Anaç’a destek sözü

Geçtiğimiz ay 5. Olağan Kongre ile AK Parti Çorum Merkez ilçe Başkanlığına seçilen Av. Yaşar Anaç...

23 Aralık 2014 Salı 18:46
 Anaç’a destek sözü


Geçtiğimiz ay 5. Olağan Kongre ile AK Parti Çorum Merkez ilçe Başkanlığına seçilen Av. Yaşar Anaç, AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu'yu TBMM'de ziyaret etti.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Uslu, “Yeni göreviniz hayırlı uğurlu olsun. Çorum merkezde Belediye Başkanımız ve tüm teşkilat mensuplarımızla koordineli, planlı ve birlikte çalışma ile hem Belediye Başkanlığı hem de Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde oylarımızı artırarak başarı ile çıktık. Bundan böyle de aynı şekilde uyum içerisinde çalışarak hem hizmet yarışı hem de seçim yarışında yeni başarılara birlikte imza atacağımıza inanıyorum.” dedi.


Her türlü destek ve katkıyı sağlayacaklarını belirten Uslu, “Yolunuz açık olsun. Seçilen tüm arkadaşlarımı kutluyorum. Kongrede bizden kavga, ayrışma, vuruşma bekleyenlere fani şahıslar değil, baki hakikatler davası olduğumuzu bir kez daha göstermiş olduk. İl teşkilatının oluşumunda da aynı duyarlılığı, samimiyeti göstereceğinize yürekten inanıyorum.” diye konuştu. 





Son Güncelleme: 23.12.2014 18:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.