Ankara kulislerinde bu konuşuluyor

Ankara kulislerinde üçüncü ittifak için Saadet Partisi, İYİ Parti, Demokrat Parti, Gelecek Partisi ve DEVA Partisi konuşuluyor.

12 Mayıs 2020 Salı 17:32
Ankara kulislerinde bu konuşuluyor

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, son dönemde ortaya atılan 'Üçüncü ittifak kurulacak' iddialarına ilişkin konuştu ve olumlu sinyal verdi. Üçüncü ittifak için Saadet Partisi, İYİ Parti, Demokrat Parti, Gelecek Partisi ve DEVA Partisi konuşuluyor.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı'nın yanında yeni bir ittifaka göz kırptı.Sürekli olarak dillendirilen iddiaya göre, Saadet Partisi, İYİ Parti, Demokrat Parti, Gelecek Partisi ve DEVA Partisi bu ittifakın içinde olacak.Söz konusu iddia Karar TV’ye açıklamalarda bulunan Saadet Lideri Temel Karamollaoğlu’na soruldu.

KARAMOLLOĞLU OLUMLU SİNYAL VERDİ
Karamollaoğlu, yeni partilerle ittifaka olumlu sinyal vererek şöyle konuştu:

Karamollaoğlu, Saadet Partisi’nin yeni partiler ve İYİ Parti ile birlikte yeni bir ittifak kuracağına yönelik iddiaya, “Bu tip iddialar her zaman olur, olacaktır da. Ama ben bu görüşmeler neticesinde nasıl bir tablo ortaya çıkar şimdiden söylemem doğru değil. Ben Türkiye’de kamplaşmanın ortadan kalkması gerektiğine inanıyorum. ‘Bu kamplaşmanın tüm kabahati bir noktada’ demek de doğru değil. Sağcı diye tarif edilen, muhafazakar diye tabir edilen, yerine göre İslamcı diye tarif edilen bir kesim var. Bir de milliyetçi, sosyal demokrat, solcu diye tarif edilen kesim var. Özellikle bu noktada, özellikle sosyal demokratlara sesleniyorum; “Arkadaşlar, Müslümanlıkla aranızdaki köprüleri yeniden inşa etmeye çalışın. İslam sanki bir düşmanmış, Müslümanca yaşayan bir insanla oturup konuşmak mümkün değilmiş gibi bir intibayı kenara bırakın ve siz de bir adım atın” diye yanıt verdi.

Kaynak: İnternethaber

Son Güncelleme: 14.05.2020 11:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bir ay önce söylemiştik 2020-05-12 19:22:01

Günaydın mı diyelim?Yoksa Hayırlı sabahlar mı?Bu birlikteliğin olması ile asgari %15-20 oy hedeflenecek.Son dönemde MHP de kalanların genel merkez politikalarına karşı iktidara verilen desteğin taşrada partililere yönelik fayda sağlanmadığına dair homurdanma sesleri yükseliyor. İP,SP,Demokrat parti,Deva ve Gelecek ile 100 vekil hesabı yapılacak.

Misafir Avatar
Vaziyetimiz 2020-05-13 15:53:24 @Bir ay önce söylemiştik

Ben de artık MHP ye,dolayısıyla AKP ye oy vermeyi düşünmüyorum.Bahçeli 72 yaşında ve patiye verebileceği bir şey kalmadı.Bir dönemler devletin başına gelecek sloganı söylenirdi.Slogan artık mülga oldu.

Beğenmedim! (4)
Misafir Avatar
Kızgın ve kırgınız 2020-05-12 20:11:48 @Bir ay önce söylemiştik

MHP genel merkezine ve Semih Yalçın'a Çorum da,il başkanı ve merkez ilçe başkanını görevden aldığı için,ayrıca Kargı ilçe başkanının istifa ettirilmesine de kayıtsız kalmasından dolayı çok kızgınız.Yapılan yanlışlar telafi edilmediği sürece MHP ye oy vermeyeceğiz.

