'Ama'sız, 'fakat'sız yine aynı sözümüzdeyiz

Erol Taşkan aday adaylık sürecinden sonra da AK Parti'nin başarısı için çalışmaya devam edeceğini belirtti

12 Nisan 2023 Çarşamba 23:06
'Ama'sız, 'fakat'sız yine aynı sözümüzdeyiz

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Gazeteci Erol Taşkan, adaylık sürecinin tamamlanmasının ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Başta kavlimiz neyse şimdi de aynı kavildeyiz çok şükür. Şu saatten sonra, başta ettiğimiz kavilden dönmeksizin, geneldeCumhur İttifakı'nın başarısı, özelde ise partimizin başarısı için çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Millet, memleket davası olarak girdiği siyaset yolunda aday adaylık sürecinin tamamlandığını belirten Erol Taşkan, Müracaatta bulunan ve hepsi birbirinden kıymetli kardeşlerimiz içerisinden, Yusuf Ahlatcı , Oğuzhan Kaya, Zeki Gül ve Ramazan Kelepircioğlu kardeşlerimiz Çorum Milletvekilliği sıralamasında yer alarak, değerli bir görev ve sorumluluk üstlendiler. Hepsini canı gönülden kutluyor, çıktıkları bu kutlu yolda başarılar diliyorum.” sözleri ile adaylara başarı temennisinde bulundu.

Aday Adaylığı sürecinde gördüğü ilginin kendisi için çok değerli olduğunu dile getiren Taşkan, bundan sonra da memleket davası gördüğü AK Parti’nin başarısı için elinden gelen desteği vermeye devam edeceğini vurgulayarak, şöyle devam etti: “Zira biz bu meseleyi kuru bir parti davası değil, vatan meselesi, beka meselesi olarak görüp iman edenlerdeniz. Ama-fakat demeksizin, hiçbir gücenmişlik veya bahaneye sığınmaksızın, bu cennet vatan üzerinde oynanmak istenen kirli tuzaklara fırsat vermemek boynumuzun borcu, ömrümüzün diyetidir.  Canlarını vererek bu aziz vatanı bize yurt olarak bırakan ecdadımızdan aldığımız kutlu emaneti, gelecek nesillerimize tertemiz bırakabilmek için önümüzdeki 14 Mayıs seçimlerini Çanakkale ruhuyla, 15 Temmuz ruhuyla tamamlayacağız. Ucu teröre bulaşan hiçbir ilişkinin bizim nazarımızda kıymeti harbiyesi olmadığı gibi, sessiz kalıp kenardan bakmayı vatana ihanet, kendimize zul sayarız. Dünya Lideri, medarı iftiharımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı yalnız bırakmamak, Abdulhamit'in yalnızlığına terketmemek bizim için ar kadar namus kadar boyun borcudur. Rabbim'den duam o ki, bu milleti kıyamete dek payidar kılsın, bağımsızlığımızı korusun, mazlumun umudu etsin, üzerimizde oynanan oyunlara karşı ferasetli olup, vatandan yana, devletten yana sözünü esirgemeyen, gereğini yapmaktan geri durmayanlardan eylesin.” 
 

Son Güncelleme: 13.04.2023 00:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bilen adam. 2023-04-12 23:48:26

Hep aynı hikayeler.biraz da dünyadan gelecekten ahlaktan ekonomiden tarımdan ve üretim den eğitimden. konusun.birakin şu kahramanlık hikayelerini.

Avatar
avunuyoruz - avutuluyoruz 2023-04-14 08:54:14

akp, çanakkale ruhu da 15 temmuz ruhu da (böyle bir ruh var mıydı bilmiyorum) bırakmadı. sömürdü tüm ruhları. kelamınızı okurken üstümden dozer geçmiş gibi bir hisse kapıldım. bu nasıl bir hamasettir arkadaş. altı üstü cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimi. seçileceklerin bekası, üstünlerin, sermayenin şahlanışı... gerisiyle siz de avunuyorsunuz, bizi de avutuyorlar. aslında bu kadar basit. avunuyoruz.

Avatar
Md 2023-04-17 09:19:22

İstediğin yere gelmek kolay değil yarıda bırakırsan sana da istediğin verilmez bu normal Zaten aday gösterilmeyecektin Senin yağlama günleri asıl şimdi başlıyor hadi hayırlısı bakalım

Avatar
Ahmet 2023-04-12 23:52:56

Olur o iş...

Avatar
Ankara'dan Çorum'a 2023-04-13 01:52:13

Dün, Bugün, Yarın... Daima doğrunun yanında.. Doğru Zamanda, Doğru Adam ile birlikte DOSDOĞRU kardeşim.. Rabbim yolunu doğrular ile birlikte taçlandırsın inşAllah..Vefakar dostum Seviliyorsunuz. Selam ve dua ile...

Avatar
Elmas 2023-04-13 02:06:12

Tebrik ediyorum.Guzel birmakale olmus. Davaya devam hizmetkarı Dünya liderinin arkasından...

Misafir Avatar
Bilmiş 2023-04-13 02:48:04 @Elmas

Bu bir makale değil, haber metnidir.

Beğenmedim! (0)
Avatar
SORUMLU 2023-04-13 08:16:02

Tebrikler Erol bey bu sefer inşAllah başörtüsü ve zina sorunu çözülür.

Avatar
Arif Bostancı 2023-04-13 00:46:57

Ya devlet başa ya kuzgun leşe diyerek ölümüne yola devam