Alar ve Ahlatcı birlikte Bağcı’yı kutladı

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Av. Yakup Alar, AK Parti eski Merkez İlçe Başkanı Av. Haşim Ahlatcı ve...

23 Aralık 2014 Salı 15:47
 Alar ve Ahlatcı birlikte Bağcı’yı kutladı


AK Parti İl Başkan Yardımcısı Av. Yakup Alar, AK Parti eski Merkez İlçe Başkanı Av. Haşim Ahlatcı ve Sayıştay Baş Denetçisi Bahattin Işık, AK Parti Çorum Milletvekili Cahit Bağcı'yı AK Parti Genel Merkezi’nde ziyaret ederek Ekonomi İşleri Başkan Yardımcılığı görevine kutladı.


Ziyarette konuşan AK Parti Milletvekili Bağcı, “Geçen dönem TBMM’de Plan ve Bütçe Komisyonu Üyeliğinin yanında genel merkezde Sosyal İşler Başkan Yardımcısı olarak çalıştım. Partimizin karar alma süreçlerinde önemli teknik ve siyasi çalışmaların yapıldığı mutfakta görev almak bir onurdur. Bu görevi de aynı duygularla azimle yapmaya çalışıyorum. Özellikle ülkemizi 2023 hedeflerine taşıyacak 2. atılımı yapacak dönüşüm programı ve stratejilerine katkı vermeye çalışıyoruz. Türkiye’yi değiştiren ve dönüştüren lider Recep Tayyip Erdoğan’dan sonra Davutoğlu dönemi ikinci atılım yılı olacaktır. Bu anlayışla kongrelerimizi yaptık, yapıyoruz ve seçimlere bu misyonla gideceğiz. Birlikte Türkiye’nin gelişmesine ve büyümesine katkı sağlayacağız" dedi.




Son Güncelleme: 23.12.2014 18:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165