Beğenmedim! (10)
Avatar
Kenan 2020-05-13 07:08:25

Asgari %10 ila % 13,5 oranında oyları var gibi. Dengeler full değişir. Sağ, muhafazakar, milliyetci oylara talipler. Mühim olan Çoruma, ilçelerine Hizmet. Yan iller hizmet alırken sen dur Çorum denmeyecek yıllar olmalı.
YHT, havaalanı, askeri birlik, Polis Meslek eğitim okullerı, fapurkalar bekleniyor memlekete.

Misafir Avatar
Senaryo ya dahil olmak 2020-05-13 11:10:48 @Kenan

Bu ekibin Cumhurbaşkanı adayı da Mansur Yavaş olursa,seçimde daha yüksek oy alırlar.Yavaş seçilir.

Beğenmedim! (4)
Misafir Avatar
Demirelin partisi 2020-05-13 09:43:34 @Kenan

Demokrat parti;(DYP) Demirelcilerin partisi devamında;parti baraj altı kalıp,mecliste temsil edilemeyince küçüldü ve partiye gönül verenler,eğilim ve tercihlerine göre AKP,CHP ve MHP ye oy vermeye başladı.Yeni bir ittifakta adayların seçilme ihtimali Demokrat partiye eski gönül verenlerin tekrar yönelmesine neden olur.DYP ve DP nin esas oyu AKP de yeni ittifak en çok,AKP ve MHP yi küçültür.

Beğenmedim! (2)
Avatar
tolga 2020-05-12 18:15:11

HDP'den akıl almayı unutmayın.!!!

Avatar
Kesinlikle oy veririm 2020-05-13 17:24:29

Hiç tereddüt etmeden oy veririm hatta ailemde cevremde 30 35 kişi oy verir. Çünkü cani cayanin halini ancak cani yanan anlar. Hükûmeti turban yasağı kıble vs diye övüyorsunuz ama halk kesimi maddi olarak battı battı öldü. Ekonomi sadece kendileri zengin oldu. Eğitim desen zenginler özelde veya yurt dışında okursa iyiler. Çocuğumu göndercek kalitede okul kalmadı. Ahlâk desen küçücük kız çocuklarına nefsi kabaranlar ile doldu. Acilen değişim şart

Avatar
Hüsam 2020-05-12 20:29:00

Akp ye artık oy vermeyi düşünmüyprdum bunlar gene oy verdirecekler gibi gözüküyor.Bu memlekette bir tane akıllı muhalefet çıkmayacakta oba yanıyorum.Arkadaşın yorumunda dediği gibi hdp yide unutmasınlar

Misafir Avatar
İlgi 2020-05-13 09:22:22 @Hüsam

Genelde Hüsam ifadesi Hüsamettin isminin kısaltılarak kullanılmasıdır.Adı Hüsamettin olan bir kişi;Adınız kısmına Hüsam yazmaz.Boş bir yorum yazılmış.

Beğenmedim! (4)
Avatar
Yasemin 2020-05-13 06:34:01

çok kazanımlarımi var. KUR'AN AZİMUSSAN okutuluyor hafızlık eğitimi veriliyor okullarda türban yasağı kalktı faiz indiriliyor sıfır Yapmak için uğraşıyor REİS mescitler bodrum katlardan yukarı katlara çıktı lüks otellerde öğretmenevlerinde kıble yönü gösterir işaretleri görüyoruz tavanlarda seccadeler mevcut Ayasofya açıldı Resmi açılışını bekliyoruz orduevlerimiz müslümanca yaşayanlara açıldı.bu kazanımları mı kaybetmekten korkuyorum ALLAH'IM

Avatar
Dürüst 2020-05-13 08:01:17

fetocularin hayali ak partiyi düşürmek 13 14 yaşlarındaki kız çocuklarını dağa kaçıran hdpye destek verip terörist başlarına kız çocuklarını kirletmek tecavüz ettirmek sunmaktadır.kirli ittifak ALLAH hesap soracak sizden kacamazsiniz

Avatar
Özçorumlu 2020-05-13 04:07:00

Beş para etmez insanların topluluğu bunlara oy veren akılsızlara Allah akıl fikir versin