Ali Osman Kıyak’a övgü

AK Parti SKM Başkanı Eyüp Arslan, teşkilatlardan yetişen Milletvekili Aday Adayı Ali Osman Kıyak'ı övdü

27 Nisan 2018 Cuma 13:02
Ali Osman Kıyak’a övgü

AK Parti Çorum Milletvekili Aday Adayı Ali Osman Kıyak, 19 yıllık tecrübe ve birikimini Çorum’a ve Türkiye’ye hizmet olarak sunmayı hedeflediğini söyledi.

Ali Osman Kıyak, bugün AK Parti İl Teşkilatı’nda aday adaylığını açıkladı. SKM Başkanı Eyüp Arslan, bazı il yönetim kurulu üyeleri ile partililerin hazır bulunduğu adaylık açıklamasından önce, İl Başkan Yardımcısı ve SKM Başkanı Eyüp Arslan bir konuşma yaptı.

DİSİPLİNLİ BİR TEŞKİLÂTIZ

AK Parti SKM Başkanı Eyüp Arslan, partisinin her seçimden sonra yeni bir seçim için hazırlık yapan disiplinli bir teşkilâta sahip olduğunu söyledi.

SKM Başkanı Arslan, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçimlerin 24 Haziran’da yapılacağını açıklamasının hemen ardından Seçim Koordinasyon Merkezi’ni (SKM) kurduklarını, sandık kurulu üyeleri ve temsilcilerini tamamladıklarını, 100 bin üyesi olan partinin üye güncellemelerini yaptıklarını kaydetti.

TEŞKİLATLARDA YETİŞTİ, İRTİBATI KOPARMADI

AK Parti Çorum Milletvekili Aday Adayı Ali Osman Kıyak’ın teşkilatların içinde yetişen bir isim olduğunu belirten Arslan, “Ali Osman Bey partimizin yetiştirdiği bir isim. Sadece seçimlerde değil seçim öncesinde de her zaman yanımızda olan, teşkilata gönül vermiş bir arkadaşımız. Allah yolunu açık etsin. İnşaallah kendisini aday olarak görmek isteriz. Ancak bu görevler Allah’ın takdiri ve nasip. Biz teşkilatlar olarak seçimlerde en iyi sonucu Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a vereceğiz." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
adsiz 2018-04-30 04:14:20

Belediyeye ait panoları verdiği ilan afislerine baktığımızda bu kişinin hangi partinin millet vekili aday adayi olduğunu anlamak mümkün değil.kendi ismini reklam yapayım derken partisini unutmuş

Avatar
Bu kim? 2018-05-01 21:31:10

seçime kalmış 2 ay dışarıdan adı bile duyulmamış birisinin aday olması çok komik :))) Bu gün yolda yürürken birisi diyo ki: aday adaylarının yüzde 70 i ithal :)))