Ankara çıkarması

MHP Çorum Milletvekili Aday Adayı Fikret Aktağ, Kamu Sen Genel Merkezi'ni ziyaret etti

09 Mayıs 2018 Çarşamba 14:57
Ankara çıkarması

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Milletvekili A. Adayı Fikret Aktağ, Türkiye Kamu Sen Genel Merkezi’ni ziyaret etti.

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci ve Türk Eğitim Sen Genel Başkanı hemşehrimiz Talip Geylan’ı ziyaretinde yakın zaman önce gerçekleştirilen 6. olağan genel kurulun hayırlara vesile olmasını diledi.

Kamu çalışanlarının sorunları hakkında istişarede bulunan Aktağ, lise yıllarından beri sivil toplum kuruluşlarında nefer olarak başladığı mücadeleye Ülkü Ocakları Çorum İl Başkan Yardımcılığı, 3 dönem Türkav Çorum Şube Başkanlığı ile devam ettiğini belirterek, “Ülkülerimden ve ülkeme hizmetten asla vazgeçmedim. Genel Başkanımızın onayı ve Çorumlu hemşerilerimizin desteği ile kamu çalışanlarının mecliste sesi olacak, tüm sorunların yakınen takipçisi olacağım.

Türkiye Kamu-Sen’in önemli bir sivil toplum kuruluşudur. Demokrasinin gelişmesi ve çalışanların haklarının korunması noktasında katkıları büyüktür. Ülkemizin birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğu bugünlerde sivil toplum kuruluşu olarak Türkiye Kamu-Sen’in yeri çok önemlidir.

Memuriyete başladığım günden beri mensubu olmaktan onur duyduğum Kamusen çalışanların hak ve menfaatlerinin korunması noktasında kuruluşundan bugüne kadar önemli hizmetler veren büyük bir camiadır.” dedi.

Başkan Önder Kahveci ve Türk Eğitim Sen Genel Başkanı Talip Geylan ise ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür ettiler. Ülke menfaatlerinin korunması noktasında Türkiye Kamu-Sen’in üzerine düşen görevi her zaman yerine getirmeye hazır olduğunu kaydederek, konfederasyon olarak çalışanların haklarını korumak için hizmet vermeye yeminli bir sivil toplum kuruluşu olduklarını ifade ettiler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165