Ali Akcan MHP’den aday adayı

Haber-İş Sendikası eski Genel Başkanı Ali Akcan, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çorum Milletvekili aday adaylığını açıkladı.

14 Mart 2015 Cumartesi 17:12
 Ali Akcan MHP’den aday adayı


Haber-İş Sendikası eski Genel Başkanı Ali Akcan, Milliyetçi Hareket Partisi  (MHP) Çorum Milletvekili aday adaylığını açıkladı.


Parti binasında basın toplantısı düzenleyerek aday adaylığını açıklayan Akcan, ‘’Allah nasip etti yıllardır hizmet ettiğim, inandığım ve  mensubu olduğum Milliyetçi Hareket Partisi’nden aday adayı oldum. Allah nasip ederse milletvekili olarak Çorum’a , ülkeme katkı vereceğime inanıyorum” dedi.


Genel gündemle ilgili değerlendirmelerde bulunan Akcan, “Apo ve PKK ile yapılan müzakereler sonucu ülkemiz büyük sıkıntılarla karşı karşıya bırakıldı. Maalesef ülkemiz 12 Eylül öncesinden daha beter halde. Açlık diz boyuna ulaşmış, esnafımız siftah yapmadan işyeri kapatıyor.” Diye konuştu,


Süleyman Şah Türbesi operasyonuna değinen Akcan, “Süleyman Şah Türbesi’nin Türkiye Cumhuriyeti’nin vatan toprağı olduğunu  belirtmelerine rağmen TBMM’den gizlediler ve toprağımızdan çekildiler. Bizleri sadece Anadolu coğrafyasına sıkıştırmak istiyorlar. Bu seçim ülkemiz geleceği açısından çok önemli. Ülkemizin parçalanmasına dur diyebilmemiz için her vatandaşımız bilinçli bir şekilde oyunu kullanmalıdır. Hepimiz büyük sorumluluk altındayız. Bizlere destek verirseniz sizi daha güzel şekilde temsil edeceğiz. Milletimiz bu sefer mutlaka Milliyetçi Hareket Partisi’ni tercih etmelidir.” Şeklinde konuştu.



Son Güncelleme: 14.03.2015 17:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.