Alaca doğalgaza yaklaşıyor

Alaca Belediye Başkanı Muhammet Esat Eyvaz AK Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu'yu...

14 Ocak 2015 Çarşamba 17:53
 Alaca doğalgaza yaklaşıyor


Alaca Belediye Başkanı Muhammet Esat Eyvaz AK Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu'yu makamında ziyaret ederek, doğalgaz konusundaki katkıları nedeniyle teşekkür etti.


28 Nisan 2013 tarihinde Resmi Gazete’de yayınlanarak resmi süreci başlayan doğalgaz çalışması hakkında bilgiler vererek desteklerinden dolayı teşekkür eden Alaca Belediye Başkanı Ayvaz, ikinci ziyaretini de BOTAŞ Genel Müdür Yardımcısı Abdulvahit Fidan'a yaptı.


Eyvaz’ın ziyaretinde proje ve kamulaştırma süreci tamamlanma aşamasında olan Alaca ve İskilip ilçeleriyle çalışması devam eden Osmancık ilçesi hakkında bilgiler veren Salim Uslu, "Doğalgaz sürecimizin resmiyete girmesi, koordineli ve ekip çalışmasıyla ilçelerimizin proje ve kamulaştırma ihalelerini yaptırmıştık. Alaca ve İskilip ilçelerimizin proje ve kamulaştırma işi tamamlanıyor. Osmancık’ın ihale sürecinde yaşanan yasal itirazlar nedeniyle sözleşmesi diğer ilçelerimizden sonra yapılabilmişti. Yakın bir sürede Osmancık’ın da proje ve kamulaştırmasının tamamlanmasını bekliyoruz. BOTAŞ Genel Müdür Yardımcısı Abdulvahit Fidan ile görüştük. Doğalgaz boru hattı yapımı için ihale hazırlıklarını yaptıklarını, 2015 Yılı Bütçesi’nin kullanıma açılması ile Şubat ayında proje ve kamulaştırma süreci tamamlanan ilçelerimizi ihalesi için tarih alınabileceği bilgisini de aldık. Yapım ihalesinin netleşmesi ile EPDK şehir içi şebekeler için lisans sürecini başlatması için görüşmelerimiz devam edecek. Dolayısıyla boru hattı ve şehir içi çalışmaları birlikte yapılarak doğalgazın hızla ilçelerimize ulaştırılmasını hedefliyoruz" dedi.


Daha sonra Alaca Belediye Başkanı M.Esat Eyvaz ve Uslu'nun Danışmanı Orhan Özdemir, BOTAŞ Genel Müdür Yardımcısı Abdulvahit Fidan'ı ziyaret ederek destek ve katkılarından dolayı teşekkür ettiler.



Son Güncelleme: 14.01.2015 18:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.