Alaca SGM ihalesi tamam

Yaklaşık bir yıl önce Alaca Belediyesi Meclisi’nde alınan kararla yer tahsis gerçekleştirilen Sosyal Güvenlik Kurumu...

18 Aralık 2014 Perşembe 17:25
 Alaca SGM ihalesi tamam


Yaklaşık bir yıl önce Alaca Belediyesi Meclisi’nde alınan kararla yer tahsis gerçekleştirilen Sosyal Güvenlik Kurumu binasının yapımı AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu’nun girişimleri sonucu 2015 yılı yatırım programına alındı. 4 Aralık’ta ihalesi yapılan Alaca Sosyal Güvenlik Merkezi binası 724.450 TL bedelle, Sosyal Güvenlik Kurumu Yönetim Kurulu’nca onaylandı.


Belediye otoparkının yanına yer tahsis edilen SGM binasının İhalesinin 724.450 TL bedelle sonuçlandığı bildiren Milletvekili Uslu, “ihaleyi alan Volkan Sönmez İnşaatın işe başlamasıyla Alaca Sosyal Güvenlik Merkezinin 200 gün içerisinde tamamlanması planlanmaktadır. Alaca ilçemize hayırlı olsun. Yer tahsisini sağlayan Belediye Başkanımıza ve Meclis üyelerimize, katkı veren Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımıza, SGK Başkanımız ve çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ederim" dedi.



Son Güncelleme: 18.12.2014 18:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165