Alaca’da hummalı çalışma

Alaca Belediye Başkanı Muhammet Eyvaz, yapımı devam eden hizmetleri yerinde inceledi.

25 Eylül 2013 Çarşamba 12:27
Alaca’da hummalı çalışma
 Alaca Belediye Başkanı Muhammet Eyvaz, yapımı devam eden hizmetleri yerinde inceledi.

Kilittaşı çalışmaları sürüyor

İlk olarak Denizhan Mahallesi Çamlıca Sokak’ta yapılan kilittaşı çalışmalarını inceleyen Başkan Eyvaz, çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Alaca’da toprak yol bırakmamak için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerinin altını çizen Başkan Eyvaz, bu kapsamda kilittaşı çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Hizmete geldikleri günden itibaren alt yapının yanı sıra üst yapıda da önemli çalışmalara imza attıklarını söyleyen Başkan Eyvaz, “Gerek kilittaşı çalışmalarımız gerekse bordür çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnşallah Alaca’da topraklı yol bırakmayacağız. Her mahallemize ayrım yapmadan hizmet götürüyoruz. Götürmeye de devam edeceğiz” diye konuştu.

“PAZAR YERİ SEÇİM VAATLERİMİZ ARASINDAYDI”

Kilittaşının ardından çalışmaları devam eden Pazar yerini inceleyen Başkan Eyvaz, burada yetkililerden çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Pazar yerinin üstünün kapatılması gerek Pazar esnafı, gerekse vatandaşlarımız için önemli bir hizmet olduğunu dile getiren Belediye Başkanı Muhammet Eyvaz, “Pazar yerinin üzerinin kapatılması seçim vaatlerimiz içerisinde yer alıyordu. Buranın da çalışmasını başlattığımız için mutluyuz. Bugüne kadar söz verdiğimiz birçok çalışmamızı tamamladık. İnşallah Pazar yerini de en kısa sürede tamamlayacağız” şeklinde konuştu.

“ALACA’YA ÖNEMLİ BİR PARK DAHA KAZANDIRIYORUZ”

Alaca Deresi etrafına yapılan modern parkı ziyaret eden Başkan Eyvaz, çalışmaların son durumuyla ilgili bilgi de aldı. Alaca’ya yakışır güzel bir parkı vatandaşların hizmetine sunacaklarını belirten Eyvaz, çalışmaların hızlı bir şekilde sürdüğünü kaydetti. Parkın tamamlanmasıyla birlikte Alaca’nın önemli bir spor ve dinlenme alanı kazanacağını söyleyen Eyvaz, parkın içinde ağaçlandırma çalışmalarının da yapıldığını aktardı.

Son olarak yapımı tamamlanan Özhan Parkı’na geçen Başkan Eyvaz, buradaki çalışmaların tamamlandığını belirterek, Özhan Mahallesi’ne güzel bir parkı kazandırdıklarını söyledi. Özhan Mahallesi’nde parkın ihtiyaç olduğunu kaydeden Başkan Eyvaz, buradaki oyun gruplarının bir kısmının yerleştirildiğini ifade ederek, bir kısım oyun grubunun ise önümüzdeki günlerde yerleşeceğini anlattı.







Son Güncelleme: 25.09.2013 12:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165