Alişan Yaşar talepleri iletti

AK Parti Mecitözü İlçe Başkanı Alişan Yaşar, Başkan Yardımcısı Muzaffer Özsoy ile birlikte AK Parti Çorum...

04 Mart 2015 Çarşamba 16:20
 Alişan Yaşar talepleri iletti


AK Parti Mecitözü İlçe Başkanı Alişan Yaşar, Başkan Yardımcısı Muzaffer Özsoy ile birlikte AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu’yu ziyaret etti.


AK Parti İlçe Başkanı Yaşar, teşkilat çalışmaları hakkında bilgiler vererek, ilçeye yapmış olduğu destek ve katkılardan dolayı teşekkür ederek, taleplerini iletti.


Mecitözü’nün taleplerine gereken desteği sağlayacağını belirten Uslu, “ Mecitözü ilçemizde tarımsal sulamada büyük projelerimiz başlattık. 6320 dekar araziyi sulayacak Geykoca ve Bayındır Göletlerimizin sulamalarının yapımı çalışmaları sürüyor.  Göletlerimizin yapımına müteahhit ile yaşanan sorun nedeniyle sözleşme fesih edilerek ara verildi. İkmal işleri 2015 yatırım programına teklif edildi. Tekrar ihale edilerek tamamlayacağız. 7040 dekar araziyi sulayacak Figani ve Kozören göletlerinin sulamaları da devam ediyor. 3400 dekar araziyi sulayacak; Sarıhasan, Işıklı ve Karacuma yas şebekesi 2015 yılı yatırım programına teklif edildi. 3680 dekar araziyi sulayacak Söğütyolu Göleti proje çalışmaları sürüyor. 2000 dekar arazinin faydalanacağı Hıdırlık Göleti yükseltilmesi ve sulaması idare imkanları ile yıl içerisinde başlayacaktır. Doğla ve Tanrıvermiş Köyleri Gölet talebi ile ilgili su ölçümü, Kargı, Boyacı ve Çitli Köylerinin Gölet talepleri ile ilgili ise arazi çalışmaları yapılacaktır. Projelerin tamamlanmasıyla sulu tarım alanında büyüme ve gelişme sağlanacak ilçelerimiz arasında Mecitözü de yer alacaktır” dedi.



Son Güncelleme: 04.03.2015 16:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165