‘Amaçları iktidar değil, kazanımları yok etmek’

AK Parti Çorum Milletvekili Adayı Yusuf Ahlatcı, muhalefetin amacının iktidar değil, kazanımları yok etmek olduğunu savundu.

11 Mayıs 2023 Perşembe 17:36
‘Amaçları iktidar değil, kazanımları yok etmek’

AK Parti Çorum Milletvekili Adayı Yusuf Ahlatcı, 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçim çalışmaları kapsamında Çorum Belediyesi’ni ziyaret etti.
Pazar günü yapılacak seçim öncesi personel ile sohbet edip, hem Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan hem de milletvekilliği için destek istedi.

‘SÜREÇ ARTIK BEKA SORUNU HALİNE GELDİ’

Seçimin farklı yerlere gittiğini belirten Ahlatcı, şöyle dedi: ”İş artık beka meselesine döndü. İstiklal ve istikbal meselesine döndü. İttifak yaptıkları HDP eş başkanı resmen her gün millet ittifakının yanındayız diye açıklamalarda bulunuyor. Dağdaki terörist başları bile yandaşlarına çağrı yaparak, millet ittifakına destek istiyorlar. Bunlar hep beraber el birliği ile Selahattin Demirtaş’ı ve Abdullah Öcalan’ı çıkartmayı planlıyorlar” dedi.

‘BUNLARIN AMACI İKTİDAR DEĞİL, KAZANIMLARI YOK ETMEK

Millet İttifakı’nın iktidara gelmek için her şeyi vadettiğini savunan Ahlatcı, “Bunların amacı iktidar olmak, değil kazanımları yok etmek istiyorlar. İHA’ larımız SİHA’ larımız olmasın istiyorlar, uçaklarımız tanklarımız olmasın istiyorlar, TOGG arabamız olmasın istiyorlar ve daha da önemlisi perde arkasında yaptıkları pazarlıklarla ülkemizi bölmek istiyorlar. Ama bilmiyorlar ki aziz Türk milleti ve şerefli Çorum halkı buna izin vermez. AK Parti’ye verilmeyen her oy hainleri sevindirir. Bütün oylar AK Parti’ye.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Görenler 2023-05-11 19:37:04

Alistiniz böyle seçim kazanmaya.. Mansur Yavaştami bölücü?? Doğruyu söylemek zor size..

Misafir Avatar
kahraman corumlu 2023-05-11 22:00:31 @Görenler

dün FETÖ,YPG,PKK hdp ye terörist diyen mansur yavas beyin şimdi hicbirine terörist diyemiyorya,Soruyorum dün mü .... bugün mü?

Beğenmedim! (3)
Avatar
Bir dost 2023-05-13 23:09:09

Hangi kazanım acaba...bir kişiye beş maaş kazanımımı