Yeni yönetimler oluşuyor. Yeni yönetimler yeni Türkiye’yi inşa edeceği gibi, yeni Alaca’nın da oluşmasında, gelişmesinde çok büyük katkılar sağlayacaktır. Türkiye de ne oluyorsa Alaca’da o oluyor. Biz, gençlik kolları olarak özellikle AK Parti’nin Türkiye genelinde yaptığı gelişmelere, teşkilatlanmalara en hızlı uyum sağlayan ve en çok katkı veren unsuruz. Çorum genelinde bu böyle bilinir. Alaca teşkilatı ve gençlik kollarıyla tanınır. Bugüne kadar görev yapan arkadaşlar büyük fedakarlık gösterdi. Emre Çağlar başkana da geçmişle geleceği birleştirme noktasında kendisine büyük görevler düşüyor. AK Parti gençlik kolları, Cumhurbaşkanına, Başbakanına yaraşır bir görev sergiledi. Bundan sonraki oluşacak teşkilatında bundan öncekiler gibi çalışacağına inanıyorum.”


‘Bayrağı başarıyla ileri taşıyacağız’


AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Emre Çağlar, AK Parti çatısı altında yapılan çalışmaları her dönem arttırarak devam ettirmeyi hedeflediklerini belirterek, “Bayrağı başarı ile geleceğe taşıyacağız” dedi.


Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda konuşan Gençlik Kolları Başkanı Çağlar, “2 yıl önce devraldığım gençlik kolları başkanlığını hep daha ileriye taşımaya çalıştım. Bu dönemde tecrübe kazandım. Kazandığımız tecrübelerle bu dönem daha aktif olacağını düşünüyorum” dedi.


Çorum’da Alaca gençliğinin her zaman farkını gösterdiğini hatırlatan Çağlar, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Alaca İlçe Teşkilatı her zaman parmakla gösterilen bir teşkilat olmuştur. Bundan sonra da bu şekilde olacaktır. Kişiler gelip geçici, önemli olan partimiz ve davamızdır. Biz her zaman elimizden gelen gayreti göstermeye çalışacağız.


Bu döneme kadarki çalışmalarımızda bizlerden desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Muhammet Eyvaz’a, İlçe Teşkilatı Başkanımız Ümit Tokgöz ve partimize gönül vermiş bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bütün gençlerimizi partimize bekliyoruz. Yeni Türkiye yolunda yolumuzun açık olsun. Allah yar ve yardımcımız olsun.”



Son Güncelleme: 19.01.2015 14:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165